• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın yaptığı oyun!! trajıkomik bir hikaye!ve sonunda pişmanlık!

bence dediğim gibi, çocuk zaten onunla evlenmek istemiyordu
inceldiği yerden kopmuş
dünyanın sonu değili ayşede onun fazla üstüne gitmesin
zorla güzellik olmaz
ilerde daha çok acı çeker

bence dediğim gibi, çocuk zaten onunla evlenmek istemiyordu
inceldiği yerden kopmuş
dünyanın sonu değili ayşede onun fazla üstüne gitmesin
zorla güzellik olmaz
ilerde daha çok acı çeker

bende böyle düşünüyorum..
oda aileler diyor..
aileler öğrendiğinde ayrıldıklarını olaylar karşıcak diye endişeli..

o zaman erkek olan .... yedi :1:

hayır... eğer çocuk kızın kimlikte gerçek yaşından küçük yazzıldığını biliyorsa ya da bilmiyor laf olsun diye kimlikte yaşı olduğundan küçük yazılı diyorsa kemik testiydi galiba tam bilmiyorum bir teste tabii tutuyorlar ve kişinn gerçek yaşını öğreniyorlar... yani erkek olana yine birşey olmuyor. arkadaşının ailesi kesinlikle dava felan açmamalı hiçbir sonuç elde edilemz.çocuk böyle birşey söylemezse bile yine o testi yaparlar.

Son düzenleme:
hayır... eğer çocuk kızın kimlikte gerçek yaşından küçük yazzıldığını biliyorsa ya da bilmiyor laf olsun diye kimlikte yaşı olduğundan küçük yazılı diyorsa kemik testiydi galiba tam bilmiyorum bir teste tabii tutuyorlar ve kişinn gerçek yaşını öğreniyorlar... yani erkek olana yine birşey olmuyor. arkadaşının ailesi kesinlikle dava felan açmamalı hiçbir sonuç elde edilemz.

bilemiyorum artık o kadarını..
sonuç elde etseler bile çocuk hapise girse bile yine arkadaşım zararlı çıkıcak ki..

olay o raddeye gelmeden çözülür umarım..
hem çocuk kaç ay yatar hapiste en fazla..
olan ayşeye olur..
verirler eline raporu..
allah korusun ya düşünmesi lazımdı
of:50:

reşit olmayanla cinsel ilişkide bulunmanın hapis cezası sanırım 3 ile 8 yıl arası

Son düzenleme:
bilemiyorum artık o kadarını..
sonuç elde etseler bile çocuk hapise girse bile yine arkadaşım zararlı çıkıcak ki..

ne hapsi ya:D hatta çocuktan özür dilerler seni rahatsız ettik diye.. kız gerçekte reşit isterse kimlikte 9 yaşında görünsün :D adli tıp diyorum:27: gerçek yaşını öğrenmek 3 dakikalık iş.yobaz bir ülkede yaşıyoruz hadi aile gitti mahkemeye konu komşu duycak kimse çocuğu suçlamayacakki onun elinn kiri olacak kızın adı çıkacak ne kadar saçma olsa da böyle ama erkek bu konuda suçlanmıyor görüyoruz tv de çevremizde...

ne hapsi ya:D hatta çocuktan özür dilerler seni rahatsız ettik diye.. kız gerçekte reşit isterse kimlikte 9 yaşında görünsün :D adli tıp diyorum:27: gerçek yaşını öğrenmek 3 dakikalık iş.yobaz bir ülkede yaşıyoruz hadi aile gitti mahkemeye konu komşu duycak kimse çocuğu suçlamayacakki onun elinn kiri olacak kızın adı çıkacak ne kadar saçma olsa da böyle ama erkek bu konuda suçlanmıyor görüyoruz tv de çevremizde...

ne zaman cinsel ilişkiye girdikleride önemli
belki kız şu anda 19 yaşında ama 1,5 sene önce cinsel ilişkiye girdiler ve o zaman reşit değildi

ayşeye bak sen.10 tane ayşeyi suya götürür susuz getirir.ben erkek olsam ayşeden kaçabildiğim kadar uzağa kaçardım :52:

bunları okuttum ona..okudukça ağlıyor..
ben bu duruma düşmek istemiyorum barışmak istiyorum v.s..

çocuk demiş yine tamam evlenelim en fazla 2 ay sonra bitsin diye..

arkadaşlar merhaba..gülsem mi ağlasam mı bilemedim..
size trajıkomik bir olay anlatıcam ve ne yapılması gerektiği hakkında fikirler edinicem..
bu olay çok yakın arkadaşımın başına(ayşe) geldi..ister istemez olaya ben ve sevgilimde(ali) karıştık..

olayı kısaca anlatıyım..
özellikle ayşe erkek arkadaşıyla(burak) birlikte olmuş..
bunların aileleri falan olayı öğrenmiş..ve artık bayramdan sonra istemeye gelicez diye kararlaştırmışlar..
herşey düzelmeye başlamış..
ama benim bu saf arkadaşım ayşe öylesine eylence arayışına girmiş olacak ki..
kendine fake bir erkek facesi açmış..
ordan kızları kandırmış kandırmış..
saf kızlarda sanaldan buna aşık olmuşlar..
gerçekten komik ama bomba olay şimdi geliyor..
ayşe bir tane numara vermiş kıza(aylin) ara diye..
ben sevgilimle oturuyordum ayşe dedi ki ben bi arkadaşımı kandırıyorum sen konuşabilirmisin sanki o facenin sahibi senmişsin gibi dedi erkek arkadaşıma..
oda tamam dedi bende öylesine şakaymış ne olucak dedim..
neyse bunlar öylesine muhabbet etti aylin cinsel konulara girmeye çalıştı falan ..
kapattı erkek arkadaşım telefonu..
ertesi gün ayşe dedi ki bana aylinle sen konuşurmusun diye.
bende tamam olur dedim ve kıza"taha(fake adres hiç olmayan kişi yani) şu an burda değil telefonunu burda unutmuş" dedim
oda bana ağlaya ağlaya gerçekten öyle birisi var mı.
ayşe bana böyle bir oyun mu yapıyor lütfen doğruları söyle dedi.
ben ayşeye baktım hayır söyleme söyleme dedi bende ayşeyle konuşursunuz dedim kapattım..

ama kıyamadım kıza..

neyseee..ayşenin birlikte olduğu sevgilisi açılan fake faceyi buluyor bi şekilde ve herşeyi öğreniyor..o kandırılan kızıda yani aylinide buluyor..telefonda konuşuyor..
sonra ayşeyi arayıp bitti artık ben seninle evlenmem sen yalancının önde gidenisin diyor..
aylinlede az önce facede konuşmuşlar..
işte ne güzel konuştuk gece sabaha kadar ya bi daha konuşalım böyle falan diye..

ayşe perişan şu anda..
ne yapılması gerek..
çok karışık yazdım ama acele yazmak istedim
arkadaşım sürekli ağlıyor???

hiç tanımadığınız aylin ayşeyi nerden biliyor??????? telde sana ayşe bana oyunmu oynuyor diye soruyor?
sonuçta aylin taha diye biriyle konuşuyor face 'te ayşe 'yi ismiyle birde nerden biliyor???????????????????????

hiç tanımadığınız aylin ayşeyi nerden biliyor??????? telde sana ayşe bana oyunmu oynuyor diye soruyor?
sonuçta aylin taha diye biriyle konuşuyor face 'te ayşe 'yi ismiyle birde nerden biliyor???????????????????????

ayşe bu kızı kendi facesine de eklemiş.
taha benim çok yakın arkadaşım demiş.

bunları okuttum ona..okudukça ağlıyor..
ben bu duruma düşmek istemiyorum barışmak istiyorum v.s..

çocuk demiş yine tamam evlenelim en fazla 2 ay sonra bitsin diye..

2 ay sonra boşancaksa neden evleniyo ki çok saçma :53:

ben anlamıyorum yaa bu bekaret lik nasıl kolay bişeyki hemen 2 çıkıyolar afedersınız verıyolar töbe töbe sonrada ne yapcam çocuk ayrılcakmış ..ayrılır tabıkı saçma sapan işler yapıyolar sonra ayrılacak falan ..nedir bu ya !!bukadar basıtmı oldu herşey .yok aylin varmış telefonda cınsellık konuşmak ıstıyormuş bırakın allahsen ya saçma sapan işleri....

ya canım herkesn bedni kendine ait ortda bir günah varsa onlarla Allah arasında kimseyi ilgilendirmez. sevgilisyle birlikte olur olmaz kimseyi ilgilendirmez önemli olan o sorumluluğu alabilmek arkasında durabilmli bence. aptal çocuk başkasına yaln söylersen demiş ne kadar ucuz bir davranış inş kız daha snraki ilişkisnde bunu saklamaz.

ne zaman cinsel ilişkiye girdikleride önemli
belki kız şu anda 19 yaşında ama 1,5 sene önce cinsel ilişkiye girdiler ve o zaman reşit değildi

kız şuan kimlikte reşit değil ama gerçekte reşit. ama çocukta belki ilişkiye girdiklerinde reşit değildi. o zaman kanunen ikiside çocuk sayılıyor ve zorlama olmadğı için çocuk herhangi bir ceza alamıyor.

ya canım herkesn bedni kendine ait ortda bir günah varsa onlarla Allah arasında kimseyi ilgilendirmez. sevgilisyle birlikte olur olmaz kimseyi ilgilendirmez önemli olan o sorumluluğu alabilmek arkasında durabilmli bence. aptal çocuk başkasına yaln söylersen demiş ne kadar ucuz bir davranış inş kız daha snraki ilişkisnde bunu saklamaz.

kız şuan kimlikte reşit değil ama gerçekte reşit. ama çocukta belki ilişkiye girdiklerinde reşit değildi. o zaman kanunen ikiside çocuk sayılıyor ve zorlama olmadğı için çocuk herhangi bir ceza alamıyor.

bilmediğimiz için tam olarak, kaç yaşında ve ne zaman ilişkiye girdiklerini.... bir sürü varsayım yapabiliriz ancak

ben aysenin sevgilisi yerinde olsaydim, ayni seyi yapardim..
ne malum ilerde benide kandirip komik duruma düsürmeyecegi ?
cok gurur kirici ve haince bir oyun bu..
oyuncak ariyorsa kendine, baska seyleri alip oyuncak etsin kendine insanlari degil !...

Back
X