arkadasımın sorunu borç para

Ya ugrasmasada gozunu korkutmak icin oyle soylesin.
Bak soyle yapsin bana olan 4000 tl borcunu ne zman odeyeceksin desin oda muhtemelen 4000 degil 3000 borcum der al sana kanit:)
Yok zaten bisürü mesaj var 1 yıldır sürekli yazışıyolar ha ödedim ha ödücem diye. Onlar bile yeter belki. Aynen ya dicem öyle yapsın korkutsun en azından. Oğlan pek korkcak tip değil sanki ama mahkeme lafını duyunca belki tırsar

Adam da gurur yok neresine dokunacaksınız ? Biri ile anlaşsın sağlam benzetsinler paranın yarısını da anlaştığın kişi alsın en azından yarısını kurtarır
Hahha bencede. O anlaşılacak kişiler nerde bulunuyosa biz bilmiyoruz öyle şeyler bendede var bitane benzetilmesini istediğim aslında

Arkadaşın da kuzeni de ayrı safmış.Saflık genlerinde mi var ne? Elin oğluna para yağdırmak nedir kuzum? Tecrübe denilen şey böyle böyle kazanılıyor.

Hahha bencede. O anlaşılacak kişiler nerde bulunuyosa biz bilmiyoruz öyle şeyler bendede var bitane benzetilmesini istediğim aslında

Yok mu erkek tanıdığı felan bu tarz böyle işe girebilecek aslında herkese lazım ya :)

Senin bu arkadaşın,alacaklı kişiye bana mıs ordun da verdin ben mi yedim paranı ayrıldık görüşmüyoruz demek yerine eski sevgiliyle irtibat kuruyor yetmezmiş gibi bi de hala borcunu ödüyor pes doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…