- 18 Şubat 2018
- 13.031
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.679
- 598
- 44
- Konu Sahibi papatyavenusss
-
Açiklama yapmak zorunda değilsiniz, birisi hayatınızda faydadan çok zarar veriyorsa, çıkartmanız gerekiyor. İlla bir sebep sunacaksanız da, kırıcı olduğunu ve hayat tarzlarınızın uygun olmadığını falan söyleyin.Direkt patavatsız oldugun için konuşmak istemiyorum mu desem
farketmiştim,bir konu hakkında farklı görüşleri savunduğumuz için,bana mesaj atıp çemkirmişti bağırarak kavga eder üslupla saldırmıştı
E sana baya saglam sebepler sunulmus ama hepsini affetmissinbir de eski sevgilisiyle ayrılmışlardı ve benim eski sevgilisiyle konuştugumdan falan şüphelendigini farkettim.
Yanlış anlamıyor ki, doğru anlıyor. Kızı hayatınızda istemiyorsunuz, o da bunu doğru hissediyor.o mesaj atıp ben atmayınca yanlış anlamasın diye bir iki mesaj atıyorum ama ciddi anlamda hayatımda istemediğim biri.
Bana kendimi değersiz hissettiriyorsun bu tavırlarından sıkıldım ve artık tahammül etmek istemiyorum diyebilirsiniz mesela, o da naaptım falan derse açabilirsiniz diğer konuları, belki hiçbirşey demez siz de laf anlatmaya uğraşmazsınız ☺Ahahahahha soyleyecem galiba şey mi yapayım bir şey konuşmak istiyorum diyip paragraflar şeklinde rahatsız olduğum konuları söyleyip bagimi kopartayim mi ?
Evet garip biriben her zaman açıkça konuşmaktan yanayım
ama anlattığınız profilde biri için riskli
birde takıntı eder saçma sapan rahatsız eder falan
bilemedim
Allah kurtarsın arkadaşım
Açıkça insan gibi konuşup iyiliğini kötülüğünü hesaplayıp aramızdaki muhabetti kesmek istediğimi söyleyecem galiba.Bana kendimi değersiz hissettiriyorsun bu tavırlarından sıkıldım ve artık tahammül etmek istemiyorum diyebilirsiniz mesela, o da naaptım falan derse açabilirsiniz diğer konuları, belki hiçbirşey demez siz de laf anlatmaya uğraşmazsınız ☺
Haklısın galiba ama konuya nasıl girecegimi bilmiyorum cekiniyorumYanlış anlamıyor ki, doğru anlıyor. Kızı hayatınızda istemiyorsunuz, o da bunu doğru hissediyor.
Açıkça net bi şekilde söyleyin, gerek yok bu triplere. Madem ortamınız da aynı değil artık, niye yükleniyorsunuz bunu..
Ondan suphelenmeside saçma yani aynı ortamdaydik eski sevgilisiyle gorussem öyle bir şey yapsam ortaya cikmayacak mi garip düşünceleri varE sana baya saglam sebepler sunulmus ama hepsini affetmissin
Simdi mesaj atip arkadasligimi bitirmek istiyorum desen eski sevgilisiyle nisanlanacagini dusunebilir
Tabi canımAçıkça insan gibi konuşup iyiliğini kötülüğünü hesaplayıp aramızdaki muhabetti kesmek istediğimi söyleyecem galiba.
O halde arada yanlış anlaması adına attığınız bir iki mesajı da kesin ve onun yerine müsait değildim, gormemisim, telefon arada gidiyor gibi klasik bahaneler ile kendisinin sizden uzaklasmasini sağlayın derim. Bir süre sonra elbet anlayacak ve uzaklasacaktir.Yol ver gitsin, hayat kimsenin patavatsız tavırlarını çekecek kadar uzun değil
O halde arada yanlış anlaması adına attığınız bir iki mesajı da kesin ve onun yerine müsait değildim, gormemisim, telefon arada gidiyor gibi klasik bahaneler ile kendisinin sizden uzaklasmasini sağlayın derim. Bir süre sonra elbet anlayacak ve uzaklasacaktir.
Ders calisacam öyle kopartabilirim bağı diye düşünüyorumbence de konu sahibi öyle yapsın
Pardon :))bence de konu sahibi öyle yapsın
tartışmaya girmeyin zaten moralinizi bozduğuna değmez. samimiyetine inanmıyorum bu yüzden bitirmek istiyorum diyip kestirip atabilirsiniz..Peki nedenlerini sorsa ? Ve artık insanlarla tartışmak istemiyorum beni yoruyor
Samimi de olsak böyle yazılır mı sizcetartışmaya girmeyin zaten moralinizi bozduğuna değmez. samimiyetine inanmıyorum bu yüzden bitirmek istiyorum diyip kestirip atabilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?