Arkadasimin sırlarımı akrabalarinin yaninda anlatmasi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir zaman skntili donemde insanlar arkadas sirdas dedigi insanlarla derdini paylasmak isteyebilir. İllaki bunun baskalarina aktarilmasimi gerekli. O kuzeni bana soyleyen kişi zaten onunla skntili bi durumda kesinlikle bu yüzden yapti.
Al işte o size laf taşıyan kişinin karakterini görün. Arası iyi olsa size gelip demeyecek ama ne zaman araları bozuluyor koşa koşa size geliyor. İkisi de aynı karakterdeler. Araları iyiyken sizi beraber çekiştirdiklerine eminim. Sıkıntı,dert vs dosta anlatılır ama eşle olan mevzular dosta bile anlatılmamalı bence. İki kişinin bildiği sır değildir.

Kimse kimseye bisey dememiş. Bende zor tutuyorum kendimi. Sadece sır olarak degil insanlarin icinde resmen cekistirilmisim demekki.
İt ürür,kervan yürür. Boş verin takmayın kimsenin duymaması gereken bir şeyinizi söyliycektiniz ilerde belki eşinizle aranızı bozacak bir şeyi bu durum başınıza gelmediği için şükür edin o karaktersizide çıkarın hayatınızdan gitsin.

Pardonda neyin yanlis isindeymisim? Nasil koydunuz bu teshisi. İnsan insana guvenip derdini paylastiysa bunun ortaliga surulmesimi gerekli. Hicmi kimseyle uzuntunuzu sevincinizi paylasmiyosunuz
Evet paylaşmayacaksınız, bu devir böyle. Saf değilim diyorsunuz ama fazla safsınız..Biz bu işleri lisede bıraktık.Ustun koru konuşup geçin. Ben olsam duramaz yüzüne saydırır,yol verirdim. Lafı getiren de lafı konuşan da umrumda olmazdi. Silin hayatinizdan

Sürekli görüştüğüm icin daha once birden böyle bisey yaparsam eşim yanlis anlar. Sebebini sordugunda acik acik anlatirsam eşim sinirli bi insan geri dönüş yapar orasinida düşünüyorum.

Ayrıntı vermeden arkadaşınızın arkanızdan konuştuğunu bildiğinizi anlatan bir mesaj atıp hayatınızdan tamamen çıkarın o kişiyi bence.Ben olsam öyle yapardım.

Cok sagolun fikriniz icin desteginiz icin

Sürekli görüştüğüm icin daha once birden böyle bisey yaparsam eşim yanlis anlar. Sebebini sordugunda acik acik anlatirsam eşim sinirli bi insan geri dönüş yapar orasinida düşünüyorum.
Allah allaaah, eşine dersin 'gozumden düştü ya,dedikodumu yapmış birine. Daha konusmucam onla' olur biter. Kadınlar arasında bir mesele,adama ne? Açık açık anlatmak zorunda mısın küstüğün bozulduğun her seyi

Direk mesafe koyun hiç tartışmayın bile bence bu sizi daha çok üzer çünkü siz gidip bunları demişsin benim hakkımda deseniz bile emin olun bahanesi hazırdır üstüne siz suçlu duruma düşer daha da sinirlenirsiniz ben yaşadım ki içimde de tutamam asla direk konuşurum ama bazı durumlarda artık yalan ve bahanesinin hazır olduğunu bildiğim için hiç niye yaptın deme gereği bile duymadan siliyorum.

Direk görüşmeyi kes arada biri kalmasın onunlada uğraşır gibi

Aynen canım haklisin. Zamana birakayim arkadas bi fikir verdi onu uygulayim ben zamanla bi msj yazayim arkadasligi bitireyim.

Kendisiyle arkadaşlık etmeye son verin. Size anlatan insanı ifşa etmenize gerek yok ki. Her ortamda rahatlıkla sizinle alakalı konuşuyorsa , etrafınıza biraz daha dikkatli bakarsanız bu durumu kendiniz de görebilirsiniz muhtemelen.

Bu da size ders olsun ; özel konularınızı kimseye anlatmayın.

zaten kesin inkar edecek kılıfı hazirlamistr o

Bence bir anda mesafe koyun hemen arkadaşlığınızı bitirin. Noluyor diye soracak hali yok. Sorsa da üstü kapalı bir iki laf söyleyin o anlar. Yüz göz olmaya gerek yok. Yüzlerseniz iş büyür daha çok tatsızlaşır. (bu insanlar böyle çünkü) Allah bildiği gibi yapsın inşallah

Ahh ders oldu ama yani insanlara bu kadar battigimida ogrenmis oldum. Kesinlikle bana anlatan kişiyi anlar. Cunku problemli onunla

O anlatan kişi eşiyle skntiya girecegi icin soylemek istemiyorum kadin bana soyleme yada soyle demedi.

İnsan tecrübe edine edine kimseye güvenmemesi gerektiğini anlıyor bende kıskançlıklar çok yaşadım o yüzden aile hayatımdaki hiç bir olumlu şeyi kimseyle paylaşmıyorum.Millet okadar hasetki nazar değdiriyorlar bide size dostluktan çok içten içe haset besliyorlar. Rabbim şeytanlaşmış ruhlardan hepimizi saklasın.Karşımıza gerçekten iyi niyetli insanlar çıkarsın ben herşeyimden memnun olan bir insanım Rabbime şükür kimsenin hiç bir şeyini kıskanmam,millete bakıyorsun hiç aklına gelmeyecek ufacık şeyi bile kıskanıyor bunu hissediyorsun ağzım açık şaşkın şaşkın baka kalıyorum öyle insanlarada acıyorum, hayatlarında hep kendilerinden daha üstün insanlar olacak ve ömürleri milleti kıskanmakla geçecek hiç birşeyden mutlu olamayacaklar Rabbime şükrediyorum hayatımdan bende olanlardan memnunum,kimseyi kıskanmıyorum. Hepte şunu derim Rabbim bende olan bir şeyi güzellikle keşke bendede olsaydı diyen kardeşime bin kat fazlasını versin ama art niyetli bunda niye var keşke bundada olmasaydı diyenede Rabbim vermesin herkes kalbinin ekmeğini yesin inşallah...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…