• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın tavrı beni çileden çıkardı

Ne var arkadaşı ile gelse bence çok tepki vermişsiniz.İftar daveti sonuçta hem birini iftarda ağarlamak sevap değil mi? Belki arkadaşıdır ama hoşlanıyordur sizinle aynı ortama sokmak istemiş yani tanımıyorum falan diyorsunuz ama insanlar böyle tanışıyor
Hayır eminim sevgilisi olamaz yani kardeş gibiler anlatıyor biliyor arkadasımın zaten gorustugü biri var . Ben tanısmayı ev ortamında degil baska bir yerde yapmayı uygun bulurım samimiyet kurulursa ev ortamına taşırım mesele buda degil uzatıgım. Bir durum yoktu benim istemedigim soyledim sadece o üstüme gelip niye ben olsam boyle yapmazdım sanki beni tanımıyor gibi konustu

Bence haksızsınız , arkadaşınız arkadaş tercihlerine güvenmiyor musunuz, sonuç olarak siz de onun arkadaşısınız .

Belki o da sıkılmıştır sizin yanınızda tek yalnız olmaktan .

Hem kankasını da tanımış olurdunuz.

Kadın gelice ok, erkek gelince yok eşim istemez . Cinsiyet o kadar da büyütülecek bir şey değil alt tarafı et parçası
Sadcee eşimin istememesi degil önvelikle ben rahatsız olurum . Dedim farketmez tanmadıgım bir insanı evimde agırlamak zorunda degilim . Sıkıldıgındanda degil cok mutlu olur bana geldiginde sadece kankasını yanlız bırakmak istemedigi icin beni kırdı deseydi baska zaman tamam derdim

Merhabalar hayırlı Ramazan’lar herkese. İlk defa konu açıyorum yazım yanlıslarım veya telafuz hatası olursa şimdiden kusura bakmayın
Gelelim konumuza üniversiteden beri tanıştığım cok yakın bir arkadasım var karakter olarak uyuşuruz ve bana karşı cok hasastır sever sayar değer verir ama gecen haftalarda yaşadığımız bir tartısmayı anlatacam .(arkadaşım bekar ben evliyim ) Arkadasım benim yaptığım bir yemeği cok beğenir ne zaman yaparsam o yemeği müsaitsem onuda soylerim gelir birlikte yeriz bundan 2 ay once yine yapacaktım çağırdım ama sehir dısındayım bugun yapma dedi bende malzemeleri hazırladım yapacagım baska zaman yaptıgımda gelirsin dedim tamam dedi . Sonra aradan baya zaman gecti ben ramazanda bu yemegi yapacam onada sözüm var cagırayım dedim aradım ve yine şehir dışındaydı ne yapalım dedim bugun yapma yarın yap donecem yarın dedi bende tamam yarın üst komsum bir arkadasım var onada soylerim birlikte yeriz dedim . tamam dedi ve telefonu kapatık .
Neyse bir saat gecti beni aradı üst komusuna söylemesen olurmu dedi bende sasırdım sonucta tanıdıgı biri ama belkş yanlız kalmak istiyordur diye tamam olurda niye dedim bana bir arkadaşım var enes onunla gelsem olurmu dedi ramazandan beri bunlar iftirlarını hep birlikte acıyormus enese yamlız bırakmak istemiyormus enes sevgilisi falan degil buarada sadece kankası . Bende dedim ki olmaz istemedim çünkü tamımadıgım adamın evimde ne işi var ayrıca eşimde asla istemez . Tanısak arkadasımız olsa tamamda tanımadıgım adamı agırlamak istemedim oda bana ben olsam boyle yapmazdım . Cok ayıp ettin gibi sacma sapan bir tepki verdi neye ugradıgıma sasırdım ve bende biraz yükselip arkadasıma empati yaparmısın belki benim eşim tanımadığı adamın evimde olmasıdan rahatsız olacak herseyi gectim ben rahatsız olacam . Bana dedigi sey bana direk kestirip atmasaydın . Eşine sorsaydın . Dedi ama ben eşimi tanıyorum bizim bayan erkek arkadaslarımız gelir bizde gideriz ama tanımadıgımız insanı evimizde gormek istemez haklı olarak neyse . Sürtüşüp kapatık telefonu kapatırkende ben yarın gelmeyecegim dedi bende sen bilirsin dedim sonra mesaj attı yarın gelecem davetine haksızlık yapmak istemiyorum dedi . Bende sen bilirsin yazdım mesajda aynı seyleri tekrar tartısınca neyse ben gelmiyorum dedi bende tamam dedim ve çağırmadım o zamandan beridirde ne o yazdı ne ben yorumlarınızı bekliyorum hanımlar sizce ben haklımıyım
Haklısınız. Kendinizi kötü hissetmenize gerek yok kesinlikle. Yalnız yemek nedir çok merak ettim ☺.

Tabimadiginiz birileriyle ilk kez goruserek tanismis olacaksiniz zaten eve gelmesine noye bukadr anlam yüklediniz anlamadim gelebilirdi tanisjrdiniz ama istemediginiz belli istemediginiz halde arkadasinizin diretmesi cok sacma tamam ben gelirim diyip kapatmaliydi neden bukadar uzatti anlamadim

Ilk önce bi tereddüt ettim ama yorumlarda ilk tanışmanın ev ortamında olması uygun gelmiyor demenize hak verdim. Ona da bu şekilde söylediniz mi?

Merhabalar hayırlı Ramazan’lar herkese. İlk defa konu açıyorum yazım yanlıslarım veya telafuz hatası olursa şimdiden kusura bakmayın
Gelelim konumuza üniversiteden beri tanıştığım cok yakın bir arkadasım var karakter olarak uyuşuruz ve bana karşı cok hasastır sever sayar değer verir ama gecen haftalarda yaşadığımız bir tartısmayı anlatacam .(arkadaşım bekar ben evliyim ) Arkadasım benim yaptığım bir yemeği cok beğenir ne zaman yaparsam o yemeği müsaitsem onuda soylerim gelir birlikte yeriz bundan 2 ay once yine yapacaktım çağırdım ama sehir dısındayım bugun yapma dedi bende malzemeleri hazırladım yapacagım baska zaman yaptıgımda gelirsin dedim tamam dedi . Sonra aradan baya zaman gecti ben ramazanda bu yemegi yapacam onada sözüm var cagırayım dedim aradım ve yine şehir dışındaydı ne yapalım dedim bugun yapma yarın yap donecem yarın dedi bende tamam yarın üst komsum bir arkadasım var onada soylerim birlikte yeriz dedim . tamam dedi ve telefonu kapatık .
Neyse bir saat gecti beni aradı üst komusuna söylemesen olurmu dedi bende sasırdım sonucta tanıdıgı biri ama belkş yanlız kalmak istiyordur diye tamam olurda niye dedim bana bir arkadaşım var enes onunla gelsem olurmu dedi ramazandan beri bunlar iftirlarını hep birlikte acıyormus enese yamlız bırakmak istemiyormus enes sevgilisi falan degil buarada sadece kankası . Bende dedim ki olmaz istemedim çünkü tamımadıgım adamın evimde ne işi var ayrıca eşimde asla istemez . Tanısak arkadasımız olsa tamamda tanımadıgım adamı agırlamak istemedim oda bana ben olsam boyle yapmazdım . Cok ayıp ettin gibi sacma sapan bir tepki verdi neye ugradıgıma sasırdım ve bende biraz yükselip arkadasıma empati yaparmısın belki benim eşim tanımadığı adamın evimde olmasıdan rahatsız olacak herseyi gectim ben rahatsız olacam . Bana dedigi sey bana direk kestirip atmasaydın . Eşine sorsaydın . Dedi ama ben eşimi tanıyorum bizim bayan erkek arkadaslarımız gelir bizde gideriz ama tanımadıgımız insanı evimizde gormek istemez haklı olarak neyse . Sürtüşüp kapatık telefonu kapatırkende ben yarın gelmeyecegim dedi bende sen bilirsin dedim sonra mesaj attı yarın gelecem davetine haksızlık yapmak istemiyorum dedi . Bende sen bilirsin yazdım mesajda aynı seyleri tekrar tartısınca neyse ben gelmiyorum dedi bende tamam dedim ve çağırmadım o zamandan beridirde ne o yazdı ne ben yorumlarınızı bekliyorum hanımlar sizce ben haklımıyım
Gayet haklısınız.Bundsn sonra bu şekilde size emrivakiler yaparsa müsait olmadığınızı soyleyin

Soylememe fırsat kalmadıki tavrı direk niye neden ben olsam boyle yapmazdım cok ayıp oldu . Bende direk uygun olmadıgını benimde eşiminde tanımadıgımız bir insanı ağırlamayı dogru bulmadıgımızı daha önce tanışıklığımız olsa neysede ki ayrıca baska arkadasıyla benimde daha once tanıstıgım agırladıgımda oldu bunu bilmesine ragmen yaptogı tavır dogru değil .

Tabimadiginiz birileriyle ilk kez goruserek tanismis olacaksiniz zaten eve gelmesine noye bukadr anlam yüklediniz anlamadim gelebilirdi tanisjrdiniz ama istemediginiz belli istemediginiz halde arkadasinizin diretmesi cok sacma tamam ben gelirim diyip kapatmaliydi neden bukadar uzatti anlamadim
Vallah ben o kadar rahat olamıyorum. Bu konuda sadece arkadasımı agırlamak istedim bu kadar net baska kimseyi ağırlamak zorunda degilim ısrarı beni cok sinirlendi ayrıca bende eşimde öğretmeniz . Ve zaten etrafımız insanlarla dolu gercekten hic tanımadıgım bir insanı evimde agırlamak bize uygun degil bu kadar net

Yok o gün yapma şu gün yap yok komşuyu çağırma yok enes de gelsin ille de gelsin. Ev senin mülk senin beğenmiyorsa kendi evinde ağırlasın daha saçma bir şey okumadım. Arkadaşımın arkadaş seçimine güvenmemekle de alakası yok canım istemiyor belki mecbur muyum yapışık insandan hiç hoşlanmam

Arkadasınız saçmalamış . Esine sorsaydin ne yahu siz istemiyorsunuz zaten hakli olarak eşten ömce. Emrivakinin de boylesi yani. Gelebilir mi diye sorsa anlarım. Görüsmeyin bir mıddet hatasini anlarsa gelir zaten

Neden bu kadar beğenmedim almış bu konu anlamadım. Davet edildiğin yere peşinde davetli olmayan insanları sürüklemeye çalışmak çok ayıp ve görgüsüzce birşey. Üstelik o sizin üst komşunuzu çağırmanıza engel olmuş önce tamam demişsiniz, sonra kendi istediği insan gelmeyince davetinize icabet etmemeye karar vermiş. Değerinizi anlayın buradan o kadar taviz vermeyin bundan sonra

evet eşimde olacak ama eşiminde arkadaşı yani eşimde arkadaşımı çok sever ama tanımadığı ilk defa göreceği bir erkeği evinde istemeyebilir ondan önce ben istemem daha önce tanışmıs olsak arkadasıyla elbeteki kabul edebilirdim ama hiç tanışmışlıgım olmayan birini ev ortamında degilde ilk basta dısarda tanışıp sonra samimiyet oluşursa evde agırlamak isteriz erkek arkadası olsa yani sevgilisi yine bir nevi bizle tanıştırmak ister diye evet diyebilirdide kankasını agırlamak zorunda degilim . Ve bana verdigi tepki ben olsam agırlardım demesi beni cok kırdı benim ne kadar misafir perver oldugumu bilir çünkü
O ev eşinizle sizin eviniz.İstemeyebilirsiniz bundan daha doğal bir şey olamaz.Gayet güzel açıklamışsınız.Yok ne varmış gelebilirmiş o da onun arkadaşıymış gibi yorumlarda ilginç.Ev sahibi hoşlanmıyormuş böyle tanımadığı insanı evinde ilk defa.Hakkı değil mi onun.İstemez başkası ister.Eleştri niye...

Back
X