- 9 Eylül 2016
- 351
- 212
- 18
- Konu Sahibi kucukpiraye
-
Arkadaşın baya safmış. Hadi kendini geçtim, kuzenin borcunu niye kapatıyo ki? Kuzenle sevgili arasında bir olay o.Merhaba hanımlar,
Cok yakın bir arkadasımın bir sorunu var. Eski sevgilisi kafe açacakken maddi sıkıntıya girmiş arkadasımdan 300-500 derken baya bi borç para almış ve geri ödememiş. Fakat arkadasım bunu cok sorun etmiyor ama birgün arkadasım, kuzeni ve o eski sevgilisi otururken cocuk ' paraya cok ihtiyacım var bir yerden borç almıştım onu hemen ödemem lazım yoksa dükkanı kapatmam gerekecek, onu ödedikten sonra artık karım bana kalıcak param olacak demiş' arkadasımın kuzenide atlamış 'bende biraz para var istersen ben sana vereyim gelecek ay ödersin benim şimdilik ihtiyacım yok' deyip cocuga 3.000t borç vermiş. Gelgelelim cocuk bu parayı 1 ay sonra ödememiş ertelemiş. O sırada da benim arkadasımla ayrılmışlar.
Şuan üstünden 1 yıl geçmiş cocuk bu 1 yılda sürekli ertelemiş. Artık arkdasımın kuzenide benim arkadasımı arayıp duruyor 'söylermisin ödesin cok ihtiyacım var suan' falan diye.
İstemeye istemeye ex sevgiliyle sürekli bu konudan dolayı iletişime geçmek zorunda kalıyo arkadasımda.
En son kuzeninden utandıgı için oğlanın borcunu arkadasım ödedi kuzenine. Çocukta 2 hafta önce söz 2 haftaya ödücem ev satılacak çünkü alıcı var ordan para gececek elime demiş arkadasıma. şimdi bugun 2 hafta doluyor.
Arkadasımda ne desemde gururuna dokunsa ve artık hemen ödese diye bana soruyor? sizce nasıl konuşsun cocuga? nasıl ödetebiliriz artık bu parayı
Evet ya cok saf. Kafasını taşlara vuruyo cok safım neden verdim diye.ama kuzenine verdiği için değil oğlana borc verdiği için.Arkadaşın baya safmış. Hadi kendini geçtim, kuzenin borcunu niye kapatıyo ki? Kuzenle sevgili arasında bir olay o.
ödemeyeceği ortada.Merhaba hanımlar,
Cok yakın bir arkadasımın bir sorunu var. Eski sevgilisi kafe açacakken maddi sıkıntıya girmiş arkadasımdan 300-500 derken baya bi borç para almış ve geri ödememiş. Fakat arkadasım bunu cok sorun etmiyor ama birgün arkadasım, kuzeni ve o eski sevgilisi otururken cocuk ' paraya cok ihtiyacım var bir yerden borç almıştım onu hemen ödemem lazım yoksa dükkanı kapatmam gerekecek, onu ödedikten sonra artık karım bana kalıcak param olacak demiş' arkadasımın kuzenide atlamış 'bende biraz para var istersen ben sana vereyim gelecek ay ödersin benim şimdilik ihtiyacım yok' deyip cocuga 3.000t borç vermiş. Gelgelelim cocuk bu parayı 1 ay sonra ödememiş ertelemiş. O sırada da benim arkadasımla ayrılmışlar.
Şuan üstünden 1 yıl geçmiş cocuk bu 1 yılda sürekli ertelemiş. Artık arkdasımın kuzenide benim arkadasımı arayıp duruyor 'söylermisin ödesin cok ihtiyacım var suan' falan diye.
İstemeye istemeye ex sevgiliyle sürekli bu konudan dolayı iletişime geçmek zorunda kalıyo arkadasımda.
En son kuzeninden utandıgı için oğlanın borcunu arkadasım ödedi kuzenine. Çocukta 2 hafta önce söz 2 haftaya ödücem ev satılacak çünkü alıcı var ordan para gececek elime demiş arkadasıma. şimdi bugun 2 hafta doluyor.
Arkadasımda ne desemde gururuna dokunsa ve artık hemen ödese diye bana soruyor? sizce nasıl konuşsun cocuga? nasıl ödetebiliriz artık bu parayı
Of aynen yaa... valla haklısınız. Ama kardesim gibidir üzülünce o bende üzüldüm cok. Çare aramaya calışıyorum prayı alsa içi soğuyacak ama bulamıyorum. Oğlan ödemicemde demiyo. Söz iki hafta sonra yok söz 1 ay sonra ne yeminler ne sözler veriyo. Ama ödemiyo pisArkadaşın sülalecek saf galiba kendi vermiş yetmemiş kuzeni vermiş 3 bin lirasize soğuk su öneriyorum maalesef
Genelde bu tipler öyle olur zaten hep ödicem der sadece der.Of aynen yaa... valla haklısınız. Ama kardesim gibidir üzülünce o bende üzüldüm cok. Çare aramaya calışıyorum prayı alsa içi soğuyacak ama bulamıyorum. Oğlan ödemicemde demiyo. Söz iki hafta sonra yok söz 1 ay sonra ne yeminler ne sözler veriyo. Ama ödemiyo pis
Öyle mesajlar kanıt olabiliyormu? Çünkü borc aldığına dair hicbi resmi belge falan yok sonucta. Yine söylüyüm kıza ama birde dava masrafları cıkacak belki uğraşamaz.O adam o borcu odemez.erkek dediginde gurur olur sevgiliden borc bile olsa para isteyen erkege ben saygi duymuyorum.
Arkadasiniz ben seni sozunun eri sandim acidim! Verdim.boyle olmasini istemezdim ama hukuki yollardan arayacagim hakkimi dava edecegim desin delil olarakta mesaj felan yokmu knlari gosterecegim kuzenimi sahit gosterecegim desin belki tirsar verir.
Ya ugrasmasada gozunu korkutmak icin oyle soylesin.Öyle mesajlar kanıt olabiliyormu? Çünkü borc aldığına dair hicbi resmi belge falan yok sonucta. Yine söylüyüm kıza ama birde dava masrafları cıkacak belki uğraşamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?