Arkadaşımla arama giren kara kedi

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
Yemin ederim dertler bitmiyor.ben de bela mıknatısın gibiyim 4 yıllık kız arkadaşım diyeceğim bir kız arkadaşım var. Bugün birisi ona mesaj atmış demiş ki diyelim benim ismim x olsun .x e dikkat et o senin dedkiodunu yapıyor. Dedikodu ise suymus o kız arkadaşım bir gün teyzesine gitti. Ve ben güya mesaj atan kişiye demişim ki o kötü işler yapmaya gidiyor. Kız arkadaşımın dediği ise teyzeme gittigimi tek sana söyledim. Seni kız kardeşim yerine koydum sen dedikodumu yaptın falan filan ama ben asla başkasına demedim. Sonra arkadaşına durumu anlattım. Arkadaşım özür diledi ama ben soğudum benden böyle bir şey beklemesi zoruma gidiyor

Kiz
Kardesim

Eğer bir tek siz biliyorsanız gittiğini sizden şüphelenmesi normal. Özür dilediyse uzatmayın bence soğuyacak birşey yok. Konuşmak istemiyorsanız da mesafeli davranırsınız olur biter.

Teyze yaprak dokumi ferhunde heralde yani bir insan teyzesine gidip ne gibi kotulukler yapabilir ayrica teyze ferhunde mi soyledi acaba? Oda soylemediyse bu hikayede gizli bir ozne var

Teyze yaprak dokumi ferhunde heralde yani bir insan teyzesine gidip ne gibi kotulukler yapabilir ayrica teyze ferhunde mi soyledi acaba? Oda soylemediyse bu hikayede gizli bir ozne var
Valla.yok galiba ama takık birisi var ve bir erkek neyse derse döneyim

Teyze randevu evi mi işletiyor ?
Kötü işler derken ?
Ayrıca teyzesini giderken neden size söylüyor onu da anlamadım.
Konularınız çok anlaşılmaz,çok tuhaf
En azından bana göre..
Hayır isletmiyor. Sadece ona yazan arkadaş demiş ki o kzia güvenme dedikodunu yapıyor. Teyzesine de sadece nerdesin diye sorduğumda teyzemdeyim dedi

Hayır isletmiyor. Sadece ona yazan arkadaş demiş ki o kzia güvenme dedikodunu yapıyor. Teyzesine de sadece nerdesin diye sorduğumda teyzemdeyim dedi
E kötü işler yapmaya gidiyor denmiş,o nerden çıktı peki ?
Kötü is derken ?
Ayrıca kız arkadaşın kendisine mesaj atan kişiye : "ben x'i tanıyorum,hakkımda böyle konuşmaz.Haddini bil" de dememiş
Demek ki o da senin bunları söyleyebileceğin konusunda karşıdaki kişiyle hemfikir.
Karşılıklı sogusmussunuz,o da senden soğumuş.
Kendi yollariniza bakın,ama siz bazı şeylere aşırı kafa yoruyorsunuz,haberiniz olsun.

Yani güya demişim ki teyzesinin yerine erkek arkadaşına gidiyor demişim evet annem de.öyle diyor

Yani güya demişim ki teyzesinin yerine erkek arkadaşına gidiyor demişim evet annem de.öyle diyor
Yahu bu kızın yaşı kaç..
Erkek arkadaşına giderken milletten izin mi alacak.
Ha madem ki alacak ; teyzeye gidiyorum denmez.Baska bir şey uydurur insan gizli saklı gorusecekse.
Olay orgun çok tuhaf geliyor bana.

Yahu bu kızın yaşı kaç..
Erkek arkadaşına giderken milletten izin mi alacak.
Ha madem ki alacak ; teyzeye gidiyorum denmez.Baska bir şey uydurur insan gizli saklı gorusecekse.
Olay orgun çok tuhaf geliyor bana.
Ama bana bir sefer kız arkadaşıma gideceğim dediğinde erkek arkadaşında kalmıştı. 23 . Yani umrumda olmaz gidip gitmemesi. Ama bana gelip de sen benim erkek arkadaşımın evine gittigimi neden söyledin demesi tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…