Arkadaşımın sevgilisi!

journeyss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
150
31
98
28
Sizden bi konuda yardım almak istiyorum arkadaşımın adına. Arkadaşım sevgilisiyle ayrılmıştı daha sonra tekrar konuşmaya başladılar. Arkadaşımın sevgilisi benimle de arkadaş olarak konuşuyordu. Sonra bana çok önemli bişey söyleyeceğini söyledi ben bullbasting fetisi olduğunu söyledi sonra arkadaşıma da söylemiş o tabi şok olmuş. Çocukta buna eğer sen yazmazsan başka bi kız bulup onunla yaparım ve seninle konuşmaya devam edemem kusura bakma demiş ama hala ben seninle evlilik düşünüyodum diyo biz anlayamadık sizce bu çocuk ne yapmaya çalışıyo ve siz olsaniz bu durumda ne yapardınız
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın cevaplarsaniz sevinirim

Yaş kaç? Arkadaşınızın sevgilisinin adını dahi duymadığımız fetisi hakkında ne çeşit bir fikir istiyorsunuz??? Adam sen yapmazsan başkasını bulurum seni de bırakırım demiş. . Daha ne?? Evlilik hayalleri vs bunun neresinde? ? Adam dengesiz bence uzak dursun arkadaşınız da. Oldum olası tuhaf gelmiştir bana cinsel fetisizm çoraplara, ayağa, üniformaya vs duyulan ilgi yine bir nebze de bu hepten TUHAF... Bunu rahatça sizinle paylaşması da ekstra tuhaf

Ayak fetişini biliyoruz da bu ne yani ayağıyla şeyini ezmesi ne bileyim tuhafmis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…