- 18 Şubat 2017
- 2.177
- 5.281
- 108
Hiç karşılaşmadığım için böyle bişeyle kendime hakaret olarak gördüm ve üzüldüm bana dert oldu ne yapayım gece yatamadımBaşka derdiniz mi yok ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç karşılaşmadığım için böyle bişeyle kendime hakaret olarak gördüm ve üzüldüm bana dert oldu ne yapayım gece yatamadımBaşka derdiniz mi yok ya
Neden bu ihtimal kimsenin aklına gelmiyor?Belki adam miyoptur, ne size baktığını farkındadır ne bakmadığını.
Ben de miyobum, hiç duymadıysam bin kere 'askolsun, yolda gördün selam vermedin/ XY sana küsmüş, koridorda görüp kafanı cevirmissin' lafını duydum çevremdeki insanlardan. Bir o kadar da 'ne süzdün boyle' tarzı cümle duymussumdur. Ama baktığım yeri net göremediğim için ne karşıdakinin onu süzdüğümü düşündüğünde onu görmüş oluyorum, ne de bakıp görmezlikten geldiğimi sandığında onu gormus oluyorum
Yani bu dünyada miyoplar da vardır. Belki de konunun özü sadece budur (benim de gençlik yıllarımda benimle bakistigini sanip açılan insanlar vardı, oysa bakismayi gec,simaları bile tanıdık gelmezdi)
Cnm çocuğun arkasını çevirmeye çalışıyordu çoçukta durmayınca ben gördüm zaten kafasını kendini çevirince dikkatimi çekti yoldan geçiyordum kaldırımdaydı ben sağa sola bakarken karşıyı farketmedim o beni görünce ne yapacağını bilemedi kendini çevirdi bende çevirince n’oluyo diye dikkatimi çekti . Arıyıp nasıl bir konuşma yapmam gerekeni düşünüyorum kendimi aptal gibi gördüm çünküSeni görüp kafasını çevirdiğine emin misin? Bende maske takmadığımız dönemde bile farketmiyordum tanıdıklarımı. Mesela markette görüyorum biri alışveriş yapıyor yan tarafımda bende bakıyorum reyonlara , bana seslenince onun arkadaşım olduğunu farkediyorum. Çok yaşadım bu durumu
Cnm bende miyopum gözlük kullanmıyorum yakışmıyor diye fazla uzakta değildik kendini yolun kenarında şekilden şekile koyduDaha geçen gün başkasına yazdigim yaziyi koyalamak istiyorum;
Neden bu ihtimal kimsenin aklına gelmiyor?
O biliyordur zaten kafasını çevirdiğini? Hepimiz zaman zaman yolda karşıdan konuşmak istemediğimiz birinin geldiğini görünce telefonla ilgileniyormuş gibi yapıyoruz. Bu o insana gıcık olduğumuz anlamına gelmiyor, konuşasın yoksa öyle yaparsın. Ne alaka yüzüne vurmak falan?Allah’ın selamı yani vermediğini yüzüne vursam çünkü bilsin kafasını çevirdiğini
Bilsin ama ben onun evine gidecek değilim o kadar evime girdi çıktı . Selam ya çok mu zor . Evlerimiz uzak birbirimizi zor görürüz . Olay unutulmadan söylemek istiyorum.O biliyordur zaten kafasını çevirdiğini? Hepimiz zaman zaman yolda karşıdan konuşmak istemediğimiz birinin geldiğini görünce telefonla ilgileniyormuş gibi yapıyoruz. Bu o insana gıcık olduğumuz anlamına gelmiyor, konuşasın yoksa öyle yaparsın. Ne alaka yüzüne vurmak falan?
Cnm selam verdiğimde kem küm konuşmazdı .selam veren bendim diye bilirdi maskeden farketmedim vs bariz belliydi nedeni sormak için arıycam ve yaptığı davranışı farkettim birazda o üzülsün o kadar evime geldi ya ben 1 gittiysem o 5 geldiBir de anıyım yazayım
Yıllar önce bir avm arabasında dünyanın en rahat uykusunu uyuyormuş gibi yatan bir çocuk
Ben hayran hayran çocuğa bakıp bizimki hiç şöyle yatmadı hep onun peşinde koşuyorduk buralarda diye düşünüyordum
Hayal dünyasından çocuğun annesinin sesi ile uyandım
Kendisi eski iş arkadaşım düğününe vs gittiğim bir tanıdıkmış ama ben çocuğa baktığım için bebek arabasını iten kadına hiç bakmamışım
O arada o bana seslenmese gidecektim yani kadını süzüp süzüp tanıyınca gitmiş gibi olacaktım
Oysa cidden hiç görmemiştim maske mesafe falan yoktu ama benim beynim başka bir şey ile meşguldü
Ama bilmesini istiyorum samimi arkadaşımdı .Çocuklarda maske var mıydı
Yani o kendi çocuğu çocuklarla yan yana gelsin istememiş olabilir hemen yakınlaşıyor olabilir
Lakin o an sizi düşünmemiş de olabilir yani bakar ama görmez, aklında bir şey vardır onu yapmayı amaçlar
Ya da evet diyelim ki sizinle konuşmak istemedi benim de bazen istemiyor canım birisi ile konuşmak
O gelip konuşursa ben de konuşuyorum, her sokakta gördüğümle kırk yıldır hasretmişim gibi konuşmam hele de pandemide
Siz konuşmak istemişsiniz, konuşmuşsunuz, olmuş bitmiş bu sizi salak yerine koymak değil ki
Kinlenip arayacağım salak olmadığımı anlasın vs abartılı tepkiler geldi
Ama bilmesini istiyorum samimi arkadaşımdı .
Bence siz kuruyorsunuz. Ben öz be öz babamı bile iş yerimi ziyarete geldiğinde tanimamistim, kapıya bakıp 'kim geldi?' demiştim, kızlara.Cnm bende miyopum gözlük kullanmıyorum yakışmıyor diye fazla uzakta değildik kendini yolun kenarında şekilden şekile koydu
Bunu yazacaktım siz yazmışsınız zaten. Kaç yıllık kocamı tanımadığım oldu benimBelki benim gibi miyopturkarşıdan gelen insanlar burnumun ucuna gelene kadar tanımıyorum ama ısrarla da o gözlüğü takmıyorum sokaktayken. Görüp de selam vermediğimi zanneden çok insan oldu. Belki arkadaşınız çocukları da fark etmemistir bir an.
Siz selam verince aa görmedim falan demedi mi hiç?