Arkadaşımın sırrı bana yük

Söylesen eşi olacak kişi sürekli yüzüne vurur geçmişini. insanları geçmişiyle yargılamamak gerek sonuçta dediği gibi eskide kalmıştır ve yeni sayfa açıyor. siz de unutun gitsin!

Söylememelisin. Ne kadar kandırıyor da olsa Allahla arasında kalsın. kürtaj meselesi ortaya çıkacaksa birşey bahane olur gün yüzüne çıkar

Benim arkadaşım da aynı durumu iki kez yaptı hatta daha da iğrenclerini ...tabiki cocugun hıcbırseyden haberi yok ve suan evli. Cok ahlaklı olduğu için de her bk unda bana sığındığı benden yardım alıp beni kullandığı içinde ne düğününde yannda olmama izin verdi ne de evlendikten sonra. Ara ara yazar fekat umrumda bile değil. Onları vicdanlarıyla başbasa bırakın ! Kendi başlarnı yesinler ! Sakın bir şey söylemeyin ağır bir sır unutun gitsin.

Ama bu sizin değil arkadaşınızın vicdanını ilgilendirir. Birde karşınızda ki damat adayı ne naneler yedi acaba zamanında bunları düşünün boşverin.

Bakir olmayan erkekler bakire kadın istiyor diye bunun normal bulunması doğru değil.Hiç kimsenin geçmişiyle yargılanması doğru değil ama bunun saklanması da doğru değil.
Bi tanıdığımız olmuştu bu ameliyattan ama ilk gece aşırı kanaması olduğu için açığa çıkmıştı durum,sonra çok daha büyük rezillik çıktı ne yazık ki.Dilerim arkadaşınız yaşamaz.Siz tabiki susun sizi ilgilendiren ni durum yok.Gerçeklerin er yada geç ortaya çıkmak gibi kötü bi huyları vardır bırakın arkadaşınız düşünsün.
Kendini sıfıra çekti çok iğrenç bi tabir ayrıca haberiniz olsun.

Sıfıra çekti nasıl bir söylemdir ne kadar itici.
Kadının bunu açık açık söylemesine gerek yok ama olmamış gibi gösteriyor olması kandırdığı anlamına gelir.
Bir ilişkide yalan?
Ama sizi ilgilendiren bir durum yok tabiki.

Hayır söylemem. Verilen sırlar tutulmak içindir.Başkalarının kararına onaylamasam bile saygı duyarım.

Bir insan gerçekten pişmansa tövbe ettiyse dahası kimseye düşmez, Allah ile kul arasındadır bu. Belki sıfırdan başlayacaktır her şeye gerçekten? İnsanların bu durumlar yüzünden yaşadıkları baskıları da anlayabiliyorum.
Ha ben yapsam böyle bir şey sevgilim bilsin isteyebilirdim belki ya da tövbe ettiysem Allah ile aramda kalsın diye düşünebilirdim, emin değilim yaşayacağım hislere bağlı.

Soyleme tabii. Ama benim de vicdanim rahat olmazdi. Evlilik oncesi iliskiye gir buna lafim yok. Ama kurtaj ve ustune zarini diktirip bunlari esi olacak insandan saklayarak ne kadar temiz(!) bir sayfa acabilir?
Bir de tovbe etmis olabilir de tovbeden sonra hayat arkadasini kandirmak da sevdaya dahil mi?

Ben söyleme taraftarıyım, diğeri kendini yamamak oluyor çünkü, kendime bu haksızlığı yapamam. Seçim yaparken de benim en çok istediğim kim diye değil, beni kim herşeyimle kabul edecek kadar seviyor diye bakmıştım... beni kabul edemeyen hem bütün enerjimi hem isteğimi hemde sevgimi sömürür, seven ve kabul eden ise kendini bana sevdirir. Ömür boyu bişeyler saklamanın ağırlığıyla yaşanır mı ayrıca yahu ...

O zaman öyle biriyle devam etmeyecek yola .. yanlışı yanlışla düzeltemeyiz ne kadar hakediyor olsalar da ...

Hayatını sıfıra çekti kastettiğim tabi ki ikinci el değiliz:) ben zaten farkındayım benlik bir şey olmadığını. söylemek gibi bir niyetim yok elbette...

vicdanım sızlamaz cunku kızın gecmisinde olan bir durum nisanlısını aldatsa bunu bilsem evet ozaman vicdanım sızlardı ama gecmisinde kalmıs bir durum icin rahatsız olmam pisman olmus belki anlatır belki anlatmaz bana guvenmis anlatmıs asıl ihanet bunu karsı tarafa soylemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…