arkadasimin tavri sinirimi bozdu..

Hayir siz anlamiyorsunuz.kizdigim nokta erkek dr tercih etmemesi mi ?

haklısın. Yani kadınlar kendi aralarında hep konuşur. Gelen giden başka firmalardan bile hiç beklemediğin sapık ruhlu insanlar olup hemen anlayabiliyorsun. Biz de çok karşılaştık bununla da iş ortamında geyiği hep döner.

A,B,C şahsına sapık deyince ne oluyor yani? Adam sapık mı oluyor? Ha olan da vardır o da ayrı mesele.

Ben gereksiz ve abartı buldum tepkiyi.

oueen tebrik ederim...demek istedigimi çok iyi anlamışsın...valla şimdi zerrinle bana yöneltmişsin cevap hakkımız doguyor...

birincisi konu o kadar dallanıp budaklandı ki toplaya bilene aşk olsun.

ikincisi her işte video olayıyla karşılaşabiliriz...kıyafet aldıgımız yerden tutunda tuvaletine girdigimiz cafeye kadar bu çogaltılabilir...bunlar bizi paranoyak yapar mı? bazı kimseleri evet...bazılarımızda daha temkinle yaklaşır..ne bileyim ben paranoyak olmadım en azından gittigim zaman bu tarz yerlere dikkatle bakmam gereken yerlere bakarım...

üçüncüsü siz zerrinin arkadaşın ın"beni videoya çeker sanalada koyar" fikrine nerden kapıldınız...
zaten arkadaşının derdi tanıdık birinden rapor almak...hah varsa rahatsızlıgı muanesinide olmuştur...

zerrinin arkadaşı kendini koruyabilecek yaştadır...doktorda muane ederken dur bir videonuda çekeyim demez herhalde...

işin açıkcası bu kadın için şöyle düşünüyorum
bugüne kadar bu haasssasiyeti nedeni ile
kendisini tek gören kişi eşidir
bu nedenle yabancı br erkek tarafından muayene edildiğinde
eşinin verdiği tepkiler gibi bir tepki aramıştır
eminim doktorun her hareketini kendisi farklı yorumlamıştır
keşke hassasiyetini bu seferde göstwe

biraz dedikodu yapmak istiyorum
:)
konu sahibi de bu jinekolog olan yakışıklı ve kültürlü arkadaşını yere göğe sığdıramıyor gibi geldi bana
:)
hayırolsun
kadına kızma tepkisini görünce
özellikle seni mi beğenicek o kadar kadın var etrafında filan tavrı
acaba dedirttti

Tamam ipek abarttim mutlu oldun mu

Aciklama yapmam lazim..cidden sevdigim bir abim..erkek arkadasim var zaten..

Doktora tacizde bulunmus olamaz degil mi, neden bu kadar kizdiniz anlamadim. Tercihlerini belirtmis, size guvendigi icinde erkek dr.a gittigini soylemis.

Ayrica tuhaf bakisini kendince hissetmistir, dogru ya da yanlis ne var bunda ? Egitimli, hos insanlar sadece cok guzel kisilere mi bakıyor ? Bu tur bakis acilari kadin ya da erkek herkimse egosunu yukseltmekten baska birseydegil.

Benim bu konuda kızacağım tek şey benim yönlendirmemle gittileri bir insana güvenmemeleri olurdu. Hani ben kefil olmuşum bana da mı güvenmiyorsun, hadi gvenmiyorsun bana neden gelip söylüyorsun Ben en fazla bu doktoru sana ben önerdim, benim arkadaşım olan birisi ayıp ediyorsun bu şekilde konuşarak derdim.

Benim bozulacağım tek nokta bu olurdu. Onun dışında çok fazla sinirlenmişsiniz. Bu kadar o doktor sana ne baksın denilecek bir mevzu değil.

sevgilin var biliyom canım benim...ironi yaptım...doktora laf söyletmeyince insanların aklına aşk geliyor hemen...nede olsa doktor erkek çagrışım yapıyor zihinlerinde...
Mesleğinden dolayı değil bu kadar ateşli savunması bu düşünceyi uyandırdı bende.

Cunku surekli aynı seyi soyluyorsun..
sen de ..
kesinlikle sen de..
Hele yukarıdaki "arkadaşım evli zaten evli olmasaydı o tipiyle ona bakmazdı" mesajın bile ne kadar irrite edici.
Ve her defasında geriliyorsun. Aslında ben çok sakinim. Konuşuyoruz şurada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…