• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın yaptığı oyun!! trajıkomik bir hikaye!ve sonunda pişmanlık!

beklemekten başka bişeyi yok herhalde
ama ben aylinede şaşıyorum
hiç tanımadığı bi insan için ağlanırmı, aşık olunurmu :27:

bu arada bence ayşenin erkek arkadaşı bahane ediyo bunu

ya bencede..
şimdi konuşuyor sevgilisiyle ben senle evlenmek değil sevgili bile olmak istemiyorum diyo..
hayret bişiy..
git intiar etde kurtuliyim senden diyo
ohaa sevgiye bak evlencek adama bak:53:
arkadaşımı dövesim geldi şimdi ymn ederim..

ya bencede..
şimdi konuşuyor sevgilisiyle ben senle evlenmek değil sevgili bile olmak istemiyorum diyo..
hayret bişiy..

Hayır üslup yanlış ama tavır gayet doğru.. Hangimiz isteriz böyle biriyle evlenmek?

Ayşe denen kız biseksüel bence... Normal bi insan niye kendini erkek olarak tanıtıp, kızlarla konuşsun ki... erkek arkadaşı da iyi yapmış ayrılmakla... :19:

o faceyi erkek kuzeninin kız arkadaşını denemek için açmışlarmış bi zamanlar..
canım sıkılıyodu bigün böyle bişiy yaptım diyo o face aklına gelmiş..
yok sanmıyorum ya biseksüel değildir dimi:50:

Arkadaşınızın yaptığı ahlaksızlık evet..ama siz ve erkek arkadaşınızda buna katılmışsınız..
Bari siz uyarsaydınız yaptığın yanlış diye..:20:

bence olaya bu kadar karışmışsın artık senin hiç bişey yapmana gerek yok. arkadaşta bi yere kadardır bu kadarda olmaz. sen onu düşünmeyi bırakta kendini geri çek..onca şeyi düşünebilen insan sonunuda tahmin edip düşünmüştür elbette..

ya bencede..
hayret bişiy..

bahane arıyor işte
demek ki pek gönüllü değildi gidip ayşeyi istemeye, şimdi böyle yapıyor işte

bahanesi bahane olsa bari

Bence hiç normal bi davranış değil...

Kesin biseksüel o kız...

Erkekler konuşsa anlarım hani, ama kızlarla niyee ??!!

ne alaka
değildir tabi
olsaydı ilk sana asılırdı zaten, hani arkadaşısın ya :60:

işte o zaman mahkemelik olurlar..
olay sonuçta birlikte olduklarını öğrenmelerine kadar gitmiş..
ayşe diyor şikayetçi olur annemgil diye..

kız reşitse aile istediği kadar şikayetçi olsun ellerine hiç bişe geçmez sonuçta iki tarafında rızasıyla olmuş olan bir birliktelik. arkadaşın erkek arkadşı reşit değilse çocuğun ailesine şikayet hakkı doğuyor üstelik çünkü böyle bir olay duymuştum.. ayşe mahkemelerde süründüğüyle kalır.

işte o zaman mahkemelik olurlar..
olay sonuçta birlikte olduklarını öğrenmelerine kadar gitmiş..
ayşe diyor şikayetçi olur annemgil diye..

kız reşitse aile istediği kadar şikayetçi olsun ellerine hiç bişe geçmez sonuçta iki tarafında rızasıyla olmuş olan bir birliktelik. arkadaşın erkek arkadşı reşit değilse çocuğun ailesine şikayet hakkı doğuyor üstelik çünkü böyle bir olay duymuştum.. ayşe mahkemelerde süründüğüyle kalır.hatta ayşe yi suçlu çıkarırlar burası türkiye.

kız reşitse aile istediği kadar şikayetçi olsun ellerine hiç bişe geçmez sonuçta iki tarafında rızasıyla olmuş olan bir birliktelik. arkadaşın erkek arkadşı reşit değilse çocuğun ailesine şikayet hakkı doğuyor üstelik çünkü böyle bir olay duymuştum.. ayşe mahkemelerde süründüğüyle kalır.hatta ayşe yi suçlu çıkarırlar burası türkiye.

arkadaşım kimlikte reşit değil.
ama sevgilisi reşit..

Zaten suçlu olan Ayşe.:27: Tamam tek taraflı değil ama iki tarafın rızasıyla olmuş olay

ben anlamıyorum yaa bu bekaret lik nasıl kolay bişeyki hemen 2 çıkıyolar afedersınız verıyolar töbe töbe sonrada ne yapcam çocuk ayrılcakmış ..ayrılır tabıkı saçma sapan işler yapıyolar sonra ayrılacak falan ..nedir bu ya !!bukadar basıtmı oldu herşey .yok aylin varmış telefonda cınsellık konuşmak ıstıyormuş bırakın allahsen ya saçma sapan işleri....

Son düzenleme:
başka işiniz yok mu sizin? :88: ne saçma sapan şeyler bunlar! hem bırak ağlasın ağlaya ağlaya açılır.

Son düzenleme:
benim arkadaşım da yaptı aynısını ama kabak benim başıma patladı o hem de 24 25 yaşlarında kocaman kızdı..bu kızı kuzeninin fotosunu bi hesaba ekleyip aşık etmişti ne kadar ahmakça..ama sizi arkadaşınızınki ahmaklığı geçtim ahlaksızca olmuş..ayrıca bence o çocuk da bahane arıyodu gibime geldi ayrılmak için...

Back
X