arkadaşımın sevgilisinin tuhaf mesajlari

Arkadaşlık isteğini kabul etmemeliydiniz bence. Ben arkadaşınıza söylenmemesinden yanayım. Çok yakın arkadaş degilmissiniz sanırım belki sizin canınızda sıkılabilir bu durumdan nasıl tepki verilecek bilinmiyor.

bence de karışmayın, kızın sizi suçlu çıkarma potansiyeli var. ancak mesajları silmeyin hatta ekran görüntüsü alıp saklayın, hesabı falan kapatırsa ispat edemezsiniz. Normalde söyleme taraftarıyımdır ancak kız çok makul görünmedi gözüme yakın bir arkadaşınız da değil. Kötü kadın olursunuz

bence de karışmayın, kızın sizi suçlu çıkarma potansiyeli var. ancak mesajları silmeyin hatta ekran görüntüsü alıp saklayın, hesabı falan kapatırsa ispat edemezsiniz. Normalde söyleme taraftarıyımdır ancak kız çok makul görünmedi gözüme yakın bir arkadaşınız da değil. Kötü kadın olursunuz
Kız aslında iyidir, ama çok saf. Çocuk buna bir iki yalvarır hemen affeder. Sonra kotu ben olurum diye düşünüyorum.

Sıvama kısmı çok güzelmiş yalnız,eski sevgilime benzedin canını acıtayım zart zurt ahahaha
Bence çok samimi değilseniz arkadaşınızla buluşma kısmını ''nadiren'' gerçekleştirip o hödüğü de komple her yerden silin. Yarın bir gün döner derse beni sildi şu bu diye de mesajları sakın silmeyin

Sıvama kısmı çok güzelmiş yalnız,eski sevgilime benzedin canını acıtayım zart zurt ahahaha
Bence çok samimi değilseniz arkadaşınızla buluşma kısmını ''nadiren'' gerçekleştirip o hödüğü de komple her yerden silin. Yarın bir gün döner derse beni sildi şu bu diye de mesajları sakın silmeyin
Sildim zaten kesinlikle engeli falan kaldirmam. Zaten oylesine ayıp olmasın diye kabul etmiştim. Asla geri eklemem de, bundan sonra arkadasimla da pek muhabbet etmeyi düşünmüyorum. Ara ara konusurduk, simdi konuşsak benim aklıma gelecek bu yaşanılan durum. Eğer soylersem de allem edip kallem edip beni suçlu çıkaracak çocuk. Kuzenim yazmış dese arkadaşım inanır yani o derece. Pek uğraşacak halim yok.

Sildim zaten kesinlikle engeli falan kaldirmam. Zaten oylesine ayıp olmasın diye kabul etmiştim. Asla geri eklemem de, bundan sonra arkadasimla da pek muhabbet etmeyi düşünmüyorum. Ara ara konusurduk, simdi konuşsak benim aklıma gelecek bu yaşanılan durum. Eğer soylersem de allem edip kallem edip beni suçlu çıkaracak çocuk. Kuzenim yazmış dese arkadaşım inanır yani o derece. Pek uğraşacak halim yok.
Aman saf insanın da salaklığa kayan hali beni yıldırıyor. Boşver görüşmeyiver o zaman bence de en mantıklısı

Ben anlamıyorum arkadaşımın sevgilisi sonuçta mantığını.
Benım en yakın arkadasımın sevgılısı onun en yakın arkadasıyla evlendı mesela ikiside arkadaşımı aldatıp .
Tam tersi arkadaşımın sevgilisi ile yakın olmak değil aon derece mesafeli olmak lazım bana göre

Ben anlamıyorum arkadaşımın sevgilisi sonuçta mantığını.
Benım en yakın arkadasımın sevgılısı onun en yakın arkadasıyla evlendı mesela ikiside arkadaşımı aldatıp .
Tam tersi arkadaşımın sevgilisi ile yakın olmak değil aon derece mesafeli olmak lazım bana göre
Yahu ben de zaten bas basa yemeğe çıkmadım alt tarafı faceden kabul ettim. Herkes herkesi ekliyor, sınıf arkadaşımız da bir saçmalık yapabilir o zaman onu da kabul etmeyelim. Benim zaten samimi bir tavrim olmadı.

İstek atar atmaz kabul etmeden arkadaşınıza söyleseydiniz o el atardı. Adamda sevgilisinin haberi olduğunu bilip böyle bi msj atmazdı.

İstek atar atmaz kabul etmeden arkadaşınıza söyleseydiniz o el atardı. Adamda sevgilisinin haberi olduğunu bilip böyle bi msj atmazdı.
Arkadaşım zaten facete eklediğini benim de kabul ettiğimi biliyor. Gizli saklı bir şey yok ortada. Sorun zaten eklemesi değil, boyle saçma seyler yazması.

Bence olayı, size asıldı gibi değil de, onun size yutturmaya çalıştığı gibi anlatın.. Sevgilin, beni eski sevgilisine benzettiği için canımı sıkmaya çalışmış Vs şeklinde diyebilirsiniz.. İsterse mesajları da yollarsanız.. Aksi halde, arkadaşınız kıskandığınızı filan sanabilir..

Yıllar önce çok benzer birşey yaşamıştım ama benimki baya uzun ve ağır olmuştu.Üniversitedeyken sınıf arkadaşlarımdan biri ve erkek arkadaşıyla karşılaşmıştım ve tanıştırılmıştım.aynr
en böyle arkadaşın ısrarı üzerine bişeyler içmiştik. Daha sonra birgün telefonum çaldı ve arkadaşın sevgilisi kendisini tanıtıp arkadaşıma ulaşamadığını birlikte olup olmadığımızı sordu.Arkadaş telefon numaramı vermişti.Yalnız işin ilginç tarafı sevgilisi sürekli okul saatleri dışında arıyordu beniki arkadaşlada dışarda görüşmezdik.Birgün şahsa beni arama ev arkadaşını ara onla sürekli beraberler demiştim artık rahatsız oluyordun çünkü.Sonrasında bana bir telefon sapığı dadandıki sorma hayatımı kabusa çevirdi,korkudan dışarı çıkamıyorum.ne zaman nerde olduğumu bilen biri sürekli tehditler,sapıklıklar filan.tespitte edemiyorum ve şehir dışında okuyorum ailemede söyleyemiyorum.Numaramı değiştiriyorum belli kişilere veriyorum yine buluyor.Günün birinde beni arayan o gizli numara tespit edildi ve sapığın arkadaşımın sevgilisi olduğı ortaya çıktı.Arkadaşı aradım ve oda bildiği için sapık mevzusunu benim sapık senin sevgilin dedim,kız doğrudur dedi ve ayrıldı.Daha çok ayrıntı varda çok uzun yazmayacağım.Sen facebooktan ekledin diye suçlu değilsin o kafaya koyduysa herşekilde bulurdu
Arkadaşına direk anlat bence sana inanmayacaksada hayatında olmasın o arkadaşında.Hemde direk sevgilin beni rahatsız etmesin de.İlerde daha büyük sıkıntıkar yaşamaman için söyle bence.

Sizin istegini kabul etmeniz hata. Ilk defa gordugu birini niye ekler ki insan.

Back
X