- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
ben sadaka verdim destek olmadım.ne olduğunu gördüm.kendisine karşı iyi niyetleri bu şekilde kullanıyor.engelledim zatenSiz ihtiyaciniz olmadigi halde sirf destek olmak icin yap demissiniz.neden parayi gondersin diyosunuz ki amac destekse yerine getirmissiniz zaten.
Bu modeli yaparım dedi.kendi önerdi.tamam dedim.baist bişi örmüş onun yerine.sebebi daha güzelmiş o model.başta söyleseydi ona da tamam derdim.ben anlaşılamıyorum sanırımNeyin tafrasını yapıyorsun ki!
Hayır olsun diye iş yaptırıyorsun üstüne müşteri gibi yaptığı işi beğenmiyorsun!
Hiç anlamadım ne istiyorsun?
Belki senin istediğin şekilde öremedi?
Belki tek yapabildiği o!
Ama sen o zaman paramı geri versin diyorsun. Madem para iadesi isteyecektin fatura da kestirseydin!! Hayır işi netice de fişte gerekir sana!
İlk modeli de o beğendi ben tamam dedim.bambaşka bişi çıkmış saçma bişi.ilk ne konuşruysak o olmalıydı.Destek olmak icin siparis vermissin.
Istedigin model olmamis
Ben bunu begenmedim ama madem bunu yapmissin olsun varsin diyecektin.
Ona gore konusma sekillenirdi
Ben sana hediye ediyorum.para da lalsın dedim.yaptığından bir utansın dedim ama utansa zaten yapmazDestek olmak icin siparis vermissin.
Istedigin model olmamis
Ben bunu begenmedim ama madem bunu yapmissin olsun varsin diyecektin.
Ona gore konusma sekillenirdi
Ben olsam soylerdim madem icinize oturdu..İlk modeli de o beğendi ben tamam dedim.bambaşka bişi çıkmış saçma bişi.ilk ne konuşruysak o olmalıydı.
Asla.olay iyi niyetimin kullanışmasıBen olsam soylerdim madem icinize oturdu..
Ama gercekten amaciniz para yardimi olsun ne olursa olsun model..ise kabul edin gitsin soylemeyin birsey
Bir daha da siparis vermeyin
Haklisin biryerdeAsla.olay iyi niyetimin kullanışması
Neden illa konu acani haksiz bulucaksiniz burdaki cogu kadinda var bu.. destek olma olayini karsi tarafa soylememis konu karsinin terbiyesizligi ve inatla karsi tarafa hak veriyosunuz demekki sizde onun gibisiniz. He bu arada konu sahibi bence sorun bere nerde gondermiyomusun diyedestek olmaksa unutun bereyi. destek olmuşsunuz işte.
Kiz valla ya kadin kadinin dusmanidir kesinlikle kadin resmen dolandirilmis.. kadina demedikleri kalmamis bunlara boyle arkadas lazimBurdaki tepkileri anlamadim. Destek olmak icin para verildi tamam, eh bu demek degil ki konu sahibi keriz yerine konulsun. Halen müsteri sonucta. Tanidik icin dahada insan iyi bir ürün vermek ister normalinde.
Ama tabiki Türk kurnazligi iste. Sonuna kadar insanlari kullan, keriz yerine koy ve parani al.
Yapamadı gösterdiği mpdel kulaklıydı.ponponlu.ben arkadaşıma bunu yapmazdım.derdim ki canım ben yaparım dedim ama yapaöadım.paranı buyur.istanbula gelmiştim.randevulaştık.işyerine gidecektim gel dedi.sonra işim bitti hastanede.hadi ben geliyorum dedim.ben erken çıkıcam.hastanenin önünde iki saat sonra buluşaşım demez mi.iki saat bekleyecek yerin yoktu.ocak ayı soğuktu.o zsman da kazık atmıştıBu forumda böyle bir şey var maalesef herkes istediği yöne çekip konu açanı pişman ediyor. Bence modeli gösterdi sonra zor geldi yapamadı ve daha basit bir model ördü. Ya da yoğundu halledemedi. Evet ayıp etmiş ama bence engelleme gönderirse alırsın. Bir daha da iletişim kurmazsın
Sormadım bir bere için düşürmem kendimi.kendi yaptıüından utansınNeden illa konu acani haksiz bulucaksiniz burdaki cogu kadinda var bu.. destek olma olayini karsi tarafa soylememis konu karsinin terbiyesizligi ve inatla karsi tarafa hak veriyosunuz demekki sizde onun gibisiniz. He bu arada konu sahibi bence sorun bere nerde gondermiyomusun diye
Burdaki tepkileri anlamadim. Destek olmak icin para verildi tamam, eh bu demek degil ki konu sahibi keriz yerine konulsun. Halen müsteri sonucta. Tanidik icin dahada insan iyi bir ürün vermek ister normalinde.
Ama tabiki Türk kurnazligi iste. Sonuna kadar insanlari kullan, keriz yerine koy ve parani al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?