- 20 Aralık 2020
- 395
- 493
- 53
- Konu Sahibi MaysaveBulut
Merhaba,
bir arkadaşım var iş yerinde tanıştık
Bekar ve benden 3 yaş küçük ismine Melis diyelim
Bu arkadaş mekan mekan gezmeye,yüklü paralar ödemeye bayılıyor
Sosyal gece takılmalarını kusana kadar içmeleri seviyor,
Tarzımız, yaşantımız pek uyuşmuyor
Onun çok sosyal olması beni sürekli araması ile süren bir arkadaşlık ama seviyordum yani
Beni de sık sık bu mekanlara çağırdı gitmedim
Arada bir kahve içtik, evime geldi az görüşmemizden şikayetçi idi hep
2 yıldır çeşitli erkek arkadaşları oldu desteklediğim, tanıdığım, desteklemediğim sürekli terkedildi.
1,5 aydır rahatsızım mide. Tiroid vs bu 1 kere aramış 1 kerede watsapptan yazmış napiosun diye ben dönemedim
Arkadaşım daha 2 hafta önce başla biriyle birlikte idi
Sonra
Bunu habersizce terkeden aylarca ağlatan (dinle dinle mahf olmuştum) çocukla bi baktım instada story atmış barışmış (çocuğun hesabından) aaa dedim bu kız hiç akıllanmayacak mı yazdım çocukta maalesef yazmış
Neyse bunu aradım açmadı,
yazdım dönmedi
Aradım aradım açmadı
Özür diledim rahatsızdım falan dedim umursamadı asla açmıyor çocukta beni takipten çıkmış
Siz olsanız napardınız çok sinir
Oldum
Görüşmeyiveririm sorun değil de o kadar emeğim hakkım var koca kadın 50 kere aradım sergilediği tavırla benden fazla ayıp etti bir şeyler yazıp engellemek istiyorum
bir arkadaşım var iş yerinde tanıştık
Bekar ve benden 3 yaş küçük ismine Melis diyelim
Bu arkadaş mekan mekan gezmeye,yüklü paralar ödemeye bayılıyor
Sosyal gece takılmalarını kusana kadar içmeleri seviyor,
Tarzımız, yaşantımız pek uyuşmuyor
Onun çok sosyal olması beni sürekli araması ile süren bir arkadaşlık ama seviyordum yani
Beni de sık sık bu mekanlara çağırdı gitmedim
Arada bir kahve içtik, evime geldi az görüşmemizden şikayetçi idi hep
2 yıldır çeşitli erkek arkadaşları oldu desteklediğim, tanıdığım, desteklemediğim sürekli terkedildi.
1,5 aydır rahatsızım mide. Tiroid vs bu 1 kere aramış 1 kerede watsapptan yazmış napiosun diye ben dönemedim
Arkadaşım daha 2 hafta önce başla biriyle birlikte idi
Sonra
Bunu habersizce terkeden aylarca ağlatan (dinle dinle mahf olmuştum) çocukla bi baktım instada story atmış barışmış (çocuğun hesabından) aaa dedim bu kız hiç akıllanmayacak mı yazdım çocukta maalesef yazmış
Neyse bunu aradım açmadı,
yazdım dönmedi
Aradım aradım açmadı
Özür diledim rahatsızdım falan dedim umursamadı asla açmıyor çocukta beni takipten çıkmış
Siz olsanız napardınız çok sinir
Oldum

Görüşmeyiveririm sorun değil de o kadar emeğim hakkım var koca kadın 50 kere aradım sergilediği tavırla benden fazla ayıp etti bir şeyler yazıp engellemek istiyorum