- 17 Ocak 2018
- 218
- 232
- 18
- 31
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
sen kesinlikle 63 durmuyorsan 70 80 gibisin ddd
eşin seni bu halinle nasıl beğeniyor hiç şu kız daha güzel söyle ol falan demiyor mu dddi
O kadar yorum yaptıki kusurlu gbi hissettim utandım hatta"Aşk insanin gozunu kör ediyor" diyerek kendinizi kusurlu gibi gostermissiniz. Esim kilo vermemi istemiyo deseydiniz.
Bir de normal mi diye soruyor musun?Bugün arkadaşımla görüştüm ve beni çoooook kilo almış buldu baya bi yorumlar yaptı 57-58 kilo civarıydım normalde 63-64 oldum sen kesinlikle 63 durmuyorsan 70 80 gibisin dddi eşin seni bu halinle nasıl beğeniyor hiç şu kız daha güzel söyle ol falan demiyor mu dddi baya moralman dibe batırdı yani ..bende aşk insanın gözünü kör ediyor herhalde halimden çok memnun falan dedim ...sizede Böyle diyenler oluyor mu bozuluyor musunuz
Ben olsam gorusmezdim bir daha. Anliyorum sizi. O an insan nasil crvap verecegini de sasirabiliyo eger hazircevap biri degilseniz. Sizi kotu hissettiren insanlarla arkadaslik etmeyinO kadar yorum yaptıki kusurlu gbi hissettim utandım hatta
En güzel cevab olması gerekende buydu kardeşburaya kadar bozulmam olabilir ona öyle görünüyor derim.
ama bundan sonrası bozulmakla kalmam bozarımda..
En güzel cevab olması gerekende buydu kardeş
Ailecek arkadaşız gözü olduğunu düşünmüyorum ama eşim çok spor yapan biri onun eşide hiç yapmıyor ..eşin o halinle seni nasıl beğeniyor gibi bişey hissettim gbi geldi belki sadece iyiliğim içinde demiş olabilirEşinizi tanıyor mu görüşüyo mu?
Eşin seni beğenmez derken gözü var gibi sanki adamda
Bence sızın ıyıliğinizi istemesinAilecek arkadaşız gözü olduğunu düşünmüyorum ama eşim çok spor yapan biri onun eşide hiç yapmıyor ..eşin o halinle seni nasıl beğeniyor gibi bişey hissettim gbi geldi belki sadece iyiliğim içinde demiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?