- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Büyük ihtimal o bere gelecek iş yerime.eminim gönderir.doşandırma demeyelim de yapamayacağı şwylerin sözünü verdi.para da tatlı geldi ama ayıp etti.Kiz valla ya kadin kadinin dusmanidir kesinlikle kadin resmen dolandirilmis.. kadina demedikleri kalmamis bunlara boyle arkadas lazim
Kiz valla ya kadin kadinin dusmanidir kesinlikle kadin resmen dolandirilmis.. kadina demedikleri kalmamis bunlara boyle arkadas lazim
Ben sadaka vermedim ben üstünlük kurmadım.bütün sıkıntılarımı viliyor.siz korılmaz mısınozArkadaslar.
Bence konu sahibi destek olayim ama parami da sokaga atmayim..demis.
Yani 2 tarafin da isi gorulsun .istemis
Bence bir yerde hakli
Bir de kargo parası olacak 15 lira da ğmez benceDemek ki kendileride aynisini yapardi. Öylece 40 lira alip karsiligini vermezlerdi. Bunu normal görüyorlar. Ne diyecegimi bilemedim. Resmen dolandiricilik.
Ben de bozulurum ama soylerim benBen sadaka vermedim ben üstünlük kurmadım.bütün sıkıntılarımı viliyor.siz korılmaz mısınoz
Salak yerine konuldum.parama acıdm.ben bu siparişi verdim.dedim ki bir çevrem olsun.istanbuldagöeüşürüz.böyle ufak şeylerle başlar dostluklar.ben açıkçası biraz yalnız hissediyorum+1
İnsan ekstra özenmeli böyle bir durumda. Olay para, bere değil, düşünce şekli.
O 25 istedi.ben ip parasını da verdim ki onu kullanmış olmayım dedim.üç beş kuruş fazla olsun.ama özensin.güzel olsun dedimYa ben ben buradaki bazı kadınları anlayamıyorum resmen konu sahibini suçlamışlar.
Şimdi diyelim bir arkadaşınızın fırını var ve işleri durgun siz de destek olmak amacıyla oradan ekmek alacaksınız yardım olsun diye şimdi siz o parayı verip o ekmeği almaz mısınız? Bağış mı yaparsınız? Hayır yani bu kadar mı empati yapılamıyor?
Size hak verdim bende olsam bozulurdum zaten ben hayatta verilen sözlerin tutulmamasına çok bozulurum ve üstünü çizerim bi bere 40 tl çok pahalı zaten herkes parasını kolay mı kazanıyor?
Salak yerine konuldum.parama acıdm.ben bu siparişi verdim.dedim ki bir çevrem olsun.istanbuldagöeüşürüz.böyle ufak şeylerle başlar dostluklar.ben açıkçası biraz yalnız hissediyorum
O zaman bu modeli yaparıö demeyecek.telefonuma mesaj atıp bu modeli yapıyım mı fedi.yap dedim.bsmbsşka bişi olmuş.ben sıkıştırmadım da kadını hiç aramafım.üç hafta çocuk bere atkı için yeterli geğil miEl becerisi oymuş belki, dikkat çekmek için en güzel modelleri koydu reklam diye.
Bundan da değersiz hissedersin artık yuh yani
Zaten niyetini açıkça yazmışsın, yardım olsun diye alıyorsun
Beğenmediysen parası neyse vereyim güzelini yap, hatıra kalsın de.
Yoğun belki kadın, gönlünü kırmamak için elden çıkarayım dedi
Ne biliyim bir bere ördürüm donra telwfonda görüşürüz dertleşiriz.hem dedtek olur ona.hem sitedeki şeyleri beğendim.kendime cidfi anlam da şal da yaptırmayı düşündümAnladım, özenli, gönülden yaklaşsaydı size böyle olmazdı zaten. Yapamayacaksa da söylemeliydi.
Böyle olacağına yalnızlık daha iyi bence...
Niyetin önemli değil mi niyetin?O zaman bu modeli yaparıö demeyecek.telefonuma mesaj atıp bu modeli yapıyım mı fedi.yap dedim.bsmbsşka bişi olmuş.ben sıkıştırmadım da kadını hiç aramafım.üç hafta çocuk bere atkı için yeterli geğil mi
Neysr sadaka versim.tepe tepe emek vermediği parayı dilenci givi harcasınNiyetin önemli değil mi niyetin?
Dur çocuğun şapka ihtiyacı vardı, bulmuşken bu örsün demedin ki.
Öyle ya da böyle.
Beğenmezsen bağış yap, dedikodu yapacağına.
Hayır olur hiç değilse
Bir de allasen klavyeyi düzgün kullan, cevap gelince panik yapıp yanlış yazacak acemiliği geçtin
Çocuğun bere ihtiyacı da yoktuNiyetin önemli değil mi niyetin?
Dur çocuğun şapka ihtiyacı vardı, bulmuşken bu örsün demedin ki.
Öyle ya da böyle.
Beğenmezsen bağış yap, dedikodu yapacağına.
Hayır olur hiç değilse
Bir de allasen klavyeyi düzgün kullan, cevap gelince panik yapıp yanlış yazacak acemiliği geçtin
Ne biliyim bir bere ördürüm donra telwfonda görüşürüz dertleşiriz.hem dedtek olur ona.hem sitedeki şeyleri beğendim.kendime cidfi anlam da şal da yaptırmayı düşündüm
Aynen öyle. Diyorum ya niyet önemliNeysr sadaka versim.tepe tepe emek vermediği parayı dilenci givi harcasın
Beni anladın.bu dostane bişiydi.karşıluksız değildi.ben istedim ki iki arar iki sorr ben ararım bir dostum olır.iyi kızdı ama ticari ilişkiye girmeden insanı tanıyamıyoraun.hani dostum örsün ihtiyacım yok ama üç beş kuruş fazlasını vereyim hem d3stwk olur hem de ayşe tyzesinden çoxuğa bir hatıra olur dedim.belki se o bereyi almalıydım bilmiyorum.parama acıdım kızlat.yabancı olsa bağırırdım ama bu kızla iyi kötü hukuğumuz vardı ya da ben öylw sanıyordum.yokmuş.onun hatrına sustum.güzel bir arladaşlıktı.öyle kalsın istedim.kötü ayrılmak istemedim.Yani muhalefet olacağız diye şu konuda da konu sahibi suçlu çıkarılmış ya pes. Köylü kurnazlığı yapanları savunmaya uğraştığımız kadar haksızlığa uğrayanlara destek olsak ülke bu halde olmazdı.
Belki becerisi yetmemişmiş... Şöyle savunanım olmadı hayatımda :) Niyeti iyi olan baştan söyler becerim ona yetmez şöyle bir şey öreyim diye. Ya da parayı iade eder çocuğuna hediye olmasını kabul etmez.
Boşver sadakan olsun konu sahibi karaktersizliği ona yeter.
Beni anladın.bu dostane bişiydi.karşıluksız değildi.ben istedim ki iki arar iki sorr ben ararım bir dostum olır.iyi kızdı ama ticari ilişkiye girmeden insanı tanıyamıyoraun.hani dostum örsün ihtiyacım yok ama üç beş kuruş fazlasını vereyim hem d3stwk olur hem de ayşe tyzesinden çoxuğa bir hatıra olur dedim.belki se o bereyi almalıydım bilmiyorum.parama acıdım kızlat.yabancı olsa bağırırdım ama bu kızla iyi kötü hukuğumuz vardı ya da ben öylw sanıyordum.yokmuş.onun hatrına sustum.güzel bir arladaşlıktı.öyle kalsın istedim.kötü ayrılmak istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?