- 4 Eylül 2023
- 191
- 74
- 13
- 28
- Konu Sahibi papatyavenusss
-
Yol ver gitsin, hayat kimsenin patavatsız tavırlarını çekecek kadar uzun değilMerhaba arkadaşlar bu yıl tanıştığım bir arkadaşım var. Başlarda ortam içindeyken samimiyetimiz yoktu başka insanlara karşı ve bana karşı daha tam olarak tanımadan özel hayatla ilgili soruları hiç çekinmeden sorduğunu farkettim o zaman tuhafıma gitmişti daha sonra iyi espirili eğlenceli gelmişti samimiyetimiz arttı ama tanıdıktan sonra aşırı patavatsız olduğunu pata küte saygısızca konuşmaları olduğunu farkettim. Benim fiziki özelliklerime yönelik kırıcı imalar yaptığını sezmeye başladım. Negatif ve karamsar bir kişilik olduğunu ve enerjimi çektigini farketmiştim,bir konu hakkında farklı görüşleri savunduğumuz için,bana mesaj atıp çemkirmişti bağırarak kavga eder üslupla saldırmıştı daha sonra özür falan diledi,bir de eski sevgilisiyle ayrılmışlardı ve benim eski sevgilisiyle konuştugumdan falan şüphelendigini farkettim.Saygısızca konuştuğu birçok kelime aklıma gelmiyor şuan. Aynı ortamda olduğumuz için tatsızlık çıkarmak istemedim ama şuan aynı ortamda değiliz ve ben artık hiç mesaj atmıyorum sürekli kendisi atıyor ve bana sogukmusun diyip soruyor. Bende yok soğuk değilim v.s diyip konuşmaya başlıyorum bu sefer sürekli o mesaj atıp ben atmayınca yanlış anlamasın diye bir iki mesaj atıyorum ama ciddi anlamda hayatımda istemediğim biri. Acaba direkt yüzüne bana hissettirdiklerini söyleyip arkadaşlığımi mi kesmek yoksa soğuk davranıp mesafe mi almak ? Bir yandan da yüzüne vurup rahatlama isteğim var ne yapmalıyım sizce? Bana sen çok iyi birisin seni çok seviyorum tarzı yaklaşıyor bazı iyilikleri de oldu ama kötü yanları daha ağır basıyor ve anlaşabildigim bir karakter değil maalesef.
Peki nedenlerini sorsa ? Ve artık insanlarla tartışmak istemiyorum beni yoruyorben olsam açık açık söyleyip artık arkadaşlığımı sürdürmek istemiyorum derim.
Direkt patavatsız oldugun için konuşmak istemiyorum mu desemYol ver gitsin, hayat kimsenin patavatsız tavırlarını çekecek kadar uzun değil
Çocuk değiliz ama nedense tartışma ortamlarından sıkıldım dingillik istiyorum hayatımdaÇocuk değilsiniz.
Rahatsız olduğunuz şeyleri yazın.
Ondan sonrada silecekseniz silin.
Ahahhaaha ben olsam derdim. Size koz olarak kullanacağı bir sırrınız yoksa sizi rahatsız eden her şeyi söyleyin. Ben 18 yıllık arkadaşıma yaptım aynı şeyi, yanar döner hareketlerini gördüm verdim mehteri sonra.Direkt patavatsız oldugun için konuşmak istemiyorum mu desem
Çok çirkef biriyse eğer telefonla konuşun, ya da mesajla falan.Çocuk değiliz ama nedense tartışma ortamlarından sıkıldım dingillik istiyorum hayatımda
Yok bir sırrımAhahhaaha ben olsam derdim. Size koz olarak kullanacağı bir sırrınız yoksa sizi rahatsız eden her şeyi söyleyin. Ben 18 yıllık arkadaşıma yaptım aynı şeyi, yanar döner hareketlerini gördüm verdim mehteri sonra.
Valla cazgır çirkef ama beni çirkin hissettiren bir arkadaşla hiç bir şey olmamış gibi kanka muhabetti istemiyorumÇok çirkef biriyse eğer telefonla konuşun, ya da mesajla falan.
Kainat güzeliyle berabersin de haberin yokmuş ellam zaarYok bir sırrımen çok sinirime giden şey beni çirkin hissettirmesi
Nefret ederim insanların dış görünüşü ile alakalı konuşan insanlardanValla cazgır çirkef ama beni çirkin hissettiren bir arkadaşla hiç bir şey olmamış gibi kanka muhabetti istemiyorum
Kendisi tabi kendine güzel diyor :) ama arkadaşız sözde bana böyle hissettirmesi saçma geliyor.. birde sevgilisine ortamda kızlar çok çirkin falan demişti bende üzülmesin diye bence çocuk iyi yanı çirkin değil bakılacak biri demiştim neyse iki üç kere sanıyor ki ben o çocukla konuşuyorumKainat güzeliyle berabersin de haberin yokmuş ellam zaar
Açık açık soylemiyor ama salak değilim ya anlıyorumNefret ederim insanların dış görünüşü ile alakalı konuşan insanlardanbence en iyisi kaçmak kaç kurtar kendini guzum
Hem ruh emici hem kıskançKendisi tabi kendine güzel diyor :) ama arkadaşız sözde bana böyle hissettirmesi saçma geliyor.. birde sevgilisine ortamda kızlar çok çirkin falan demişti bende üzülmesin diye bence çocuk iyi yanı çirkin değil bakılacak biri demiştim neyse iki üç kere sanıyor ki ben o çocukla konuşuyorumbelli de oluyor şüphelendigi
Hem beni beğenmiyor hemde sevgilisinin bana bakacağını düşünüyorHem ruh emici hem kıskançbaşka adam yok çünkü siz onun sevgilisine yazacaksınız. Resmen hakaret
Üni deyken benimde vardı böyle bir arkadaşım, bende bi gün pat pat söyledim her şeyi kestim göbek bağımı, sonra ne mi oldu. Gençleştim resmen bu kadar mı fark ederAçık açık soylemiyor ama salak değilim ya anlıyorumaslında böyle düşündüğü biriyle arkadaş olmak istemesi,aşırı tuhaf insan kendinden utanır birde sen çok iyisin vicdanlisin merhametlisin şöylesin böylesin diyor daha da vicdanimla oynuyor
Özgüven problemi olan insanlar böyle davranır. Siz iyisi mi bir an önce kurtulun bu kızdanHem beni beğenmiyor hemde sevgilisinin bana bakacağını düşünüyorhayır yani çocuğa hoş bence demek sevgilisine mi yavsamak tanımam etmem zaten. Kızlar çok çirkin diyince çocuk çirkin değildi yani boylu posluydu yüzü de normaldi korumak maksatlı hoş dedim ama telefonum çaldı başka yerde konuşmak istedim diyor kim aradi şüphelenir gibi,veya çocuğun profiline bakınca bakma sen diyip hallere giriyor
Ahahahahha soyleyecem galiba şey mi yapayım bir şey konuşmak istiyorum diyip paragraflar şeklinde rahatsız olduğum konuları söyleyip bagimi kopartayim mi ?Üni deyken benimde vardı böyle bir arkadaşım, bende bi gün pat pat söyledim her şeyi kestim göbek bağımı, sonra ne mi oldu. Gençleştim resmen bu kadar mı fark eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?