- 11 Ağustos 2016
- 1.524
- 1.501
- 133
- Konu Sahibi Benbenmesela
-
Paylaşımımı dikkatlice okuduğunuz için teşekkür ederim. acaba ben mi yanlış ifade ettim diye düşünmeye başlamıştım. Mesele tamamen sizin anladığınız gibi.Esim benden önce bir kadını hamile bırakıp daha sonra o bebeği aldırmış olsa bunu bilmek isterdim. Bir şekilde evlendikten sonra öğrenirse daha büyük olay olacak çünkü. Tövbe etmiş olması kimseyi kandırmasını haklı göstermiyor. Evlendiği adam bakir mi falan filan diyenler de elmayla armutu kıyaslamış bence. Konu bekareti gizlemek değil sadece. Ortada bir de kürtaj olayı var ki bence bekaretten çok daha önemli bir nokta bu...
Bence ikisiyle de ilişkini tamamen kes. Onlara mutluluklar dile ve bir daha görüşme. Yapabileceğin birşey yok başka.
Karsi tarafin daha önce beraberliği olmadiysa bence bilmeyi hak ediyor, olduysa da söylememekle en doğrusunu yapmis arkadasinBir arkadaşım bir kürtaj ve dikiş ameliyatıyla HAYATINI sıfıra çekti... tövbe ettim falan dedi buraya kadar her şey tamam.
Ancak şimdi evleniyor... nişanlısının hiç bir şeyden haberi yok. Asla da söylemem sorum bu değil beni ilgilendirmez. Ama Çocuğun suratına bakınca vicdanım rahatsız oluyor.
Görüşlerinizi merak ediyorum. Sizce evleneceğiniz kişinin geçmişinde böyle bir hikaye olsa bilmek ister miydiniz? Ya da kendinizin böyle bir hikayesi olsa söyler miydiniz?
Düzenleme: kendini sıfıra çektiden kastım tamamen hayatıdır:) kadın elbette ki ikinci el olmaz. Ve ben söylemeyi düşünmüyorum hanımlar. Sorum "söyleyeyim mi?" değil. Fikirlerini paylaşanlara teşekkür ederim...
Öğrenemez sanmıyorum. Kürtaj anlaşılıyor mu acaba bilmiyorum gerçi.Bana kalsa bende söylerdim. Zaten seven öyle de kabul ederdi. Ama sıkıntıyı su ki evlendiginde bir şekilde ogrenirse o evlilik sıkıntıya girebilir
artik bu sırrı bizde biliyoruz..keske bukadar ağır bir sorumluluğa girmeseydiniz.. soylemeyecegim diyorsunuz ama vijdanim sizliyor siz olsanız bilmek istermiydiniz diyorsunuz heran söyleyecek gibisiniz..Herkesin kendi hayati siz vijdanen mutsuzsaniz arkadaşınız ile konusun nisqnlisina boyl3 büyük bir sir ile gitmesini doğru bulmadığınızi belirtin gerisi sizi bağlamaz . .ki nisanlisinin da geçmişini bastan assagi kiza anlattigini düşünmüyorumBir arkadaşım bir kürtaj ve dikiş ameliyatıyla HAYATINI sıfıra çekti... tövbe ettim falan dedi buraya kadar her şey tamam.
Ancak şimdi evleniyor... nişanlısının hiç bir şeyden haberi yok. Asla da söylemem sorum bu değil beni ilgilendirmez. Ama Çocuğun suratına bakınca vicdanım rahatsız oluyor.
Görüşlerinizi merak ediyorum. Sizce evleneceğiniz kişinin geçmişinde böyle bir hikaye olsa bilmek ister miydiniz? Ya da kendinizin böyle bir hikayesi olsa söyler miydiniz?
Düzenleme: kendini sıfıra çektiden kastım tamamen hayatıdır:) kadın elbette ki ikinci el olmaz. Ve ben söylemeyi düşünmüyorum hanımlar. Sorum "söyleyeyim mi?" değil. Fikirlerini paylaşanlara teşekkür ederim...
Eşinizle size gerçekten mutluluklar dilerim. Eş olmak dürüst olmayı gerektirir her şeyden önce çünkü.Benim iki arkadaşım sizin tabirinizle hayatını sıfıra çekti.Eşlerini de tanıyorum hiç de vicdanım sızlamıyor.Birinin 11 yaşında diğerinin 6 yaşında çocukları var. O onların vicdanıdır ,hayatıdır banane yahu? Ben arkadaşım dediğim kişileri sorgulamam iyi günde yanında,kötü gününde ise destekçisi olurum.
Ben sıfırlamaktan hoşlanmadığım için eşime yalan söylemedim eşim de bunu dert edecek olsaydı işte kapı bu da sapı derdim.Benim gibi olmayanlara da aaa çok yanlış tukaka diyemem.Evet yalan söylenilmesi kötü ama kadınları bu yalana mahkum eden düzen yerin dibine batsın sonra her kadın dürüst davranır bence.
Kızı yada beni tanıyor musunuz? Hayır... o zaman problem de yokartik bu sırrı bizde biliyoruz..keske bukadar ağır bir sorumluluğa girmeseydiniz.. soylemeyecegim diyorsunuz ama vijdanim sizliyor siz olsanız bilmek istermiydiniz diyorsunuz heran söyleyecek gibisiniz..Herkesin kendi hayati siz vijdanen mutsuzsaniz arkadaşınız ile konusun nisqnlisina boyl3 büyük bir sir ile gitmesini doğru bulmadığınızi belirtin gerisi sizi bağlamaz . .ki nisanlisinin da geçmişini bastan assagi kiza anlattigini düşünmüyorum
Gerçekten güzel ve farklı bir yorum oldu. TeşekkürlerBurda tek bir yanlış var oda arkadasinizin kendisi ile ilgili özel birşeyi size söylemesi ve size böyle bir yük bindirmesi .... onun geçmişi onu ilgilendirir yaptığı şeyden pismanki diktirip nisanlisindan saklıyor ...eee pişman olduğu şeyi niye başkasına anlatirki insan vicdaninin rahatlamasi için mi anlamıyorum ....siz kendinizi kötü hissetmeyin hatta bu sırrı unutun hiç anlatmamis gibi
Dürüstlük en önemlisi ancak ne yazık ki bunu yapamayanlar var.Bence siz hiç karışmayın.Vicdan yapmanızı da anlayabiliyorum bunu görüşmeyi azaltarak veya keserek minimum indirebilirsiniz.Eşinizle size gerçekten mutluluklar dilerim. Eş olmak dürüst olmayı gerektirir her şeyden önce çünkü.
Asla söyleme.. sen sakin karisma bosverBir arkadaşım bir kürtaj ve dikiş ameliyatıyla HAYATINI sıfıra çekti... tövbe ettim falan dedi buraya kadar her şey tamam.
Ahh güzel arkadaşım benim... şunu görse belki o da daha dürüst olmayı seçerdi. Yalanla inşa ediyor hayatını...Dürüstlük en önemlisi ancak ne yazık ki bunu yapamayanlar var.Bence siz hiç karışmayın.Vicdan yapmanızı da anlayabiliyorum bunu görüşmeyi azaltarak veya keserek minimum indirebilirsiniz.
Benim abimin eski eşi, abimle evlenmeden önce arkadaşınızdan çok çok daha fazla yalan söylemişti.Boşanma esnasında hastahane dosyası dava dosyasının içine gelince öğrendim. Öğrendiklerimin hiçbirini bugüne kadar abime söylemedim .Zaten boşanmanın yarattığı travma vardı bir de üstüne eski eşini yalanlarını anlatarak abimi daha fazla incitmek istemedim.Eski yengemin geçmişi sadece kendini ilgilendirir. Keşke dürüst olsaydı belki başka türlü olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?