Arkadaşımla eve çıkmak

Minimoi

i n g e n u e
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
68
38
3
31
Merhaba bayanlar ben üniversite okuyorum bir arkadaşımla eve çıkacaktık aileler ile konuşuldu edildi. Ben okuduğum şehirde anneannemler ve dedemle yaşıyorum normalde. Ev bulundu arkadaşım kontratı vs yaptı yerleşti tam ben yerleşecekken ailemle büyük bir tartışma yaşadık ve kesinlikle olmaz diyorlar . Evin bana düşen parasını vs de yollamadilar ben yarisini eşyalarımi satarak çıkarttım ama arkadaşıma bunu söyleyemedim daha. Bana sürekli bişey çıkarsa çok zor durumda kalırım diyip duruyor bir De ev adı altında sürekli masraf çıkıyor ama ne kadar iyi niyetli bilemiyorum çünkü benim attığım parayı daha çekmeden ödedim param kalmadı hiç dedi ve ertesi gün beni arayıp hangi bankaya yatirmistin parayı diye sordu. Bilmiyorum nasıl yapıcam cidden ailem kesinlikle olmaz diyor. Kıza da ne diyeceğimi bilemiyorum.

Ama cidden zor durumda bırakacaksınız arkadaşınızı. Bu benim için arkadaşlığımı bitirme sebebi olmuştu zamanında.

Ailenle aran düzelir gibi mi? Şu an senin orada kaldığını biliyorlar mı? Kız ev ile ilgili ne gibi paralar istiyor ki?
Çok zor bir durum ama ailenin yaptığı yanlış baştan evet diyip kız her şeyi ayarlamışken yan çizmeleri çok ayıp.

Kızı değil bence ailenizi ikna etmelisiniz. Konuşup anlaşıp ev tutmuşsunuz bu saatten sonra hayır derseniz hiç hos olmaz. Aileniz de bayaa düşüncesizmiş. Madem istemiyorlardı en basında tamam demeselerdi. Hiç hoş olmamış çok ayıp olmuş..

Merhaba bayanlar ben üniversite okuyorum bir arkadaşımla eve çıkacaktık aileler ile konuşuldu edildi. Ben okuduğum şehirde anneannemler ve dedemle yaşıyorum normalde. Ev bulundu arkadaşım kontratı vs yaptı yerleşti tam ben yerleşecekken ailemle büyük bir tartışma yaşadık ve kesinlikle olmaz diyorlar . Evin bana düşen parasını vs de yollamadilar ben yarisini eşyalarımi satarak çıkarttım ama arkadaşıma bunu söyleyemedim daha. Bana sürekli bişey çıkarsa çok zor durumda kalırım diyip duruyor bir De ev adı altında sürekli masraf çıkıyor ama ne kadar iyi niyetli bilemiyorum çünkü benim attığım parayı daha çekmeden ödedim param kalmadı hiç dedi ve ertesi gün beni arayıp hangi bankaya yatirmistin parayı diye sordu. Bilmiyorum nasıl yapıcam cidden ailem kesinlikle olmaz diyor. Kıza da ne diyeceğimi bilemiyorum.

Ben aileleri de anlayamıyorum. Yani tamam kavga büyük de böyle ergen gibi trip atmaya gerek var mı? Ceza verilecekse başka 3. partileri zor durumda bırakmadan bir ceza verilir. Böyle çocukça şeyler yapan aileleri anlayamıyorum. Kendileri ile konuşsanız. Ben sorun değil ama arkadaşımı zor durumda bırakıyorsunuz deseniz? Kavganın sebebi neydi ki?

Ama cidden zor durumda bırakacaksınız arkadaşınızı. Bu benim için arkadaşlığımı bitirme sebebi olmuştu zamanında.
Gerçekten o kadar sıkıntı yapıyor kı bana uyuyamiyorum. Zor durumda kalmasını istemiyorum gerçekten zaten ev için ne yardım.gerekiyosa gerekirse haftalık karımı vs ona vermeye hazırım ise girmeyi düşünüyorum.sirf bu sebepten ama nasıl dicegimi bilemiyorum

Ailenin yaptığı çok ayıp , olur mu hiç kız kontratı yapmış ve hatta yerleşmiş! Şimdi olacak şey mi ben caydım demek! Çocuk mu bunlar? Arkadaşına o zaman ailenle durumu anlat, yeni ev arkadaşı bulmasını söyle, bulana kadar giderlerin yarısını ödeyeceğini de...

Ben aileleri de anlayamıyorum. Yani tamam kavga büyük de böyle ergen gibi trip atmaya gerek var mı? Ceza verilecekse başka 3. partileri zor durumda bırakmadan bir ceza verilir. Böyle çocukça şeyler yapan aileleri anlayamıyorum. Kendileri ile konuşsanız. Ben sorun değil ama arkadaşımı zor durumda bırakıyorsunuz deseniz? Kavganın sebebi neydi ki?
Ya demedim mı inanin kaç gündür dil dokuyorum ama tık demiyorlar tartışmamız da çok ufak bir şeydi ama ailem.zaten pek gönüllü değildi ya olabilir izin vermeyebikir ama neden beni de kızı da böyle zor durumda bırakıyor en baştan deseler ya

Ailenin yaptığı çok ayıp , olur mu hiç kız kontratı yapmış ve hatta yerleşmiş! Şimdi olacak şey mi ben caydım demek! Çocuk mu bunlar? Arkadaşına o zaman ailenle durumu anlat, yeni ev arkadaşı bulmasını söyle, bulana kadar giderlerin yarısını ödeyeceğini de...
Kesinlikle oduycem ama nasıl diyeceğimi bilmiyorum

Size tek sorum var arkadaşlığınız ne kadardır devam etmekte ?

Arkadasinizin cikardigi masraflar ne icinmis bunu ozellikle sorun ,ogrenin ,iyi niyetlisiniz bi an evvel bilgi verin baskasini bulsun ev arkadasi olarak ,
ailene ayrica dikkat et seni yari yolda birakmislar ,bilemiyorum areanizda ne gecti

Ya demedim mı inanin kaç gündür dil dokuyorum ama tık demiyorlar tartışmamız da çok ufak bir şeydi ama ailem.zaten pek gönüllü değildi ya olabilir izin vermeyebikir ama neden beni de kızı da böyle zor durumda bırakıyor en baştan deseler ya

Yahu çocuk oyuncağı mı bu? Gönüllü değillerse hayır diyecekler. Hem kararlı bir duruş sergileyemiyorlar hem de elin çocuğunu zor durumda bırakıyorlar. Sanırım ailen ne kadar ayıp ettiklerinin farkında değil. Peki siz ailenizin şimdi olmasa bile ilerde bir tartışmadan bu tarz bir şey yapabileceğini öngörür müydünüz?
Arkadaşınıza da durumu anlatın bence. Elimden geldiğince seni madur duruma düşürmeyeceğim işe girmeyi bile düşünüyorum falan diyin. Anlayacaktır sanırım.

Kıza durumu anlatmak lazım da sen de pek emin değilsin sanırım kızdan. Ne masrafıymış, ne parası istiyor senden?

Kıza durumu anlatmak lazım da sen de pek emin değilsin sanırım kızdan. Ne masrafıymış, ne parası istiyor senden?
Bir tek nokta kafamı karıştırdı belki ben şu an stresliyim.ondan öyle geldi bilmiyorum.parayi bankadan yatırdım tamam ödedim.dedi ödemesi için parayı çekmesi.lazim yanında tam.parasinin olmadığını söylemişti çünkü sonra ertesi gün beni aradı hangi bankaya yatırdın diye çekmeye gidiyormuş hatta yanlış kartı.almis filan kombi gaz kaçırıyor ona para gitti dedi sonra bunlar bende acaba yarattı onu slzor durum sokmayı asla asla dusunmem

Can'ım sana bir Öner'im olacak öncelikle aileni kimse için karşına alma ve bu bir arkadaşsa asla yapma derim
* 1. Öner'im samimiyetinize dayanarak senin yerine onunla anlaşabilecek ve yaşamayı kabul edecek başka bir bayan arkadaş bulmasına yardımcı olabilirsin
*2. Öner'im ise siz bu kişiye güvenmemişsiniz daha yolun başında sizi yolmaya meyilli bir izlenim vermiş ki ne parası istiyor diye sorgulamışsınız bence ilk teklifini kabul etmezse şakın destek çıkışta kendini kullandırtma
Söyleyeceklerim bu kadar

Back
X