- 11 Ağustos 2016
- 1.524
- 1.501
- 133
- Konu Sahibi Benbenmesela
-
Sıfıra çektiden ne kastettiğimi bir siz anladınız teşekkürler:)Bir insan gerçekten pişmansa tövbe ettiyse dahası kimseye düşmez, Allah ile kul arasındadır bu. Belki sıfırdan başlayacaktır her şeye gerçekten? İnsanların bu durumlar yüzünden yaşadıkları baskıları da anlayabiliyorum.
Ha ben yapsam böyle bir şey sevgilim bilsin isteyebilirdim belki ya da tövbe ettiysem Allah ile aramda kalsın diye düşünebilirdim, emin değilim yaşayacağım hislere bağlı.
arkadaşınız neden saklıyor kendini hatalı bulduğun için mi.eğer öyleyse hatalar insanlar içindir bunu açıklaması lazım.ben açıklardım açıkcasıBir arkadaşım bir kürtaj ve dikiş ameliyatıyla kendini sıfıra çekti... tövbe ettim falan dedi buraya kadar her şey tamam.
Ancak şimdi evleniyor... nişanlısının hiç bir şeyden haberi yok. Asla da söylemem sorum bu değil beni ilgilendirmez. Ama Çocuğun suratına bakınca vicdanım rahatsız ediyor.
Görüşlerinizi merak ediyorum. Sizce evleneceğiniz kişinin geçmişinde böyle bir hikaye olsa bilmek ister miydiniz? Ya da kendinizin böyle bir hikayesi olsa söyler miydiniz?
Bunu bende düşündüm biliyor musunuz? Kınamak ya da ötelemek değil de; güvenmiyorum artık ona.Kendini sıfıra çekti sözüne takılıp iğrenç bulanlar?
Buradaki maksat zaten belli değil mi
El değmemiş olabilmek için bu operasyonu geçirmedi mi bu kız ?
Yani kendini sıfıra çekmiş olmuyor mu
Yaptığı şey sıfıra çekmek cümlesinden daha daha çirkinlerini hakediyor bence
Ne olursa olsun yalan bi hayata adi ce bi adım atıyor kimse bu durumda kandırılmak istemez
Ne yaşamış olursa olsun onu öyle kabul edecek birisiyle evlenmeliydi zarını diktirerek ben temizim bak ayaklara yatarak değil
Konu sahibi hiç karışmayın uzak durun boşverin
Evleneceği adamı dahi kandıran birisiyle arkadaş dahi olamazdım herhalde
Asla kabul etmesem de değişik bir bakış açısı. Ceza çeksin istemiyorum. Kıskanılacak bir hayat mı? Sanmıyorum. Belki de siz de onun tercihlerini doğru buluyorsunuz. Saygı duyarım. Böyle bir şeyi nasıl anlatırım yapmayın lütfen:)Aslinda siz kıskanıyorsunuz, ayiplansin, rezil olsun ceza ceksin istiyorsunuz. Neyin vicdani birakin allasen. Vicdanmis, su biz kadinlar kadar fenasini gormedim ya. Insallah sagda solda anlatmiyorsunuzdur.
Bence de. Vicdan micdan hikaye. Maksat bu olayı patlatayim da olay olsunAslinda siz kıskanıyorsunuz, ayiplansin, rezil olsun ceza ceksin istiyorsunuz. Neyin vicdani birakin allasen. Vicdanmis, su biz kadinlar kadar fenasini gormedim ya. Insallah sagda solda anlatmiyorsunuzdur.
Bir arkadaşım bir kürtaj ve dikiş ameliyatıyla HAYATINI sıfıra çekti... tövbe ettim falan dedi buraya kadar her şey tamam.
Ancak şimdi evleniyor... nişanlısının hiç bir şeyden haberi yok. Asla da söylemem sorum bu değil beni ilgilendirmez. Ama Çocuğun suratına bakınca vicdanım rahatsız oluyor.
Görüşlerinizi merak ediyorum. Sizce evleneceğiniz kişinin geçmişinde böyle bir hikaye olsa bilmek ister miydiniz? Ya da kendinizin böyle bir hikayesi olsa söyler miydiniz?
Düzenleme: kendini sıfıra çektiden kastım tamamen hayatıdır:) kadın elbette ki ikinci el olmaz. Ve ben söylemeyi düşünmüyorum hanımlar. Sorum "söyleyeyim mi?" değil. Fikirlerini paylaşanlara teşekkür ederim...
Keşke biraz daha dikkatli okusanız tırnaklarınızı çıkarmadan önce. Söylemeyi düşünmüyorum yazdığımı okumadınız mı?Bence de. Vicdan micdan hikaye. Maksat bu olayı patlatayim da olay olsun
Aslında önemsediğim konu bekaret değil bu olayda. Beni ilgilendirmez biliyorum söylemeyi düşünmüyorum zaten yazmıştımBir de şöyle düşünün bu kızımız kürtaj olduğunu nişanlısına söylese o kızlık zarı ameliyatını olmasa şu an hala nişanlı kalır mıydı? Toplumun ikiyüzlülüğü burada işte sen ben ikiyüzlüyüm olmaz adama haksızlık diyorsun da bir de böyle düşün bakalım çoğu kadın neden buna mecbur bırakılıyor? Adam bakir olmasa ama arkadaşın bakire olsaydı gelip sana deseydi ki ben bakir istiyorum sen kız aaaa olur mu sen de tecrübeli iyidir derdin buna eminiz mesela....
Seni ilgilendirmez valla kusura bakma da böyle konularda doğrucu davut olmayı sevmiyorum adam her b.ku yesin sonra bakire arasın yok öyle.....
Bu iki kişiyi ilgilendiren bir durum. Bence siz müdahale etmeyin.Bir arkadaşım bir kürtaj ve dikiş ameliyatıyla HAYATINI sıfıra çekti... tövbe ettim falan dedi buraya kadar her şey tamam.
Ancak şimdi evleniyor... nişanlısının hiç bir şeyden haberi yok. Asla da söylemem sorum bu değil beni ilgilendirmez. Ama Çocuğun suratına bakınca vicdanım rahatsız oluyor.
Düzenleme: kendini sıfıra çektiden kastım tamamen hayatıdır:) kadın elbette ki ikinci el olmaz. Ve ben söylemeyi düşünmüyorum hanımlar. Sorum "söyleyeyim mi?" değil. Fikirlerini paylaşanlara teşekkür ederim...
Arkadaşım olmasaydı da bana herhangi biri de böyle bir sır vermiş olsa paylaşmazdım.Bu iki kişiyi ilgilendiren bir durum. Bence siz müdahale etmeyin.
Değer yargıları ve inançları kaldıramayacak olabilir.
Eğer sizi bu kadar rahatsız hissettiriyorsa ya onları hayatınızdan çıkarın ya da gerçekte sizi ilgilendirmeyen bir durumun sizi neden bu kadar rahatsız ettiğini iyi etüt edin.
Sonuçta o kız her ne kadar sahtekarlık yapıyor olsa da size güvenmiş sizinle paylaşmış her şeyi.
Emanete ihanet etmek olur bundan sonrasında sırrını paylaşmanız...
Gerçekten kendini üzdüğüne değmez...Arkadaşım olmasaydı da bana herhangi biri de böyle bir sır vermiş olsa paylaşmazdım.
rahatsız olmamım tek sebebi kandırıyor olması. O da yaşamak istemezdi elbette böyle bir şeyi. Ne kadar üzgündü bizzat biliyorum. Kızın sırrı benle mezara tabiki. Burası sayılmaz heralde:/
Daha fazla bu hayata ortak olmamak en mantıklısı sanırım. Teşekkürler.
Bana kalsa bende söylerdim. Zaten seven öyle de kabul ederdi. Ama sıkıntıyı su ki evlendiginde bir şekilde ogrenirse o evlilik sıkıntıya girebilirBir arkadaşım bir kürtaj ve dikiş ameliyatıyla HAYATINI sıfıra çekti... tövbe ettim falan dedi buraya kadar her şey tamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?