- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mavimiresl
-
Saf degilim cok şükür ama insanlarin bu kadar guvenilmez oldugunu düşünmüyordum Uzun bi sure gorusemedik son 3 yil daha samimi olduk yani 26 senelik bi arkadaslik ama son 3 yılı daha samimiydik. Biraz kiskanclik yapiyordu örneğin esim bi hediye alsin bisey alsin bunu almış dediğimde sevincimi paylastigimda o bana dönüp hımmm eniştenin işleri iyi heralde gibisinden cevaplar veriyordu. Ben bazi seylerin farkindaydim ama bu kadar ileri gidemez diye düşündüm. Sırlarimi bi tek onla paylsirdim bunlari asla kuzeni bilemez o anlatmadikca. Birebir benim sirlarimi bana anlatınca cok sasirdim 2 gun kendime gelemedim26 senede hiç mi bir şey farketmediniz? Farketmediyseniz çok safsınız demektir.
Size haber getiren arkadaşınız ne kadar güvenilir, bunu da düşünmek lazım.
Direkt yüzüne vuramıyorsanız mesafe koyarak devam edin.
Kesinlikle eminim çünkü yazmadigim bir dunya seyide soyledi kadın bana. Yani esimle skntim olmustu bi ara herseyi biliyor bunlari onun bilmesi imkansiz. Ve beni üstüne basa basa uyardi sakın guvenme dedi sirrini paylasma ailenle olani anlatma bunu erkeklerin ortaminda söylüyor dedi ( eşlerin)Yani kesinlikle zaten kızı satmayın ben olsam bir şeyleri bahane ederek sürekli mesafe koyarım zamanla hic goruşmem tabi haber getirenin söylediklerinden eminseniz
İnanin gunlerdir gece gunduz düşünüyorum. Evime girip eşimin ekmegini yiyip arkasindan küfürlü konusmasi bile daha cok zoruma gitti.Arada kalacak kişiler olmasa yüzleş derdim ancak ugraşma en iyisi..kıskançlığında boğulsun. Görüsmeyi kes.noldu derse samimiyetine inanmiyorum diyebilirsin..
Valla burda ben sinirlendim ,ben olsam elime telefonu almis coktan sen bunlari nasil elaleme anlatirsin diye saydirmistimKesinlikle eminim çünkü yazmadigim bir dunya seyide soyledi kadın bana. Yani esimle skntim olmustu bi ara herseyi biliyor bunlari onun bilmesi imkansiz. Ve beni üstüne basa basa uyardi sakın guvenme dedi sirrini paylasma ailenle olani anlatma bunu erkeklerin ortaminda söylüyor dedi ( eşlerin)
Bence bu kızı satmayın ya ben olsam sanırım karşındakinin karakteri iyiyse bu şekilde uyarım sizde bu kizdan bir şeyler duyduğunuxu belli etmeyin . Bu kızla birden kötü olmayin eşinizle sıkıntı yaşayabilirsiniz. Aradikca bahane uydurun görüşmeyin arayı iyice soğutun kırk yildabir biraraya gelirseniz ben olsam havadan sudan konusurum ve kesinlikle ilişkimi komple bitiririm . Kendinizi de suçlamayın bazen insanları taniyamiyoruzKesinlikle eminim çünkü yazmadigim bir dunya seyide soyledi kadın bana. Yani esimle skntim olmustu bi ara herseyi biliyor bunlari onun bilmesi imkansiz. Ve beni üstüne basa basa uyardi sakın guvenme dedi sirrini paylasma ailenle olani anlatma bunu erkeklerin ortaminda söylüyor dedi ( eşlerin)
İste ben bunu coktan yapardim. Ama kız arada kalsin istemiyorum. Hic mi kimseye guvenip sirrimizi derdimizi mutlulugumuzu paylasamiycaz anlamis degilim ve gerckten sinirli ve cok uzgunumValla burda ben sinirlendim ,ben olsam elime telefonu almis coktan sen bunlari nasil elaleme anlatirsin diye saydirmistim
Senin cok yakinin biri geldi nalatyi de illa x kisisi anlatti diye kanitlamak zorunda degilsin.acikcasi sana gelip anlatan x inde bu kisiden cok haz ettigini sanmiyorum , oda bukadar kiskanc biriyle zaten cok gorusmek istemeyecektir.sizi onu anlatiyorsa onuda baskasina anlatir diye .İste ben bunu coktan yapardim. Ama kız arada kalsin istemiyorum. Hic mi kimseye guvenip sirrimizi derdimizi mutlulugumuzu paylasamiycaz anlamis degilim ve gerckten sinirli ve cok uzgunum
Emin misinSaf degilim
O gunden bu yana zaten biseyimi anlatmıyorum. Bebek istiyorum onun icin ilac kullaniyorum onun bile lafi gecmis elin adamlarının yaninda afedersiniz kadinligimi bile elestirmis. İnanin yüzüne cok vurasim var ama susuyorum.Bence bu kızı satmayın ya ben olsam sanırım karşındakinin karakteri iyiyse bu şekilde uyarım sizde bu kizdan bir şeyler duyduğunuxu belli etmeyin . Bu kızla birden kötü olmayin eşinizle sıkıntı yaşayabilirsiniz. Aradikca bahane uydurun görüşmeyin arayı iyice soğutun kırk yildabir biraraya gelirseniz ben olsam havadan sudan konusurum ve kesinlikle ilişkimi komple bitiririm . Kendinizi de suçlamayın bazen insanları taniyamiyoruz
Peki arkadaşınız bu kadar lafınızı ederken size laf getirende bunlar özel şeyler anlatma deseymiş al birini vur ötekine cnm ikisindende hayır gelmezO gunden bu yana zaten biseyimi anlatmıyorum. Bebek istiyorum onun icin ilac kullaniyorum onun bile lafi gecmis elin adamlarının yaninda afedersiniz kadinligimi bile elestirmis. İnanin yüzüne cok vurasim var ama susuyorum.
Evet bunlar zaten dedikodu yüzüne kavga etmisler ablasi ve bu kişiyle arasi iyi degil x kisisinin. Ama ben direk soylersem bilir anlar onun geldiğini bana. Çünkü gecen gun beni aradi dediki Y arkadasimizla kuzenim gorusmek istemis Y kisisi gecen gun sana gelmisti kuzenimide getirdimi diye sordu ( kuzeninin nosu falan bende yok görüşmüyorum pek ) belki senlede gorusmek ister kuzenim gorusmek isterse kabul etme dedi. Hatta hayirdir noldu ne konuscakmis gelirse kapim acik dedim lafi cevirdiSenin cok yakinin biri geldi nalatyi de illa x kisisi anlatti diye kanitlamak zorunda degilsin.acikcasi sana gelip anlatan x inde bu kisiden cok haz ettigini sanmiyorum , oda bukadar kiskanc biriyle zaten cok gorusmek istemeyecektir.sizi onu anlatiyorsa onuda baskasina anlatir diye .
Size anlatan kisi kesinlikle benim dedigimi deme dedi mi ?O gunden bu yana zaten biseyimi anlatmıyorum. Bebek istiyorum onun icin ilac kullaniyorum onun bile lafi gecmis elin adamlarının yaninda afedersiniz kadinligimi bile elestirmis. İnanin yüzüne cok vurasim var ama susuyorum.
Terbiyesiz ya ne alakası var kadınlikla hamile kalmanın baya ahlaksızlık bu . Canınızı sıkmayın bende tedavi ile hamile kaldım . Inşallah en kısa zamanda olur zaten o ilaçlar insanin hormonlarını çok değiştiriyor psikolojik olarak etkiliyor bosverin böyle insanları iyi olmuş öğrendiğiniz.O gunden bu yana zaten biseyimi anlatmıyorum. Bebek istiyorum onun icin ilac kullaniyorum onun bile lafi gecmis elin adamlarının yaninda afedersiniz kadinligimi bile elestirmis. İnanin yüzüne cok vurasim var ama susuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?