- 9 Eylül 2022
- 130
- 112
- 23
- 28
- Konu Sahibi Mavimiresl
-
Kuzum samimiyetim yok ama benim aile icimi nerden bilebilir sirlarimi nerden bilebilir bu kişi ben anlatmadim ve acik acik herseyi biliyor kadin. Bunu x kisisi soylemezse ve tek onun bildiği seyleri bu kadin nerden bilecekSize laf getirenle bir samimiyetiniz yoksa emin olmak için karşılaştırırdım sizin hakkınızda konuşan suçlu olduğu kadar laf getirende suçlu belki laf getiren de samimi olan arkadaşınızla attı tuttu sizi hiç bilemezsiniz ikiside güvenilmez bence
Cok sagolun zaten 2 evladim var 3. Biraz zorluyor. Rabbim sag saglim sizleride bebeginize kavustursun insallahTerbiyesiz ya ne alakası var kadınlikla hamile kalmanın baya ahlaksızlık bu . Canınızı sıkmayın bende tedavi ile hamile kaldım . Inşallah en kısa zamanda olur zaten o ilaçlar insanin hormonlarını çok değiştiriyor psikolojik olarak etkiliyor bosverin böyle insanları iyi olmuş öğrendiğiniz.
Bence kimden duydugunuzu soylememek icin kasmaniza gerek bile yok.siz arkadasiniza guvenip anlattiniz ,baskasinin onu satmasi cok onemli degil .zaten ispiyonlanacagini biliyormus .Evet bunlar zaten dedikodu yüzüne kavga etmisler ablasi ve bu kişiyle arasi iyi degil x kisisinin. Ama ben direk soylersem bilir anlar onun geldiğini bana. Çünkü gecen gun beni aradi dediki Y arkadasimizla kuzenim gorusmek istemis Y kisisi gecen gun sana gelmisti kuzenimide getirdimi diye sordu ( kuzeninin nosu falan bende yok görüşmüyorum pek ) belki senlede gorusmek ister kuzenim gorusmek isterse kabul etme dedi. Hatta hayirdir noldu ne konuscakmis gelirse kapim acik dedim lafi cevirdi
Ama beni o ilgilendirmez ki arkadas sandigim insanin boyle yapmasi moralimi bozdu digeriyle zaten samimiyetim yok.Peki arkadaşınız bu kadar lafınızı ederken size laf getirende bunlar özel şeyler anlatma deseymiş al birini vur ötekine cnm ikisindende hayır gelmez
Ya bide tamam belki kadina anlatmis der es gecerdim zamanla uyarirdim. Ama eşlerin herseyi duymasina gerek yokki benim ozelimi elin adami niye duysun. Bir tek kadin benim diye övünüp benim eksimi artimi yaptigimi ettigimi niye söyler bi insan aklim ermiyor.Benim de bir arkadaşim ona ne anlatsam eşine anlatiyordu tabi eşide benim kocamla arkadaş oda ona söylüyordu. Birkaç kez tekrarlayınca bu durum arkadaşıma özel hiçbir sey anlatmama kararı verdim ve samimiyetimi sınırlandırdım. Arkamdan kötü birşey söylemiş olsa sizinki gibi nerden duydugumu soylemesemde yuzune vurur iletisimi keserdim benim anlattiklarim cok onemli olmadigi icin iletisimimi kesmedim ama eskisi gibi biseyimj anlatmiyorum.
Bir zaman skntili donemde insanlar arkadas sirdas dedigi insanlarla derdini paylasmak isteyebilir. İllaki bunun baskalarina aktarilmasimi gerekli. O kuzeni bana soyleyen kişi zaten onunla skntili bi durumda kesinlikle bu yüzden yapti.Tüm sırlarınızı paylaşmanız yanlış zaten. Bir daha kimseye üçüncü kişinin duymasını istemeyeceğiniz şeyleri anlatmayın. Arkadaşınızın söylediklerini size aktaran kuzen niye aktarma gereği duydu onu da anlamadım. Arkadaşınızla araya mesafe koya koya bitirin arkadaşlığı. En hayırlısı bu.
Sizi çekemiyor ve kıskanıyor o yüzden bunu yapıyor bence boyle insanlari hayatinizdan uzak tutmak her zaman faydalıdır. Elin adamı hatta baskalarinin eşleri niye sizin özelinizi öğrensin kimsede bizi ilgilendirmez dememiş mi? Fesatlıktan kötülükten besleniyorlar resmen.Ya bide tamam belki kadina anlatmis der es gecerdim zamanla uyarirdim. Ama eşlerin herseyi duymasina gerek yokki benim ozelimi elin adami niye duysun. Bir tek kadin benim diye övünüp benim eksimi artimi yaptigimi ettigimi niye söyler bi insan aklim ermiyor.
Pardonda neyin yanlis isindeymisim? Nasil koydunuz bu teshisi. İnsan insana guvenip derdini paylastiysa bunun ortaliga surulmesimi gerekli. Hicmi kimseyle uzuntunuzu sevincinizi paylasmiyosunuzİnsanlarla nasıl bu kadar samimi oluyorsunuz hiç anlamıyorum.
Siz de, kankanız da, size laf taşıyan kişi de hepiniz yanlış işler içindesiniz.
Haklısınız ozaman hiç bir şey söylemeyin zaten sizin tavrınızdan arkadaş olduğunuz kişi birşeyler olduğunu anlayacaktır düşünüp düşünüp içi içini yesin size bişey sorarsada ne oldu bişeymi var diye bilmem kendin düşün bakalım deyip geç belkide kendisi size laf getiren kıza gider bişeyler olur gibi geliyor banaAma beni o ilgilendirmez ki arkadas sandigim insanin boyle yapmasi moralimi bozdu digeriyle zaten samimiyetim yok.
Kimse kimseye bisey dememiş. Bende zor tutuyorum kendimi. Sadece sır olarak degil insanlarin icinde resmen cekistirilmisim demekki.Sizi çekemiyor ve kıskanıyor o yüzden bunu yapıyor bence boyle insanlari hayatinizdan uzak tutmak her zaman faydalıdır. Elin adamı hatta baskalarinin eşleri niye sizin özelinizi öğrensin kimsede bizi ilgilendirmez dememiş mi? Fesatlıktan kötülükten besleniyorlar resmen.
Ah keşke o kadar haklisinki keske burda gelip dokseydim derdimi. Ben o arkadasimla hic kötü olmadimki kızsında bana beni anlatsin. Kotu olmaya Gerek yokmus yani o beni anlatmis zatenO sırları burada izinli bir ikinci hesapta dökseniz daha hayırlı olurdu, yabancı yakından daha güvenilir sizi tanımadığı için..
Kiminle ne zaman ters düşeceğinizi kimse bilemez gaflete düşmeyin bir daha..
Hiçbir şey yapmayın arkadaş sandığınıza karşı çünkü "Yavuz hırsız ev sahibini bastırıyor" Sessiz sakin çıkarın hayatınızdan..
Sadece arkadasinin bildigi birsey o kadin biliyorsa konusmus demek. Ben yerinde olsam arkadasimla yuzlesip arkadasligi bitirirdim. Bunlari sana anlatan kadindan da uzak dururdum.Merhaba arkadaslar
33 yasindayim 7 yasimda birinci sınıftan bu yana tanistigimiz bir arkadasim var. Yedigimiz ictigimiz ayri gitmez. Tabiiki doğal olarak birbirlerimizde ailesel sırlarımız, dertlerimiz, mutlulugumuzu paylaşan insanlariz.
Gecen gün bu arkadasimin kuzeni ( cok samimi degilim ama ortamda gorustugum bir kadin) diger arkadasimizla bana haber gondermis. Ben miresl ile gorusmek istiyorum soyleyeceklerim var demis. Bende buyursun gelsin dedim ve o kişi geldi bana öyle seyler anlatti ki agzim acik kaldi cok cok üzüldüm bu kişi benim ailemin icinde eşimle yasadigim ailemle yaşadığım her seyi cok net biliyordu bilmemesi gereken şeyleri bile biliyordu bana seni cok kiskaniyor X kişisi dedi ve seninle ilgili özel konuları bile bizim eslerimiz kendi eşinin ortaminda yani ortamda anlatiyor dedi ( kalici makyaj botoks gibi uygulamalarimi soyluyormus cirkin işte oyle guzellesiyor göbeği var gibisinden konusuyormus ve ben 58 kiloyum arkadasimla ayni boy ve o 96kilo) ve gerckten cirkin bi kadin degilim bakımı seviyorum. Calisirken aldigim bi arabam vardi ve küçük geliyor eşim arabami degistirdi daha büyük bi araç aldi ve bunu bile o ortamda eşlerin icinde elalem ne arabalar aldiriyo y.v.ş.k kocasina diyomuş yani eşim hakkindada değişik ithamlarda bulunuyor. Ve daha bi sürü şey.
Sizden ricam akil akildan üstündür bana yardimci olmaniz. Ben bunlari arkadasima yani ben arkadasim saniyordum ona direk soylersem o bana anlatan kişi eşiyle falan skntiya girecek. Kuzeniyle skntiya girecek yani beni uyardi ama ben onu ortaya vermek istemiyorum. Nasil bi yol izlemeliyim simdiden teşekkür ederim.
Benimde annem kardesim bilmez ama dertlesmek istedigim bi insandi o arkadas denilemiycek insan onunla paylastim ve başıma bu geldi herkesin dusuncesi farklidir siz oyle ben böyle düşünüyorum. Ayrica sadece sır degil hakkimda ileri geri gereksiz dedikodunun yapildigini söylüyorum bebek sahibi olmak icin ilac kullandigim kalici makyaj yaptirdigima kadar eşlerin yaninda konusulcak bisey olmadigini düşünüyorum.Çocukluk arkadaşım hatta kardeşim, annem bile eşimle sorunlarımı bilmez.nasil anlatıyorsunuz?
Zaten nosu bile yok ve asla görüşmüyorumSadece arkadasinin bildigi birsey o kadin biliyorsa konusmus demek. Ben yerinde olsam arkadasimla yuzlesip arkadasligi bitirirdim. Bunlari sana anlatan kadindan da uzak dururdum.
Evet özel durumları, aile sırlarımı annem dahil kimseyle paylaşmam.Pardonda neyin yanlis isindeymisim? Nasil koydunuz bu teshisi. İnsan insana guvenip derdini paylastiysa bunun ortaliga surulmesimi gerekli. Hicmi kimseyle uzuntunuzu sevincinizi paylasmiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?