- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.268
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız aslında iyidir, ama çok saf. Çocuk buna bir iki yalvarır hemen affeder. Sonra kotu ben olurum diye düşünüyorum.bence de karışmayın, kızın sizi suçlu çıkarma potansiyeli var. ancak mesajları silmeyin hatta ekran görüntüsü alıp saklayın, hesabı falan kapatırsa ispat edemezsiniz. Normalde söyleme taraftarıyımdır ancak kız çok makul görünmedi gözüme yakın bir arkadaşınız da değil. Kötü kadın olursunuz
Sildim zaten kesinlikle engeli falan kaldirmam. Zaten oylesine ayıp olmasın diye kabul etmiştim. Asla geri eklemem de, bundan sonra arkadasimla da pek muhabbet etmeyi düşünmüyorum. Ara ara konusurduk, simdi konuşsak benim aklıma gelecek bu yaşanılan durum. Eğer soylersem de allem edip kallem edip beni suçlu çıkaracak çocuk. Kuzenim yazmış dese arkadaşım inanır yani o derece. Pek uğraşacak halim yok.Sıvama kısmı çok güzelmiş yalnız,eski sevgilime benzedin canını acıtayım zart zurt ahahaha
Bence çok samimi değilseniz arkadaşınızla buluşma kısmını ''nadiren'' gerçekleştirip o hödüğü de komple her yerden silin. Yarın bir gün döner derse beni sildi şu bu diye de mesajları sakın silmeyin
Aman saf insanın da salaklığa kayan hali beni yıldırıyor. Boşver görüşmeyiver o zaman bence de en mantıklısıSildim zaten kesinlikle engeli falan kaldirmam. Zaten oylesine ayıp olmasın diye kabul etmiştim. Asla geri eklemem de, bundan sonra arkadasimla da pek muhabbet etmeyi düşünmüyorum. Ara ara konusurduk, simdi konuşsak benim aklıma gelecek bu yaşanılan durum. Eğer soylersem de allem edip kallem edip beni suçlu çıkaracak çocuk. Kuzenim yazmış dese arkadaşım inanır yani o derece. Pek uğraşacak halim yok.
Yahu ben de zaten bas basa yemeğe çıkmadım alt tarafı faceden kabul ettim. Herkes herkesi ekliyor, sınıf arkadaşımız da bir saçmalık yapabilir o zaman onu da kabul etmeyelim. Benim zaten samimi bir tavrim olmadı.Ben anlamıyorum arkadaşımın sevgilisi sonuçta mantığını.
Benım en yakın arkadasımın sevgılısı onun en yakın arkadasıyla evlendı mesela ikiside arkadaşımı aldatıp .
Tam tersi arkadaşımın sevgilisi ile yakın olmak değil aon derece mesafeli olmak lazım bana göre
Arkadaşım zaten facete eklediğini benim de kabul ettiğimi biliyor. Gizli saklı bir şey yok ortada. Sorun zaten eklemesi değil, boyle saçma seyler yazması.İstek atar atmaz kabul etmeden arkadaşınıza söyleseydiniz o el atardı. Adamda sevgilisinin haberi olduğunu bilip böyle bi msj atmazdı.
Arkadaşınıza söyleyin yazışmaları msjla göndermeyin arayın baştan sona anlatın.Arkadaşım zaten facete eklediğini benim de kabul ettiğimi biliyor. Gizli saklı bir şey yok ortada. Sorun zaten eklemesi değil, boyle saçma seyler yazması.
O zaman hic karisma ..konuyi kapa.Kız aslında iyidir, ama çok saf. Çocuk buna bir iki yalvarır hemen affeder. Sonra kotu ben olurum diye düşünüyorum.
Daha önce hic boyle bir olayla karsilasmadigim için kotu niyet aramadan kabul etmiştim.