Arkadasimin sırlarımı akrabalarinin yaninda anlatmasi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaş zaten ağzınızı aramış kuzeni konusunda. Ne yaptığının bilincinde yani ve söylediklerinin size ulaşabileceğini de biliyor... Bence her yerden engelleyin o anlar sebebini.

Esimle bi kavgam olmustur. O sirada konusmusumdur arkadasimla illaki. Ama zaten sırra gerek yokmus sır olan olmayan hersey meydana dökülmüş yani bu insanın karakteri farkliymis

Bir kişinin yanında konuşan başkasının da yanında konuşur.ki eşler bile varmış o ortamda.Hangisinden duydu acaba diye düşünsün dursun.Ha tahmin de ederse o kuzenini,kendi söylediğinden utansın.
Ya zaten ona üzüldüm benim yaptirdigim botokstan yada makyajdan elin adamina ne. Yani bunun amaci ne o cirkin kendine bunu yapiyor ondan güzel ben dogal guzelim demeye calismis ama inanin erkek olsam dönüp bakmazdim ona. Keske oda biraz bakim yapsada biseye benzese en azindan kimseyi kiskanmaz benim kolumda bilezik yok onun kolunda var bi gun arkadas ortaminda bana dediki sanada kocan hic bilezik yapmiyor. Onun koluda annesinden kalan mirasla doldurdu kocasida 2 senedir bi mont almadi ona koluna bilezik yapti. Benimde kendi sahsima ait arabam var dedimki ben kolumda tasimiyorum agirlik yapiyor. Onun yerine uzerine biniyorum arabam luks olsun kolumda agirlik yapana kadar dedim sustu.

Elinize saglik. İnanin ben tek bunu yapmiycam zamanla arayip ne kiskancmissin diycem o sekilde engelliycem

Ben zamaninda hicbirsey yüzüne söylemedim. Beni sirtimdan vurdu öküz. Sonra kardesimin yaninda sözde evlendigim icin iletisimi kestigimi düsündügünü söylemis (halbuki alakasi yok). Sonra kardesim yüzüne "yok o senin arkasindan ne isler cevirdigini ögrendi. Yoksa esiyle alakasi yok" deyip yaptiklarini da saymis. Karsilik olarak hicbirsey diyememis bile

Cok teşekkür ederim fikirler icin cok sagolun yardimci olan arkadaşlar sagolun en kısa zamanda msj cekip bu arkadaş sandigim yılanı hayatımdan çıkarcam. Mune konumu kapatırmsn

Kuzenİn yalan söyleme ihtimali nedir

Bir arkadaşımı hayatımdan çıkardım çok daha basit meseleden. Tamamen iletişimi kesin, hiç bir şekilde cevap vermeyin. Silin gitsin. Açıklamayı bile haketmiyor.

Okuduklarima sok oldum.

Ancak ....fevri hareketle geri donulemez kararlar almamak icin kuzeniyle arkadasini yuzlestir. Aralari acilirsa da sana ne. Ben bu kadar yillik bir arkadasinin seni bu kadar kallesce vuracagina inanmiyorum, burada ters giden baska birsey var.

Sakin ol, buradaki yorumlardan gaza gelip de arkadasina direkt dalayim deme. Dedigim gibi yuzlestir. Ve durum degerlendirmesini o zaman bir daha yap.

Ne yap et ama buradaki yorumlarin da doldurusuna gelip, kimseye dalmadan once bir nefes al

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…