- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Çok kırıldım.olay para değil.bere de değil ama üzüldümHayrın olsun boşver
Olay ürün slmak değildi destek olmaktu.bunların hesabını yapmadım.ayın 24 ünden beri dört ysş benel bere şapka bitmez miürünü almadan neden para gönderdin ki?
belki beceremedi?Çok kırıldım.olay para değil.bere de değil ama üzüldüm
Paramı geri gönderseydibelki beceremedi?
Olay ürün slmak değildi destek olmaktu.bunların hesabını yapmadım.ayın 24 ünden beri dört ysş benel bere şapka bitmez mi
Kendimi salak gibi hissediyorum.destek olmaksa unutun bereyi. destek olmuşsunuz işte.
belki çok ihtiyacı var teklif edemedi.Siz neden teklif etmedinizParamı geri gönderseydi
Destek olmaktı ama karşılıksız değil.bir ürün alacakyım.diğeri sadaka olır zatrndestek olmaksa unutun bereyi. destek olmuşsunuz işte.
Yapamam.diyemedim.bilmiyorumbelki çok ihtiyacı var teklif edemedi.Siz neden teklif etmediniz
Olay ne hala anlatamıyorum kendimi.ben bu kadar iyi niyetliyken kullanılmam.noktadestek olmaksa unutun bereyi. destek olmuşsunuz işte.
Paramı geri gönderseydi
Olay para deil diosunuz hemde geri gonderseydi diosunuzParamı geri gönderseydi
Yani öyle mi acaba.belki de haklısın demicem ama yaptığı doğru öu sence.hani destek olmakti niyetin. bence sen karsindaki bak ben senden ustunum diye ezmeye egonu tatmin etmeye calismissin. karsindaki eline yuzune bulastirinca niyetin dokulmus ortaya
İlk başta değildi.salak yerine konulunca iyiliğe değöediğini anladım.bumda ne var arkadaşım iş yapıyor ve sen gönüllü müşyeri oluyorsun.amacın sadaka vermek değil kiOlay para deil diosunuz hemde geri gonderseydi diosunuz
Modeli o buldu.bu olsun mu dedi.tamam dedim.kulaklıklı ve ponponlı demiştim yanlarda.bildğin kulaklıksız berr örmüş.öbürü bebek beresi giviydi bunu yapayım dedim dedi.kendisi karar vermiş.ilkini de ben bulmadım.dayatmadım.ne yaptın diye arayıp sormadım.yaptığı ayıpNeyin tafrasını yapıyorsun ki!
Hayır olsun diye iş yaptırıyorsun üstüne müşteri gibi yaptığı işi beğenmiyorsun!
Hiç anlamadım ne istiyorsun?
Belki senin istediğin şekilde öremedi?
Belki tek yapabildiği o!
Ama sen o zaman paramı geri versin diyorsun. Madem para iadesi isteyecektin fatura da kestirseydin!! Hayır işi netice de fişte gerekir sana!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?