• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın yaptığı oyun!! trajıkomik bir hikaye!ve sonunda pişmanlık!

bunları okuttum ona..okudukça ağlıyor..
ben bu duruma düşmek istemiyorum barışmak istiyorum v.s..

çocuk demiş yine tamam evlenelim en fazla 2 ay sonra bitsin diye..

kesnlikle evlenmesin.onunla birlikte oldu diye kimse kimseyi aşşağılayamaz ortada bir hata varsa-ki yok yetişkin iki insan ne isterse yapar yeterki arkasında durabilsinler- ne evlenmesi ya okusun cebinde maaaşı güzel bir işi oldumu istediği kişiyle evlenr niye güçlü parası var muhtaç değil yeterki daha sonraki ilişkisinde dürüst olsun. güzel bir işi oldu mu kimse diyemez bu bakire değildi. ya aslında böyle erkekler kandırılmayı hakediyor -çok alçakça biliyorum ama - bununda çaresi kadın doktorları. yabancı bir kız istediği kadar bir erkekle birlikte ucuz türk eerkekleri tarafından deneymli olarak tarif ediliyor peşinde kul köle oluyorlar ama bir türk kızı sadece bir erkeğin elini tuttumu ucuz erkekler neler neler diyor o kıza. gerçekten bazıları kandırılmayı hakediyor :D o yeterki kendini ucuz aşşağılanmış görmesin kendine yazık eder..o aptal çocuğa tavrını koysun tamam bir hatası var ezdirmesn kendini bu kadar.tek değerli olan kendisi bunun farkına varabilmeli.

Son düzenleme:
aylin artık arkadaşımın sevgilisiyle iyice yakınlaşmaya çalışıyor..
ayşe aramaz aylini sanmıyorum..
sevgilisinden özürdiledi çok..
ama yukarda yazdıklarımı söyledi işte..
aileler işin içine girmeseydi keşke..

peki hangi ara ayşenin sevgilisiyle aylin tanışmışlar da yakınlaşmışlar???

ayşenin yaptığı evet hoş değil hatta çok saçma yersiz bişey olmuş ama dersini almıştır diye umuyorum. bu arada araya aileler girmiş hiçbişey olmaz dedikleri gibi bunlar evlenir 2 ay sonrada boşanmazlar o kadar kolay değil boşanmak. ama ayşede aklını başına toplasın böyle saçmalıklar yerine düğün hazırlıklarıyla uğraşsın :51::51::51:

9-10 ay önce diyor arkadaşlar.
yani arkadaşım reşit olmamış tam olarak kimlikte de gerçektede
şuan 18,5 yaşında olduğuna göre..

ayşe de oltasını fena kıza atmış yani kaş yapim derken göz çıkarmış elindekinden de olmuş.sarmış başına o da sarmış ayşeninkine.hadi ayşeninki bi nevi affedilse de erkek arkadaşının yaptığını ayşe nası affedecek o kızla kaynaşmış vs.falan.

yaptıklarının sonuçlarına katlanması gerekir bence bende erkek olsam bana yanaşan gönül rızasıyla gelen bi kızı asla geri çevirmem. elde edemedi için arkadaşın ayıp etmiş olur bence şikayet ettiği zaman..

ayşe de oltasını fena kıza atmış yani kaş yapim derken göz çıkarmış elindekinden de olmuş.sarmış başına o da sarmış ayşeninkine.hadi ayşeninki bi nevi affedilse de erkek arkadaşının yaptığını ayşe nası affedecek o kızla kaynaşmış vs.falan.
bencede canım..
ya bu kadarda abartılcak bi durum değil artık ya!!
çocuğun hakaretlerini bir duysanız şimdi..
yanımda şoktayım yani..
bende dedim bırak ya diye..
arkadaşımda tamam ben senle uğraşamam dedi..
öyle kapattılar..
bakalım nolcak..
görende ayşe 3-5 kişiyle yatmış aldatmış sanıcak..
çocuk havalarda artık..

9-10 ay önce diyor arkadaşlar.
yani arkadaşım reşit olmamış tam olarak kimlikte de gerçektede
şuan 18,5 yaşında olduğuna göre..

kesin olarak reşit miymiş değilmiymiş?peki o çocuk kaç yaşındaymış? canım bekaretin ne zaman bozulduğu anlaşılamaz.çocuk 10 ay önce değilde 1 ay önce beraber olduk derse arkadaşın nasıl ispatlycak 10 ay önce beraber olduklarını.benim amacım arkadaşınızı eleştirmek değil beni ilgilendirmez zaten bu bilgisayarı kapattığımda unutcam herşeyi. sonuçta bir hemcinsimn yanlış şeyler yapmasını istemem ailesi anlayışlı bir ailedir inş. inş eğitimine devam eder ve kimse de konuşmaya cesaret edemez. çocuk hiçbirşey için zorlamamış bunu msjlardan telefon konuşmalarından ispatlarlar. ve zaten dava açmaya hakkınz yok ne diyeceksnz biz birlikte olmak istedik ve sevgilimle birlikte olduk sonra o benden ayrıldı... çocuk sence suçlu bulunur mu?

Son düzenleme:
kesin olarak reşit miymiş değilmiymiş?peki o çocuk kaç yaşındaymış? canım bekaretin ne zaman bozulduğu anlaşılamaz.çocuk 10 ay önce değilde 1 ay önce beraber olduk derse arkadaşın nasıl ispatlycak 10 ay önce beraber olduklarını.benim amacım arkadaşınızı eleştirmek değil beni ilgilendirmez zaten bu bilgisayarı kapattığımda unutcam herşeyi. sonuçta bir hemcinsimn yanlış şeyler yapmasını istemem ailesi anlayışlı bir ailedir inş. inş eğitimine devam eder ve kimse de konuşmaya cesaret edemez.

bilemiyorum canım nasıl isbat edicek artık..
zaten arkadaşım mahkemeye taşımaya değil barışmak istiyor..
1,2 güne kadar barışırlar umarım..
ama şimdi kavgayla kapattılar telefonu.
çocuk kendine gelsin sakinleşsin bakalım neler olucak.
ikiside eğitimine devam edicek.

ayrıcada çocuk askerliğini falan yapıcaktı nişanlanıcaklardı şimdilik.
daha hemen evlilik değildi.

arkadaşlar çıkmak zorundayım bilgilendiririm gelişmelerden sizi girdiğimde.
yardımlarınız için çok teşekkürler görüşmek üzere.

kesin olarak reşit miymiş değilmiymiş?peki o çocuk kaç yaşındaymış? canım bekaretin ne zaman bozulduğu anlaşılamaz.çocuk 10 ay önce değilde 1 ay önce beraber olduk derse arkadaşın nasıl ispatlycak 10 ay önce beraber olduklarını.benim amacım arkadaşınızı eleştirmek değil beni ilgilendirmez zaten bu bilgisayarı kapattığımda unutcam herşeyi. sonuçta bir hemcinsimn yanlış şeyler yapmasını istemem ailesi anlayışlı bir ailedir inş. inş eğitimine devam eder ve kimse de konuşmaya cesaret edemez.

bence 1 aylık bekaret bozulmasıyla 10 ayığın arasında farklar var, tak değince geçmiyor çünkü zedelenme, bence bir uzman anlar bunu

bencede canım..
ya bu kadarda abartılcak bi durum değil artık ya!!
çocuğun hakaretlerini bir duysanız şimdi..
yanımda şoktayım yani..
bende dedim bırak ya diye..
arkadaşımda tamam ben senle uğraşamam dedi..
öyle kapattılar..
bakalım nolcak..
görende ayşe 3-5 kişiyle yatmış aldatmış sanıcak..
çocuk havalarda artık..

anlaşılan kendisine muhtaç diye düşünüp istediği gibi atını koşturuo,konuşturuo..ayşe bu konuda ki hassasiyetini böle dile getirdikçe,ailem,bekaretim dedikçe daa çoook şeyler işitir.

bence 1 aylık bekaret bozulmasıyla 10 ayığın arasında farklar var, tak değince geçmiyor çünkü zedelenme, bence bir uzman anlar bunu

hayır bir farkı yok senn dediğin eğer gerçekten bir birliktelik olmamışsa -kızlık zarı bozulmamışsa -uzman anlar. isterse 10 sene önce birlikte olsun isterse 1 ay önce sonuçta kızlık zarı zamanla kendini yenilemiyor... sizin dediğinz birliktelikten sonra çok az bir zaman geçmişse olabilir 1-2 olmadı 2-3gün ama 1 ay uzun bir süre. sonuçta birliktelik sırasında kızlık zarı genişliyor genişliyorki erkek organı içine alabilsin. o sırada çok az bir zedenlenme oluyor ki o zamanda az bir kanama oluyor bu zedelenmede aylarca geçmeyecek birşey değilki.hatta bazı kadınlarnki o kadar genişliyorki hiçbir zman zedelenmiyor. kısaca tak diyince geçiyor...

Son düzenleme:
yorumların bır cogunu okumaya calıstım ve konunun uzerınden yorum yapmak gerekırse ; kız arkadasınız ayse'nın yaptıgı gercekten affedılır sey degıl ,durup duruken ne eglencesı bu ,yenılır yutulur bır davranıs degıl kı erkekler ozellıkle boyle sacma sapan seylerden hıc hoslanmaz .ama sunu da belırtmek ısterım kı,aysenın sevgılısıde pek masum degıl bu durumda.bence aysenın sevgılısı evlenmek ıstemıyor .kızla cınsellık yasadıgı ıcın aıle baskısıyla evlenır .bır yerde redde edebılrdı evlenmıyorum yasamasaydı dıyerek ama ,sızın dedıgınıze gore ayse nufusda resıt degıl.olaylar tamamen aysenın sevgılısının aleyhıne dgru gıdıyor .bu yuzden evlenmek zorunda kaldıgını hıssedıyor .ve ayse'nın bu yaptıgı cocukca saka O'na evlılıkten vazgecmek ıcın nımet gıbı bahane oluyor .ayseyıde buyuk ıhtımalle tehdıt edıyor aılene bu yaptıklarını soylerım dıye kı soylerse bıre bın katarak soyleyecektır .kısacası cocuk hıc de masum degıl.

arkadaşlar;
Dün ayşe sevgilisiyle telefonda konuştu tekrar ama nasıl konuştuğunu tahmin edersiniz..
ayşeyi savunanlara da siz onun gibisiniz diyormuş..
ayrıca bu aylinee! bütün yaşananları anlatmış..ben ayşeyle yattım demiş..
aylinde sen böyleymişsin ben daha kızım senin ne olduğunu gördük sevgilin söyledi bana bunları falan filan..
sonra birlikte olduklarını erkek arkadaşlarınada söylemiş(bunu istemeye gidicez anlamında söylemiş)
ama seven erkek adam,sevdiğini korumaz mı ya daha çok..en pis kadın olsa onu temiz olarak tanıtmaya çalışır..
ama laf ettirmediği kişi yok..
son olarak dün arayı annenle konuşucam olayı anlatıcam demiş..ayşede misafirler var yarın ara demiş..
sonra ayşeyle sevgilisinin ortak arkadaşları var kız..
bunlar msn de konuşmuşlar kızla..
kız ayşeye konuşmaları attı diyor ki
"ayşe benim gözümden çoktan düştü,ben ona laf ettirmezdim de önce o kendine laf ettirmiycekti,eee napalım o benim gözümden düştü düşene de bir tekme atıyorlar yapıcak bişey yok bitti en azından aylin benim yanımda bunca şeye rağmen "
aylin:daha dün tanıdığı şahıs..

yuh diyorum ya..
olaylar nereye gider bilemiyorum..
ayşe şu an onun gözünde bi kaç kişiyle yatmış durumda...
ama dediğiniz gibi bahane hepsi..
sanırım ayrılmak istiyormuş..ya da nasılsa ayrılamıycak diye havalarda..

ayşe diyor ki
mesela bir olay olur hemen
_istemeye gelmeyiz bak?ayşede dermiş işte sen evlenince demi böyleyapcaksın boşanırız bak diye
oda
_evet??nişanlanınca da yüzükleri atarız diycem diyomuş önceden birlikte olduktan sonra yani..

yani sinir hastası yapar bu çocuk ayşeyi..
bilemiyorum neler olur..
bir insana güvenirsin bir şeyler yaşarsında..
sonradan bu kadar değişik yüzü ilk defa görüyorum..
sevgilime de çok önceden demiş zaten ben ayşeyle birlikte olimde görsün ayrılmayı benden demiş..

ben artık ayşenin yaptığı şeyi gerçekten çok basit buluyorum..
en fazla aylini arardı özür dilerdi konu kapanırdı..
ama bu sevgilisinin yaptığı iş değil yani..
neyse bakalım gelişmeleri yazarım..

Son düzenleme:
erkek arkadaşı karaktersiz adamın tekiymiş.
aylin denen kız da garip, ne demek yani "ben hala kızım". yarın erkek arkadaşı onu da ayşenin durumuna düşürürse ne yapacak?
yani ayrılmaları belki de daha hayırlı olmuş, beş para etmez adamın tekiymiş zaten.

erkek arkadaşı karaktersiz adamın tekiymiş.
aylin denen kız da garip, ne demek yani "ben hala kızım". yarın erkek arkadaşı onu da ayşenin durumuna düşürürse ne yapacak?
yani ayrılmaları belki de daha hayırlı olmuş, beş para etmez adamın tekiymiş zaten.

evet bende öyle diyorum ben bile bu kadar sinir olduğuma göre ayşenin durumuna tahmin edemiyorum..
kıyamam ya..aylinin yaptığıda iğrençlik!!!!
şeytan aç telefonu ağzına geleni say ikisinede diyo!!

Back
X