ayy çok zor bir durum yanii sonuçda gecenın bir yarısı kimse hastaneye gitmek istemez bence eşi çok haksız ne olursa olsun kalkıp götürmesi gerekiyordu
Ne yapacak arkadaşın güzelim tabi ki hiç bir şey, birkaç gün küslük olur sonra barışılır unutulur gider. Bu sebeple yuva yıkılmayacağına göre. Netice itibariyle arkadaşın eşinin yontulmamış olduğunu anlamıştır.
Bunları bir kenara bıraksında arkadaşın o kaynana-kayınbabayı öpsün tepesinde taşısın bence, gecenin bir yarısı kalkıp gelmişler kızı hastaneye götürmüşler ve üstüne üstlük k.validesi gelinle ilgilenmek için yanında kalmış bunlar bence önemli ve güzel şeyler. Boşverecek arkadaşın eşinin yaptığı hödüklüğü yapacak başka birşey yok.
Hem biz ne odunlar gördük bu birşey değil ki.
Kusura bakmayın okurken çok sinirlendim, adam gece acile giden, sabah da kendisine kahvaltısını hazırlayıp önüne koyan karısını takmıyor,umursamıyor, sonra da bunun adı evlilik oluyor, ha bir de iyi gün kötü günde diye söz verme meselesi de var.
Allahtan arkadaşın kayınvalide bakımından şanslıymış, onlar da oğulları gibi umursamasaydı gece gece ne halde kalırdı düşünmek bile istemiyorum.Değil mi ya en yakının olması gereken eşin bile acillik olduğunda umursamıyorsa, kaynanan da umursamasa kimse garipsemez.
Eşi haksız. daha kötü birşeyde gelebilirdi başına. ne olursa olsun eşi hastaneye götürmesi gerekiyordu.
örnek vereyim. dün çok rahatsızlandım. eşiminde o kadar çok işi vardıki iş yerinde. ama yinede eşim beni hastayene götürdü. hatta ben diyorum eşime "nerden buldun bu çürüğü" diye. o da nedemek götürcem diyor.
Allah korusun ben onun yerinde olsam. bırak kahvaltı hazırlamayı, uzun süre yüzüne bakmak istemezdim.
Ne kadar bencil bir adammış. Midesinde gaz sıkışması değil de kanama vs gibi daha ciddi bir sorunu da olabilirdi. Uykusuna eşinden daha fazla önem verdiği belli. Bir kaç saat uykusuzluk kimseyi öldürmez..
Arkadaşınızın eşi de sizin eşiniz gibi.
Demek ki böyle erkekler çoğunlukta.
Arkadaşınızın yerinde olsaydım biraz zor affederdim sanırım.
hastalığa dahi merhameti olmayan adama ne diyelim ki şimdi?
arkadaşınızına Allah'tan şifa ve sabır; kocasına da merhamet diliyorum..
Çok kötü bir durum. Böyle bir durumda ne yapılabilir ki? Kayınvalide kayınbaba o satte kalkıp hastaneye götürebiliyorlar ama uğruna ömrünü adadığın eş kılını kıpırdatmıyor. Yazık.
Eşinin ailesi ile konuşmalı, bari onlar konuşsun oğullarıyla. Vicdansız adam!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?