Arkadaşımla ipleri koparmalı mıyım??

sarkin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
905
1.010
28
37
Bir arkadasım var .çok eski 8 senelik falan
Her gün görüşmesekde arada görüşürüz ederiz .zor zamanlarında hep yanında olduğum biri .
Şöyle birsey var ne zaman sevgilim olsa aşırı derecede ilgileniyor hemen tanışmak vs istiyor birsey diyemiyorum ama normal zamanda aramayan sormayan insan sevgilim olunca hemen arıyor benide tanıştır falan yapıyor ki henüz tanıştırmama gerek olmayan durumlarda
Ben buna çok taktım.kötü niyet mi kıskançlık mı yoksa ben mi büyütüyorum .kıskanç bir yapımda yok aslında ama bir iki hareketi çok rahatsız etti beni
Çok eski arkadasım bitirmeye kıyamadım arkadaslığımızı
Açık açık da söylemedim .kendime düşman etmek istemiyorum.
Ne yapsam şaşırdım kaldım.
Siz ne yapardınız??

Sizce nedeni ne olabilir?
Tanımak istemesinden daha doğal bir şey göremedim.Sizi önemsiyor ve hayatınızda ki insanı tanımak istiyor.

Sevgilinle neden tanışmak istiyo ki, çok garip.. Tanıştırdın mı hiç, ne yapıyo mesela nasıl davranıyo?

Sevgilin oldugunu hemen söyleme sende..tanıştırmak istediğinde söyle..çok sık görüşmüyormuşsunuz zaten..

Bir arkadasım var .çok eski 8 senelik falan
Her gün görüşmesekde arada görüşürüz ederiz .zor zamanlarında hep yanında olduğum biri .
Şöyle birsey var ne zaman sevgilim olsa aşırı derecede ilgileniyor hemen tanışmak vs istiyor birsey diyemiyorum ama normal zamanda aramayan sormayan insan sevgilim olunca hemen arıyor benide tanıştır falan yapıyor ki henüz tanıştırmama gerek olmayan durumlarda
Ben buna çok taktım.kötü niyet mi kıskançlık mı yoksa ben mi büyütüyorum .kıskanç bir yapımda yok aslında ama bir iki hareketi çok rahatsız etti beni
Çok eski arkadasım bitirmeye kıyamadım arkadaslığımızı
Açık açık da söylemedim .kendime düşman etmek istemiyorum.
Ne yapsam şaşırdım kaldım.
Siz ne yapardınız??

tanışınca napıyo peki tavrı değişiyor mu sana va sevgiline karşı . Tanışsın ne var bunda bende arkadaşımın sevgilisiyle tanıştım o da benimkiyle tanıştı değişik bi durum yok ki bunda.

tanışınca napıyo peki tavrı değişiyor mu sana va sevgiline karşı . Tanışsın ne var bunda bende arkadaşımın sevgilisiyle tanıştım o da benimkiyle tanıştı değişik bi durum yok ki bunda.
Ben istersem tanıştırırım zaten
Ben kimseye sevgilinle tanıştır benle demedim
İsterse tanıştırır
Daha samimi arkadaslarım var onlar hiç öyle yapmıyor

Hayır tanıştırmadım
Gerek yok zaten
Bilmiyorum ki
Bence tanıştır ve dene. Hem arkadaşının hem sevgilinin ne olduğunu görmüş olursun.
Hani şimdi çok masum bir şekilde tanışmak istiyor da olabilir, cin fikirlilik yapıp ben kaparım düşüncesi de olabilir. Ki gerçekten bazı kızlar var, başkasının sevgilisi daha tatlı geliyor. Siz normal zamanda görüşmüyor aramıyor dediniz ya, ondan şüphelendim.

Bence tanıştır ve dene. Hem arkadaşının hem sevgilinin ne olduğunu görmüş olursun.
Hani şimdi çok masum bir şekilde tanışmak istiyor da olabilir, cin fikirlilik yapıp ben kaparım düşüncesi de olabilir. Ki gerçekten bazı kızlar var, başkasının sevgilisi daha tatlı geliyor. Siz normal zamanda görüşmüyor aramıyor dediniz ya, ondan şüphelendim.
Şu an yok kimse
Olunca hep böyle yaptı
Bilmiyorum ondan çok soğudum
Görüşmek istemiyorum
Eski sevgilimi görmüş bir mekanda
Beni kesti seninki baktı bana vs dedi
Söylerken böyle hoşuna gitmiş gibi davranması falan bilmiyorum beni soğuttu kwndinden

Ben istersem tanıştırırım zaten
Ben kimseye sevgilinle tanıştır benle demedim
İsterse tanıştırır
Daha samimi arkadaslarım var onlar hiç öyle yapmıyor

benimde lisedeyken çoook samimi olduğum arkadaşlarım vardı zamanla artık çok konuşmadığımız için ne sevgilim olduğunu ne nişanlanacağımı söylemedim gerek göremedim ya da ama çok alındılar çok tepki koydular onlarda kendince haklı sonuçta bi geçmişimiz var merak ediyolar napıyor ne ediyorum. senin arkadaşında merakından yapıyodur art niyet arama bence. anlatmak istersen anlat istemesen de sevgilim tanışmak istemiyor de kes at ;)

Şu an yok kimse
Olunca hep böyle yaptı
Bilmiyorum ondan çok soğudum
Görüşmek istemiyorum
Eski sevgilimi görmüş bir mekanda
Beni kesti seninki baktı bana vs dedi
Söylerken böyle hoşuna gitmiş gibi davranması falan bilmiyorum beni soğuttu kwndinden
O zaman arkadaşlığını bitir...anormal davranislar bunlar..

benimde lisedeyken çoook samimi olduğum arkadaşlarım vardı zamanla artık çok konuşmadığımız için ne sevgilim olduğunu ne nişanlanacağımı söylemedim gerek göremedim ya da ama çok alındılar çok tepki koydular onlarda kendince haklı sonuçta bi geçmişimiz var merak ediyolar napıyor ne ediyorum. senin arkadaşında merakından yapıyodur art niyet arama bence. anlatmak istersen anlat istemesen de sevgilim tanışmak istemiyor de kes at :KK66:
Ben söylerim öyle bir durumda zaten
Ama benimkiler henüz başında oluyor yani

Back
X