Arkadaşımın sevgilisi!

Çocuğun yaşı 24 sen yapmazsan birini bulurum dedi teklif anlamında ama arkadaşım reddedince böyle başkası falan dedi sevdiği biriyle evlilik hayali kurması çok doğal değil mi ortada fetis olayı yoktu sonuçta?

bu cocuk gecmiste cinsel tacize ugramis olabilir bence cunku boyle manyakliklar genelde gecmis kaynakli oluyor.
arkadasiniz bu adami seviyorsa bence istedigini vermektense sorunu cozmeyi teklif etsin.
ne manyakliktir pipi yumruklatmak ezdirmek filan
cidden gitsin tedavi olsun yoksa kazara omur boyu hadim geziverir.

Kadın ya da erkek insanların fetişleri olabilir bu gayet normal. Yani halk arasında sanıldığının aksine sapıkça değil. Her insanın fetişleri olabilir. Bazı insanların fetişleri daha alışılmadıktır. Burada tuhaf olan ilk şey bu adamın fetişini size açıklamış olması. İkinci rahatsızlık verici durum ise arkadaşınızı bunu yapmazsan seni terk ederim diye tehdit etmiş olması. Ben sizin yerinizde olsam o adamla iletişimi keserdim. Hatta arkadaşın ayrılmasa bile sen görüşme adamla. Dediğim gibi fetişi ilk sana açıklaması çok anormal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…