- 9 Haziran 2023
- 669
- 367
- 23
- Konu Sahibi Melis303030
-
sigortasını başka yerde ödetiyormusNe diye şikayet edecekmiş?
Arkadaşınızın korktuğu şey ne?
Yasadışı bir şey mi yapmış geçmişte?
sigortası baska yerde odenıyomusNe konuda şikayetçi olacak
Arkadaşınız burada kaçak göçmen statüsünde mi? Yani düzensiz göçmen deniyor ve onlar sınır dışı ediliyor.Arkadaşlar demin bir konu açtım ama asıl şimdi büyük bir sorun var.
Ev arkadaşımın 4 aydır sevgilisi var ve çocuk böyle çok iyi, ilgili duruyor. Ama böyle hafif şiddet içeren hareketleri vardı. Ama sürekli görüşen, eve eşyalar alan biri. Asırı kısıtlayıcı, hatta arkadaşımın överek ilgisini anlattığı biriydi. Kızın geçmişine takmıştı. Ama bana dışarıya karşı çok iyi. Neyse arkadaşım yabancı burda okumus birisi. Şimdi çocuk arkadaşıma benım düşüncelerimi kabul edeceksin, yoksa seni şikayet ederim diyormuş. Kıza çakmak felan fırlatmıs. Kız ayrılcam ama beni şikayet edecek diye ayrılamıyor . Tehdit ediyor.
Ay bu durumdan nasıl kurtulunabilir? Bende korkuyorum.
sigortasını başka yerde ödetiyormus
Hiçbir şeyi doğru düzgün yazmıyosunuz. Ağzınızdan laf almak için bin tane soru sormak gerek sanırım. Ne iş yapıyor da sigortasını nerde ödetiyor? Neden çalıştığı yerde ödenmiyor? Bu işverenin sorunu cezayı işveren yer o niye bu kadar kasıyor ki?sigortasını başka yerde ödetiyormus
sigortası ödendiğine göre çalışma izni var demektirO ne demek anlamadım ama sigortası ödeniyorsa kaçak değil doğru mu anlıyorum?
Çalışıyor çalıştığı iş yeri sigortasını yatırmıyor mu?
Çalışma izni var mı, varsa sigortası da ödeniyorsa sorunu anlamıyorum.
Bu kız ne iş yapıyor?
çalışma izni var, ama sigortası çalıştıgı yerde ödenmiyorO ne demek anlamadım ama sigortası ödeniyorsa kaçak değil doğru mu anlıyorum?
Çalışıyor çalıştığı iş yeri sigortasını yatırmıyor mu?
Çalışma izni var mı, varsa sigortası da ödeniyorsa sorunu anlamıyorum.
Bu kız ne iş yapıyor?
sigortası ödendiğine göre çalışma izni var demektir
herhalde x yerde çalışırken resmiyette y yerde çalışıyormuş gibi görünüyor. ya da çalışmıyor y yer onu çalışıyor gösteriyor. ama bunun için de çalışma iznin çıkmış olması lazım, kaçak olamaz.
anladığım bu yani.
ama hani bunun için şiddete meyilli erkek arkadaş neden çekilir bilmiyorum. Allah korusun fiziksel bir zarar verse yarın, o zaman ne olacak?
çalışma izni var, ama sigortası çalıştıgı yerde ödenmiyor
Ayrılmasına ızın vermıyor. Sıkayetle tehdır edıyo diyor.sigortası ödendiğine göre çalışma izni var demektir
herhalde x yerde çalışırken resmiyette y yerde çalışıyormuş gibi görünüyor. ya da çalışmıyor y yer onu çalışıyor gösteriyor. ama bunun için de çalışma iznin çıkmış olması lazım, kaçak olamaz.
anladığım bu yani.
ama hani bunun için şiddete meyilli erkek arkadaş neden çekilir bilmiyorum. Allah korusun fiziksel bir zarar verse yarın, o zaman ne olacak?
Tamam o kısmı anladık zaten. Ancak bu durum şikayet edilirse dahi şiddete meyilli, kendisine çakmak fırlatan bir herifi çekmeye neden olacak kadar büyük bir şey değil diyoruz. Şikayetten çok adamdan korkması gerek.Ayrılmasına ızın vermıyor. Sıkayetle tehdır edıyo diyor.
Aynen o kadar iyi gibi gpzukuyordu cocuk bu erkeklerın hepsımı yalancıDemekki neymis hemen her boku sevgiliye anlatmamak gerekmis , kansiz herif sinir oldum simdi
ay bılmıyorum ben basıma bela akmakta ıstemıyorumTamam o kısmı anladık zaten. Ancak bu durum şikayet edilirse dahi şiddete meyilli bir herifi çekmeye neden olacak kadar büyük bir şey değil diyoruz. Arkadaşınız bu kişiden ayrılmak istemiyor ama siz bu durumu yadırgarsınız diye bunu bahane olarak söylüyor olabilir.
yahu ben x yerde çalışıyorum ama y firmasını onun taşeronuymuş iştirakiymiş bilmem nesiymiş sigortamı onlar üzerinden yapmışlar ben de işimi kaybetmemek için ses edemedim...bitti gittiçalışma izni var, ama sigortası çalıştıgı yerde ödenmiyor
ülkesine dönmek istemiyor 10 yıldır burda, ve para vererek okudu . Hem çocuk baktı hem okudu. öğretmen ve işinide hakkıyla yapıyorElit çevreye ne oldu?
Çalışmadığı yerde sigorta ödeniyorsa işveren ceza yer, işçinin de ödenen primleri silinir normal şartlarda. Ancak vatandaş olmayanlarda süreç nasıl işliyor bilmiyorum. Yine de saçma sapan insanları bunun için hayatında tutmamalı. En fazla ülkesine geri döner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?