- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Konuyu destek amaçlı şöyle böyle diye yazmak yerine arkadaşım bu işle uğraşıyor bende şapka sipariş verdim istedgm gibi yapmams parasını vermiş bulundum geri istemelmym diye acsaydnz o zmn. bu konuda arkadaşına destek amaçlı iş yaptrn birini görmedim. Sadece kaprisli bu müşteri konusu okudm.İlk başta değildi.salak yerine konulunca iyiliğe değöediğini anladım.bumda ne var arkadaşım iş yapıyor ve sen gönüllü müşyeri oluyorsun.amacın sadaka vermek değil ki
katılıyorumBenimde oyuncak dükkanım var internet üzerinden satış yapıyorum tanıdıklarım destek için alışveriş yapar , kargolarını yollarken mutlaka ekstra hediye eklerim çünkü bilirim ki hayır amaçlı yaparlar alışverişlerini. İnsanın dostu arkadaşı ondan bir şey alıyorsa 2 katı özenmeli. Konu sahibi siz haklısınız. Bence bir daha asla ondan alışveriş yapmayın, yaptığınız iyi niyetin hakkını verememiş.
Bir çok şeye kırılamaz mıyım.hep darbe alıyorum o kadar iyiliğe rağmenSu anda gundeminizde cok daha onemli seyler olmasi gerekirken bunu dert ettiginize inanamiyorum. Zaten amac destek olmakmis kendiniz demissiniz,40 liralik hayriniz oluversin. İlgincsiniz yani
Brn parayı vrdim bir ay olsu ses seda yık.bişi almadımkonu sahıbı bence o bereyı ıhtıyac sahıbıne hedıye edın
ben oyle yapıyorum ozensız yollanmıs verılmıs seylerı ıhtıyac sahıbıne verıyorum kı en azından iş gorsun bos durmasın emege yarasın dıye
tanıdıgınız bırı ısyerı gıbı bırsey actıgında gıdersınız tanıdık oldugundan para kazansın dıye alısverıs yaparsınız
oda alısverısden memnun olun dıye kalıtesını dusurmez daha ozenlı davranır tanıdık oldugunuz ıcın ekstra ozenlı davranır
bu arkadas olan sahıs kendısı yonlendırmıs bu bere olsun dıye
sonrada gosterdıgı bereyı yapmamıs belkı elınde onceden olan bereyı yollamıs cunku bunu yapıcam dedıgıyle alakasız bırsey olmus durust davranmamıs
sonucta konu sahıbı arkadasına moral olsun dıye ona hadı bana bere yap dıyor guzel bırsey olunca kullanacaklar cope atmak ıcın nıye bere yaptırsın konu sahıbı ? akıl var mantık var arkadaslar
ıyı nıyet suıstımal edılmıs arkadası sesını cıkarmaz dıye bunu kullanmıs ıste
nefret ederım boyle ınsanlardan
mesafe koymak en guzelı
Cunku yaparken “ahanda iyilik yapiyorum,karsiligini tikir tikir almaliyim”diye bir dusunce yapiniz var. İyilik karsilikli yapilmaz. Yapar unutursunuz. Ne zaman unutursaniz o zaman hak ettiginiz karsiligi tanri size verir. Hayat bir strateji oyunu degil,ektiginizi aninda bicemezsiniz. Cocuk yetistiriyorsunuz,emeginizin hakkini seneler sonra alacaksiniz o hesap. Kafa yapinizi degistirmeniz gerekiyor. Boyle cok zorBir çok şeye kırılamaz mıyım.hep darbe alıyorum o kadar iyiliğe rağmen
Bu iyilik yapmak değişdi.bir iş yaptık.ben parasını verdim ürün gelmedi bir ay oşdu.unuttum ama salak gibi hissediyoruöCunku yaparken “ahanda iyilik yapiyorum,karsiligini tikir tikir almaliyim”diye bir dusunce yapiniz var. İyilik karsilikli yapilmaz. Yapar unutursunuz. Ne zaman unutursaniz o zaman hak ettiginiz karsiligi tanri size verir. Hayat bir strateji oyunu degil,ektiginizi aninda bicemezsiniz. Cocuk yetistiriyorsunuz,emeginizin hakkini seneler sonra alacaksiniz o hesap. Kafa yapinizi degistirmeniz gerekiyor. Boyle cok zor
Bu ticari bişiydi.para verdim ürünü alamadımCunku yaparken “ahanda iyilik yapiyorum,karsiligini tikir tikir almaliyim”diye bir dusunce yapiniz var. İyilik karsilikli yapilmaz. Yapar unutursunuz. Ne zaman unutursaniz o zaman hak ettiginiz karsiligi tanri size verir. Hayat bir strateji oyunu degil,ektiginizi aninda bicemezsiniz. Cocuk yetistiriyorsunuz,emeginizin hakkini seneler sonra alacaksiniz o hesap. Kafa yapinizi degistirmeniz gerekiyor. Boyle cok zor
aman zaten yardım amaçlıydı
tanıyorum diye 40 lira verdim
Bu iyilik yapmak değişdi.bir iş yaptık.ben parasını verdim ürün gelmedi bir ay oşdu.unuttum ama salak gibi hissediyoruö
Bu ticari bişiydi.para verdim ürünü alamadım
Demk istedim ki tanımasam ürünü almadan para göndermezdim.yardım destek amaçlıydı.karşışıksız değildi.beni kandırdıHayir bakin yardim amacli demissiniz,taniyorum diye para verdim demissiniz.
Alti ustu 40 lira.
Urun beklentiniz on plandaysa parayi onceden gondererek hata etmissiniz. Utanmayacaksaniz geri isteyin. Ben olsam asla dile getirmezdim. Ha bir daha aisveris yapmam o ayri ama asla geri isteyememDemk istedim ki tanımasam ürünü almadan para göndermezdim.yardım destek amaçlıydı.karşışıksız değildi.beni kandırdı
İstemedim zaten.asla.yaptıüından utansınUrun beklentiniz on plandaysa parayi onceden gondererek hata etmissiniz. Utanmayacaksaniz geri isteyin. Ben olsam asla dile getirmezdim. Ha bir daha aisveris yapmam o ayri ama asla geri isteyemem
Utandigini sanmam. Genel olarak insanlar cogu seyi bilincli yapar.İstemedim zaten.asla.yaptıüından utansın
İnternetten kuumsal olmadıkça asla şahsa para föndermem.ama ona gönderdim.şaka gibi.sadece fave de yazışığım arkadaşım.,24 senedir yüzyüze gelmedik.sohbeti iyitdi.o kaar.aslında tanımıyorum için açıkçasıHayir bakin yardim amacli demissiniz,taniyorum diye para verdim demissiniz.
Alti ustu 40 lira.
Vicdan diye bişi var.bir de o parayı ben yiyemezdimUtandigini sanmam. Genel olarak insanlar cogu seyi bilincli yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?