O kisiye yani kıskandıgınız kisiye sorun birde o ne zorluklar ne sıkıntılar yasamıstır.. kimse tesadüfen mal mülk sahibi olmuyor. Aynı üniversiteden mezun oldugum arkadaslarım karı koca calısıp daha yeni araba sahibi olabilirken ben 6 sene önce aldım. Bu görünen dimi simdi görünmeyene gelelim üniversitemin bahar senliklerine bir kez bile katılamadım calısmaktan, ders bitiyordu bi tekstil atölyesine gidip aksam 10 a kadar çalışıyordum çıkıyordum okul sefaköy/ ev capa 1 saat e yakın yol. Her gece 11 de evdeydim mezun oldum yurt dısına gittim ailemden destek görmedim geldim yine calısmaya basladım, baslarken aynı zamanda kücük kücük krediler cekip arsa hisseleri almaya basladım, ben hep az uyudum 30 yasımı doldurmadan 0 bir evim, ve istediğim arabamı aldım.Kaldıramayacağımdan fazla yük aldığım icin Suan anksiyete ve uyku sorunları yasıyorum. Daha dün ilk kez ilac verildi bana…. Sürekli calısıp istanbul gibi bi yerde anne- babasız bunları yaptım. Simdi benimle ceyiz yapıp evlenmis 9/5 calısmıs insan bir mi? 24 -25 yasımda arsa gezerdim ki ozaman kiracıyım aman kiramı ödeyemezsem maasım cünkü az ozaman, ev sahibi evden atar. Beni o stres hep ayakta tuttu. Velhasıl sen güzelce uykunu alıp yorulmazken belki o kisi süründü. Kendimden biliyorum simdi bana nasıl yaptın ya diyorlar? Sonuca bakıyorlar ama o sonucu mayalayan benim cabam. Eğer bi insan genc ise herseyi yapabilir. Sevgiler