Arkadaşımla aramdaki durum

Bunu baskasina yazmissin ama 1 sey sormak istiyorum musadenle.ilk mesajinda en yakin arkadasim diyorsun simdi ayni ortamda bukunmak zorunda kalmasam.yoklugunu hissetmem bile diyorsun
Evet öyle yani yediğimin içtiğimin ayrı gitmediği bir insan dı beni kıracak kızdıracak bir kaç davranışından sonra bu hale geldim. Önceleri onun dertleriyle dertlenir mutluluğuyla mutlu olurdum ama şimdi yüz yüze olmadığımızda bu tür düşüncelere kapılıyorum ama kurtulmak istiyorum bundan

Nasıl başardınız, bravo. Deneyeceğim mutlaka. Ben istiyorum ki kimseye karşı kötü bir şey düşünmeyeyim çünkü başkalarına ne düşünürsem Allah ta bana aynısını yaşatacak diye bi algıya kapıldım küçüklükten beri. O yüzden kötü fesat çirkin düşünmek istemiyorum

1 kişiye mi sadece bunu düşünüyorsunuz ? yoksa genel her tanıdıgınızas karşı mı ?

Cocukken bile kiskanctim ama universiteden sonra gecti bu duygu.Cunku cok rahatsiz oluyordum sadece beni yoruyordu ve insanin kendini seytan gibi gormesi kendisine saygisini bitiriyor.Oncelikle sevmedigim fesatlik dusundugum insanlara dua ederek basladim cok laf sokup duruyordum bunu biraktim cunku bu insani daha ofkeli hale getiriyor.Bi de arkadaslarima yardim etmeye basladim maddi manevi.Onlarin mutlulugunu gorunce iyiligin guzellik getirdigini anladim.Bu insani cok mutlu ediyor.Maddi manevi hersey yaptigim insanlardan kazik da yedim ama artik hic ofkelenemiyorum bile hergun yatmadan onlara dua ediyorum :)Tabi bunlar pat diye olmadi 2-3 sene surdu.Eskiden nasil boyleymisim saka gibi geliyor bana sanki o fesat insan ben degildim

Bu berbat bir şey bence. Umarim hakkında hayırlısı olur

Biraz değişik açıdan bakmak istiyorum. Acaba bu kızda içten içe bir kötülük mü sezdin de ondan mı bu duyguların? Ya da kızdan sana bir kıskançlık mı hissediyorsun?

Ben de kendi komşumdan hissediyorum bunları. Sanki uzağımdayken nefret ediyor kötülüğümü istiyor da yakınımdayken seviyor gibi. Ama ben de nefret ediyorum ondan aslında. Yani hisler karşılıklı olabilir mi ki?

illaki bircok seyi kıskanacak degilsin.yanındayken düsüneniyorsun olaylar var ama demekki cekeniyorsun biryerde.

Sen burdaki kötü yorumları boşver. Sorununun farkındasın ve bunun düzelmesini istiyosun. En önemlisi bu. Herkese karşı böyle değilim ona karşı diyosun. O zaman araya mesafe koyarak başlayabilirsin canım. Uzak durursan kafanda rahat olur. İçten içe belkı farkedemediğin içine sinmeyen bişey var demek ki.

Çok güzel ünlatmışsınız, teşekkür ederim size

Evet tam olarak öyle. Ben kötü fesat bir insan olsam tüm çevremdeki insanlara karşı kin öfke fesatlık hissedebilirdim. Ama sadece o kişiye karşı bunları düşünüyorum ve sevmediğim beni üzecek bir kaç hareketinden sonra bu hale geldiğimi defalarca yazdım aslında. Ciddi anlamda çok güzel bakmışsınız içinde bulunduğum duruma, sağolun

Kıskanclıktan ziyade değersizlik hissettim, soğudum yavaş yavaş ve hisleri bu raddeye ulaştı

ya arkadaşlık döneminiz boyunca sana bir yanlışı kötülüğü oldu geçtin gittin ama hala içinde ya da arkadaşın senden fazla ondan kıskanıyorsun

Bence durum senin bilinçaltiyla alakalı.bu kızda seni rahatsız eden bisey var ve sen bu kızı yakın bir arkadaş sevdiğin birisi olarak kabullenmiş değilsin.onun için beynin onunla ilgili olumsuz düşünceler üretiyor.bence sen bu kızı onun yanında olmadığın zamanlarda fazla düşünme ve kendine yeni bir yakın arkadaş bul.bu sen ve onun için daha iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…