Arkadaşımın sorunu

Gidip kocamın elini ayagını öpeyim..hasta olacagımda orada hiçbirşey olmayacak gibi yatacak he..! tamam kimse dört dörtlük olamaz zaten ama bu kadarına da peeeess !!!

kusura bakmayın da konunun benm eşimle olan ilgisi ne anlamıs degilim durduk yere niye böyle bi söz ettiniz anlamıs degilim su an konumuz baska bişi zaten.

Yani sanırım arkadışınızın eşi de sonrasında birşeyleri anlayıp pişman oluyor. Yani olay olup bittikten sonra eşinin gönlünü alıyor.
Onu demek istedim.

arkadasınızın eşini çok kınadım.evlenirken iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta diyerek imza atılıyor.ne yani hep sağlıklı günündemi eşi yanında olacak. saygısız uykusu bölünecekmiş.karın o senin nasıl uyku eşinden önce gelebilir.bu erkekleri anlamak çok zor.....

Benim eşim böyle bir şey yapsa beni sevmediğini düşünürdüm.İnsan sevdiği o haldeyken uykusunu düşünmez,düşünemez.Düşünürse bir şeyler yolunda gitmiyor demektir.Üzüldüm arkadaşınız adına.

arkadaşınızın eşi tamamen hatalı insan yedi kat el gelse kapısına yine götürür hastaneye
yalnız anlamadığım bir şey var
kayınvalideyle kayınpeder bir şey dememişmi siz kıvranırken oğullarının yatmasına

ali nerde demişler o da uyandıramadım yatıyo demis onlar da tamam demis eşi depoda calısıyo cok yoruluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…