Arkadasımın sevgilisinin tehditi

Aynen o kadar iyi gibi gpzukuyordu cocuk bu erkeklerın hepsımı yalancı
Şiddet içeren hareketleri vardı, aşırı kısıtlayıcıydı, kızın geçmişine takıktı ama iyi biri gibi görünüyordu.

Erkeklerin hepsi yalancı değil, sizin ve arkadaşınızın insanları analiz etme yetiniz biraz zayıf.

Demekki neymis hemen her boku sevgiliye anlatmamak gerekmis , kansiz herif sinir oldum simdi
gerçekten de bunu 4 aylık sevgiliye neden anlatıyorsa..bir de kısıtlayıcı sıkıntılı bir tip.

saf mı bu kız? yoksa canı ekşın mı çekmiş?

yazık başka defosu da yok kızın demek bula bula bunu bulmuş.

ülkesine dönmek istemiyor 10 yıldır burda, ve para vererek okudu . Hem çocuk baktı hem okudu. öğretmen ve işinide hakkıyla yapıyor
Öğretmense sigortası neden çalıştığı kurumda ödenmiyor? Bir öğretmeni nasıl sigortasız çalıştırabiliyorlar? Bu pek mümkün görünmedi bana.

Arkadaşı 4 aylık sevgiliye tüm seceresini çıkartıp anlatıyor,sonra tüm erkekler tü kaka, biz nerde manyak var onu buluyoruz demiyor.....

4 aylık adam
Hafif siddet iceren davranislari var, cakmak firlatiyor
Aşırı kısıtlayıcı ama arkadasiniz övüyor
Ama eve esyalar aliyor
Kizin gecmisine takik
Ama size karsi cok iyi
Arkadaşınızı sikayet etmekle tehdit ediyor
Ama cok iyi ve ilgili duruyor

Anlıyorum.
Insallah bir an once hayirlisiyla biriyle evlenir yuvanizi kurarsiniz, yoksa bu degerlendirme kriterleriyle isiniz gercekten cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…