Arkadaşımın yaptığı

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
On sene evvel face de ilkokul arkadaşımı buldum.çoğunlukta face de on senedir hiç bağlantıyı koparnadık.az da olsa telefonla da görüştüğümüz oldu.en kötü anlarımda hep ona yzdım.13 eylülde işten ayrıldığını öğrendim.bir site kurmuş.elişi yapıuormuş.hadi benim oğlqna da bir bere yapsana dedim.aman zaten yardım amaçlıydı.modeli de o buldu.kulaklıklınbişi olur dedim.beş liralık güzel bebe yünü almış.25 yetmez bir de ip parası gönderryim dedim.o istemedi.sonra 24 eylülde fotonattı.kulaklı değil normal bere.lastik haraşo ve kalanı saç örgü.moralim bozuldu.olay bere değil de değeesiz hissettim.bere oğluna armağanım olsun dedim.öle şey olur mu bak ben senin için yeni bişi başladım dedi.24ünden beri ses yok.tanıyorum diye 40 lira verdim de şu olaya bakın ya.neden değer verdiğimizde kazık yiyiyoruz

hani destek olmakti niyetin. bence sen karsindaki bak ben senden ustunum diye ezmeye egonu tatmin etmeye calismissin. karsindaki eline yuzune bulastirinca niyetin dokulmus ortaya
Yani öyle mi acaba.belki de haklısın demicem ama yaptığı doğru öu sence.

Olay para deil diosunuz hemde geri gonderseydi diosunuz
İlk başta değildi.salak yerine konulunca iyiliğe değöediğini anladım.bumda ne var arkadaşım iş yapıyor ve sen gönüllü müşyeri oluyorsun.amacın sadaka vermek değil ki

Neyin tafrasını yapıyorsun ki!
Hayır olsun diye iş yaptırıyorsun üstüne müşteri gibi yaptığı işi beğenmiyorsun!
Hiç anlamadım ne istiyorsun?
Belki senin istediğin şekilde öremedi?
Belki tek yapabildiği o!
Ama sen o zaman paramı geri versin diyorsun. Madem para iadesi isteyecektin fatura da kestirseydin!! Hayır işi netice de fişte gerekir sana!

Siz ihtiyaciniz olmadigi halde sirf destek olmak icin yap demissiniz.neden parayi gondersin diyosunuz ki amac destekse yerine getirmissiniz zaten.

Modeli o buldu.bu olsun mu dedi.tamam dedim.kulaklıklı ve ponponlı demiştim yanlarda.bildğin kulaklıksız berr örmüş.öbürü bebek beresi giviydi bunu yapayım dedim dedi.kendisi karar vermiş.ilkini de ben bulmadım.dayatmadım.ne yaptın diye arayıp sormadım.yaptığı ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…