- 9 Haziran 2023
- 669
- 367
- 23
- Konu Sahibi Melis303030
-
ülkesıne sürgün edilmezmiyahu ben x yerde çalışıyorum ama y firmasını onun taşeronuymuş iştirakiymiş bilmem nesiymiş sigortamı onlar üzerinden yapmışlar ben de işimi kaybetmemek için ses edemedim...bitti gitti
bu öyle atla deve bir şey değil ki...
Şiddet içeren hareketleri vardı, aşırı kısıtlayıcıydı, kızın geçmişine takıktı ama iyi biri gibi görünüyordu.Aynen o kadar iyi gibi gpzukuyordu cocuk bu erkeklerın hepsımı yalancı
gerçekten de bunu 4 aylık sevgiliye neden anlatıyorsa..bir de kısıtlayıcı sıkıntılı bir tip.Demekki neymis hemen her boku sevgiliye anlatmamak gerekmis , kansiz herif sinir oldum simdi
Öğretmense sigortası neden çalıştığı kurumda ödenmiyor? Bir öğretmeni nasıl sigortasız çalıştırabiliyorlar? Bu pek mümkün görünmedi bana.ülkesine dönmek istemiyor 10 yıldır burda, ve para vererek okudu . Hem çocuk baktı hem okudu. öğretmen ve işinide hakkıyla yapıyor
Sürgün değil sınırdışı denir ona.ülkesıne sürgün edilmezmi
Aynen o kadar iyi gibi gpzukuyordu cocuk bu erkeklerın hepsımı yalancı
Hayır değil de sizin iq lar biraz düşük.
Öyle deme kızımız iyi eğitimli global firmada çalışan elit çevresi olan bir insan. Ama daha soru ekini ayırmayı beceremiyorHayır değil de sizin iq lar biraz düşük.
Bu ülkede bu tarz şeyler çokkiÖğretmense sigortası neden çalıştığı kurumda ödenmiyor? Bir öğretmeni nasıl sigortasız çalıştırabiliyorlar? Bu pek mümkün görünmedi bana.
Yok ya öyle değilimÖyle deme kızımız iyi eğitimli global firmada çalışan elit çevresi olan bir insan. Ama daha soru ekini ayırmayı beceremiyor
ahaha dogruHayır değil de sizin iq lar biraz düşük.
Öyle deme kızımız iyi eğitimli global firmada çalışan elit çevresi olan bir insan. Ama daha soru ekini ayırmayı beceremiyor
Ek olarak ki ve de’leri de ayıramıyorBu ülkede bu tarz şeyler çokki
Hangi ülke?Bu ülkede bu tarz şeyler çokki
Arkadaşı 4 aylık sevgiliye tüm seceresini çıkartıp anlatıyor,sonra tüm erkekler tü kaka, biz nerde manyak var onu buluyoruz demiyor.....Şiddet içeren hareketleri vardı, aşırı kısıtlayıcıydı, kızın geçmişine takıktı ama iyi biri gibi görünüyordu.
Erkeklerin hepsi yalancı değil, sizin ve arkadaşınızın insanları analiz etme yetiniz biraz zayıf.
yani biz bazı şeyleri yanlıs yorumlamışız skdkjdŞiddet içeren hareketleri vardı, aşırı kısıtlayıcıydı, kızın geçmişine takıktı ama iyi biri gibi görünüyordu.
Erkeklerin hepsi yalancı değil, sizin ve arkadaşınızın insanları analiz etme yetiniz biraz zayıf.
Siz toptan erkeklerden uzak durun bence. Pek becerikli değilsiniz bu konuda. Söyleyin büyükleriniz görücü usülü evlendirsin yoksa kendinizi yakacaksınız.yani biz bazı şeyleri yanlıs yorumlamışız skdkjd
Valla haklısınızSiz toptan erkeklerden uzak durun bence. Pek becerikli değilsiniz bu konuda. Söyleyin büyükleriniz görücü usülü evlendirsin yoksa kendinizi yakacaksınız.
4 aylık adamArkadaşlar demin bir konu açtım ama asıl şimdi büyük bir sorun var.
Ev arkadaşımın 4 aydır sevgilisi var ve çocuk böyle çok iyi, ilgili duruyor. Ama böyle hafif şiddet içeren hareketleri vardı. Ama sürekli görüşen, eve eşyalar alan biri. Asırı kısıtlayıcı, hatta arkadaşımın överek ilgisini anlattığı biriydi. Kızın geçmişine takmıştı. Ama bana dışarıya karşı çok iyi. Neyse arkadaşım yabancı burda okumus birisi. Şimdi çocuk arkadaşıma benım düşüncelerimi kabul edeceksin, yoksa seni şikayet ederim diyormuş. Kıza çakmak felan fırlatmıs. Kız ayrılcam ama beni şikayet edecek diye ayrılamıyor . Tehdit ediyor.
Ay bu durumdan nasıl kurtulunabilir? Bende korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?