Arkadaşımın söyledikleri

Hasatvakti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
2.545
5.235
78
Merhabalar, aslında şu an öyle üzgünüm ki hala kendime gelemedim ama anlatmazsam daha çok yaralanacağım.
Dün düğünüm vardı. Düğünümüzü memleketimizde yaptık. Liseden bu yana ilişkimi koparmadıgım bir arkadaşım vardı.
Hayat görüşü olarak birbirimizin tam zıddıyız. Tek ortak yanımız vardı birlikte oturup saatlerce ders çalışırdık ve birbirimizi hep motive ederdik. Kendine göre bir yaşam tarzı vardı gezerdi dolaşırdı her ortama girerdi ama derslerini ihmal etmezdi. Bana göre çok yanlış ortamlara çok yanlış insanlara takıldı ve lisedeyken hayatında çok yara alacağı şeyler yaşadı.
Üniversite sınavında istediği okul olmasa da istediği bölümü kazanmıştı. Bana " lisede çok yanlış ilişkiler yaşadım o yüzden kazanamadım ama bundan sonra kendime çeki düzen vereceğim serserilerle olmayacağım " demişti. Ama hiç değişmedi.
Dün düğüne herkesten sonra geldi.Geçti karşıma oturdu. Kalkıp oynamadı. Gelin odasında kızlar ayakkabımın altına isimlerini yazarken ona da sordular senin adını yazalım mı diye yok istemez kalsın dedi ters ters. Beni tebrik bile etmedi. Hiç bozuntuya vermedim.
Ne olduysa bu sabah oldu. Biraz yürüyüş yapayım diye dışarı çıktım ve bunu kuzenleriyle gezerken gördüm kuzenleri beni şöyle bir süzdü. Arkadaşım " oo yeni gelin valla ne uyanıksın sen, çok ders çalısıp hep hayatı ıskaladığını düşünürdüm senin bildiğin şeyler varmış oysa" dedi. Ben de ne oluyor ne demek bu sen de hep ders çalışırdın yalan mı dedim. "Ne demek olacak gül gibi adam buldun,kıymetli gelin oldun,takılan takıların kaç kiloyu buldu, eşinin ailesi ev aldı, senin ailen yazlık alacak bizim neyimiz var. " dedi. Ben oldugum yerde kalakaldım demek beni kıskandın içten içe yazıklar olsun sana dedim. Sen bu yüzden hep kaybettin dedim bir hışım oradan uzaklaştım. Eve geldiğimde zangır zangır titriyordum anneme sarılıp hüngür hüngür ağladım. Aynı arkadaşımın annesi de buna benzer laflar söylemiş düğünde anneme. Senin kız ne kadar akıllı valla hayatını kurdu benimkinin kaz kafasını da yontsaydı keşke demiş. Anneciğim nasıl korkmuş ki bir ara dügünde eşimle yanımıza gelip ikimize de nazar boncuğu takmıştı.
İnsanlar ne ara bu kadar kötü oldu neden kimse kimsenin mutluluğunu hazmedemiyor iyi bir dünyaya olan inancım kalmadı artık .
Uzun oldu biraz kusura bakmayın ama içimi dökmek istedim.
Edit: Konuyu açalı baya oldu ama yine de yazayım birileriyle tartışıp ban yememek için konuyu kapattırmıştım. Konunun uydurmaca olduğunu söyleyenlerin açtıkları konulara baktım da kimisinin hayali hukuk okumakmış kimisi kendini evde kalmış diye nitelendirmiş. Buraya neden bu kadar öfke kustuklarını böylece anladım. İnsana asıl derdini bile unutturuyorsunuz gerçekten. Neyse umarım bu son olur.

Son düzenleme:
dün düğünün vardı ve sen gelip burda bu konuyu açıyorsun?
ayrıca neden annenin evindesin? ve de neden tek başına yürüyüşe çıktın. eşin neden yok
Memleletimizdeydik çünkü
Arkadaşımla konuştuktan sonra annemin yanına gittim
Bizim evimiz ankarada
Eşim sabahleyin babasının arabasını götürmüştü ben de sıkıldım o yüzden çıktım.

Üzülme canım benim.
Senin için aynı şeyleri ben de düşünüyorum
Tabi ben seni görmedim ve onlar kıskandıkları için söylüyor.

Ben de bak ne güzel
22 yaşında, ayakları üzerinde duran, şimdilik stajyer geleceğin hakim adayı.
Kendini bilen, doktor koca da bulmuş fena mı?
Hemi de zenginmiş bak anlattığına göre.
Akıllı kızsın tabi sen.
Boşver, onlar kinleriyle kalsınlar.
Hep mutlu ol

Kiskanmis iste bosverin ve daha gorusmeyin. İnsan arkadasini kiskanir mi hic,tam aksi onun mutlulugunu ister. Demekki gercek bir arkadaş degilmis

Pray hala elim ayağım titriyor gerçekten
O kızların bana bakışını bir görseydin böyle açık arar gibi
Bu insanlar neden bu hale geldiler kimseye zararı olmayan birine neden bu öfke

Dert ettigin seye bak. Git evine kapat kapini bitdahada yuzunu gorme.
Kiskanmis iste. Fesat ve hasetlenmis.
Face de falan ekli ise cikar. Whatsaptan seni gormesini engelle.
Mutlulugunu sosyal.medyada paylastiginda gormesin. Nazar adam bile oldurur. ALLAH korusun.

böyle bir fesatliga ne denir ki
boşver onu hasat
ben de aynı şekilde bir arkadaşımla görüşmeyi kestim geçen ay bizde de tam tersi o evlendi ama sanki benim evlenmesiyle ne ilgim varsa Ohh sen de yiyip içip geziyorsun sırf sevmedim diye işi bıraktın kimse de sana bir şey demedi ben de böyle hem çalışayım hem kv kp ugrasayim sen akıllı çıktın yagli aileyi bulmussun adamı da evlenmeden muma cevirmissin diye igrenc saçma sapan mide bulansirici bir konuşma yaptı
ben De Allah herkesin kalbine göre veriyor işte dedim bu zamana kadar hakkım varsa hakkımı da helal etmiyorum diyip sonlandırdim arkadaşlığı
ki zamanında ailesinin şerrinden bile ben kurtarmistim onu
hekes hak ettiği gibi yaşıyor
boşver onu sen sınavlarına evliligibe odaklandı
Bu arada tebrik ederim inşallah birlikte mutlu huzurlu bir ömrünüz olur

Ahhh ki ahh artık en yakınimizdakileri dahi taniyamiyiruz

10 yillik bi arkadasin vardi kotu zamanlarda hep yanindaydi ama bi baktimda iyi zamanlarimda hic yaninda yok hatta iyi anlarimi bozma pesinde gibiydi ne zaman mutlu olsam hevesimi kursagimda birakmalar falan birgun buraya konu acmistim detayli bi sekilde okuyan herkes bana boyle arkadasin varken dusmana ihtiyacin yok demistiler

Oba ragmwn bagimi koparmadim sonra birgun bi konuda kendisiyle hemfikir olmadigim icin benim senin gibi fesat dusunen birine ihtiyacim yok deyip yolunu ayirdu

Jessey bunun psikopat bir erkek arkadasi vardi tehdit ederdi sana tecavuz edecegim diye
Gittik birlikte sikayet ettik bu cocugu
Cocuk beni de evimi de biliyordu bana da bir sey yapabilirdi
Senin arkadasinin da ayni benimki gibiymis
Insanlar neden bu kadar kötü oldu artik anlamiyorum

O mu sana fesat dedi anlayamadim orayi

yeni üye olsa kendini ve hayatını övmek için uydurulan bır konu daha derdim öyle saçma geldi bana muhabbet neyse kız kıskançlıktan saçmalamış ınsanlığa ınancım kalmadı vs. abartmak gereksiz çok şükür kimsenin mutlulugunda gözü olmayan ınsanlar da var hala.

Valla bence normal yani arkadasin hatalar yapmis ve mutsuz bir hayati var belki hep sendeledi ask sevgi aradi bulamadi seni kiskanmasi normal yani biraz anlatirken kendini abartmissin sen prenses o cadi ... kiskanmis icinde tutamamis soylemis ben boyle insanlardan korkmam aslinda soyle yapmaliydi yuzune bi maske laylaylom sonrada sinsice hayatina girip allak bullak etmeliydi ondan iyisi yoktu ... bakis acini deistir bence ...

canım bence sen biraz fazla hassassın.
yani bu senin en mutlu gününken neden böyle saçma bir duruma takılıyorsun ki.
sonuçta bu arkadaşının nasıl biri olduğunu daha önceden de biliyormuşsun. şimdi onun bu yaptığı sana çok anormal gelmemesi gerekirdi.
bundan sonra da konuşmazsın olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…