- 11 Ağustos 2016
- 1.524
- 1.501
- 133
- Konu Sahibi Benbenmesela
-
ben söylerdim saklamazdım kendi yaşadığımıBir arkadaşım bir kürtaj ve dikiş ameliyatıyla kendini sıfıra çekti... tövbe ettim falan dedi buraya kadar her şey tamam.
Ancak şimdi evleniyor... nişanlısının hiç bir şeyden haberi yok. Asla da söylemem sorum bu değil beni ilgilendirmez. Ama Çocuğun suratına bakınca vicdanım rahatsız ediyor.
Görüşlerinizi merak ediyorum. Sizce evleneceğiniz kişinin geçmişinde böyle bir hikaye olsa bilmek ister miydiniz? Ya da kendinizin böyle bir hikayesi olsa söyler miydiniz?
Boşver birgün bu sırrı ortaya çıkarsa uğraşacak olan o bırak o vicdan yapsın yapacaksa karışma ama ortaya çıktığı vakit seni olaya dahil etmesine izin vermeBir arkadaşım bir kürtaj ve dikiş ameliyatıyla kendini sıfıra çekti... tövbe ettim falan dedi buraya kadar her şey tamam.
Ancak şimdi evleniyor... nişanlısının hiç bir şeyden haberi yok. Asla da söylemem sorum bu değil beni ilgilendirmez. Ama Çocuğun suratına bakınca vicdanım rahatsız ediyor.
Görüşlerinizi merak ediyorum. Sizce evleneceğiniz kişinin geçmişinde böyle bir hikaye olsa bilmek ister miydiniz? Ya da kendinizin böyle bir hikayesi olsa söyler miydiniz?
Oğluna göre değil arkadaşına göre düşünmelisin bence.En iyisi böyle sırları bilmemek. Bir yanım beni ilgilendirmez desede diğer yanım söyle diye tuttururdu muhtemelen. Oğlum olsa bu şekilde kandırılmasını istemezdim çünkü. Kimse haketmez böyle kandırılmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?