• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımla ipleri koparmalı mıyım??

Hayır tanıştırmadım
Gerek yok zaten
Bilmiyorum ki
ne zaman sevgilim olsa demişsiniz
bu zamana kadar olanlarla da mı tanıştırmadınız?

ya sevgilinizin arkadaşlarından falan oda sevgili yapmak isteyecektir
hani sevgilinizin aklına gelir şu arkadaşımla senin arkadaşı tanıştırayım vs falan der diye düşünüyordur
ya da kıskanç sevgilinizde kusurlar aramak içindir

Zaten yeni ilişki yani niye tanışmak istiyor art niyet seziyorum
böyle çok çok ısrar mı ediyor birde:KK57::KK57:
bide o ne demek beni kesti falan ne biçim konuşuyorsun deseydiniz keşke
birde çok ısrar falan varsa şüpheli
kaç yaşında arkadaşınız?

Normal zamanda sık görüşseniz "senin hayatınla ilgili şeylerle ilgileniyor"derdim de, hiç arayıp sormaz diyorsun.
Ben de pek hoşlanmazdım bu meraktan. Sanırım meraksız biriyim ondan tuhaf geldi bana..

böyle çok çok ısrar mı ediyor birde:KK57::KK57:
bide o ne demek beni kesti falan ne biçim konuşuyorsun deseydiniz keşke
birde çok ısrar falan varsa şüpheli
kaç yaşında arkadaşınız?
Aynı yaştayız 30
Evet aynen öyle dedi eski sevgilim için
Ve çok üzüldüğüm bir ilişkiydi yeni ayrılmıştım
Çok söyledi bunu hala söyler böyle gülerek falan
Alındığımı düşünmedi heralde
Bende belki art niyetli düşündüm diye geldi ama herkes aynı fikirde olduğuna göre demek ki yanılmadım hislerimde..

Normal zamanda sık görüşseniz "senin hayatınla ilgili şeylerle ilgileniyor"derdim de, hiç arayıp sormaz diyorsun.
Ben de pek hoşlanmazdım bu meraktan. Sanırım meraksız biriyim ondan tuhaf geldi bana..
Evet son sevgilim için çok ısrar etti
Ben tanımıyorsum onu henüz bu çok saçmaydı ısrarı
Ben çok soğudum bu kızdan
Görmek istemiyorum onu

Şu an yok kimse
Olunca hep böyle yaptı
Bilmiyorum ondan çok soğudum
Görüşmek istemiyorum
Eski sevgilimi görmüş bir mekanda
Beni kesti seninki baktı bana vs dedi
Söylerken böyle hoşuna gitmiş gibi davranması falan bilmiyorum beni soğuttu kwndinden

Evet son sevgilim için çok ısrar etti
Ben tanımıyorsum onu henüz bu çok saçmaydı ısrarı
Ben çok soğudum bu kızdan
Görmek istemiyorum onu

Buna halk arasında "komşunun tavuğu kaz görünür sendromu" deniyor.. Hiç hoşlanmam bu muhabbetlerden. Bıçak gibi keserim alakamı..

Bir arkadasım var .çok eski 8 senelik falan
Her gün görüşmesekde arada görüşürüz ederiz .zor zamanlarında hep yanında olduğum biri .
Şöyle birsey var ne zaman sevgilim olsa aşırı derecede ilgileniyor hemen tanışmak vs istiyor birsey diyemiyorum ama normal zamanda aramayan sormayan insan sevgilim olunca hemen arıyor benide tanıştır falan yapıyor ki henüz tanıştırmama gerek olmayan durumlarda
Ben buna çok taktım.kötü niyet mi kıskançlık mı yoksa ben mi büyütüyorum .kıskanç bir yapımda yok aslında ama bir iki hareketi çok rahatsız etti beni
Çok eski arkadasım bitirmeye kıyamadım arkadaslığımızı
Açık açık da söylemedim .kendime düşman etmek istemiyorum.
Ne yapsam şaşırdım kaldım.
Siz ne yapardınız??

Kendine düşman etmek istemediğine göre baya birşeye şahit olmuş olmalısın.. ben geçen gün 11 yıllık arkadaşımı sildim. Eğer yanlışlarını görüyorsan hiç düşünme sil derim.

Kendine düşman etmek istemediğine göre baya birşeye şahit olmuş olmalısın.. ben geçen gün 11 yıllık arkadaşımı sildim. Eğer yanlışlarını görüyorsan hiç düşünme sil derim.
Her zaman yanılma payı bırakırım kendime
Ondan silmedim ama son olaylar midemi bulandırdı..

Bir arkadasım var .çok eski 8 senelik falan
Her gün görüşmesekde arada görüşürüz ederiz .zor zamanlarında hep yanında olduğum biri .
Şöyle birsey var ne zaman sevgilim olsa aşırı derecede ilgileniyor hemen tanışmak vs istiyor birsey diyemiyorum ama normal zamanda aramayan sormayan insan sevgilim olunca hemen arıyor benide tanıştır falan yapıyor ki henüz tanıştırmama gerek olmayan durumlarda
Ben buna çok taktım.kötü niyet mi kıskançlık mı yoksa ben mi büyütüyorum .kıskanç bir yapımda yok aslında ama bir iki hareketi çok rahatsız etti beni
Çok eski arkadasım bitirmeye kıyamadım arkadaslığımızı
Açık açık da söylemedim .kendime düşman etmek istemiyorum.
Ne yapsam şaşırdım kaldım.
Siz ne yapardınız??

Ben art niyet göremedim.
Sırf bu yüzden arkadaşlığınız bitirilmez,hele ki 8 yıl gibi bir süre geçmişse üstünden.
Belliki ilişkillerinizi merak eden bir tip tanıyıp kaynaşmak istiyor.
Henüz yeni ise ve o an tanıştırmanız uygun değlse sizde sevgilinizden bahsetmeyin ilişkiniz oturana kadar.
Yada daha çok yeni şuanda tanıştıramam diyip açık açık konuşabilirsiniz.

Ben art niyet göremedim.
Sırf bu yüzden arkadaşlığınız bitirilmez,hele ki 8 yıl gibi bir süre geçmişse üstünden.
Belliki ilişkillerinizi merak eden bir tip tanıyıp kaynaşmak istiyor.
Henüz yeni ise ve o an tanıştırmanız uygun değlse sizde sevgilinizden bahsetmeyin ilişkiniz oturana kadar.
Yada daha çok yeni şuanda tanıştıramam diyip açık açık konuşabilirsiniz.
Söyledim zaten
İstemiyorum artık karar verdim görüşmek istemiyorum onla

Her zaman yanılma payı bırakırım kendime
Ondan silmedim ama son olaylar midemi bulandırdı..

Bende öyle yaptım senelerce :) yanılıyorum diye düşünüp konduramıyordum ama şimdi keşke diyorum daha önce silseymişim. Hiç değmez. Ki senin arkadaşın da bariz seninle şey yarıştırıyor yazmiyim ban yerim :))
Ne demek eski sevgilin bana bakıyordu kesti beni filan. Çok çirkin şeyler.

Bende öyle yaptım senelerce :) yanılıyorum diye düşünüp konduramıyordum ama şimdi keşke diyorum daha önce silseymişim. Hiç değmez. Ki senin arkadaşın da bariz seninle şey yarıştırıyor yazmiyim ban yerim :))
Ne demek eski sevgilin bana bakıyordu kesti beni filan. Çok çirkin şeyler.
Aynen ya konduranıyorsun yok diyorsun bu kadar hain bu kadar kötü olamaz bir insan
Ama karşıma geçip gülerek beni kesti falan demesi ki birden fazla kez çok yaraladı beni
Yok istemiyorum bu kızı ben fazla iyi niyet saflık oluyor artık

Aynen ya konduranıyorsun yok diyorsun bu kadar hain bu kadar kötü olamaz bir insan
Ama karşıma geçip gülerek beni kesti falan demesi ki birden fazla kez çok yaraladı beni
Yok istemiyorum bu kızı ben fazla iyi niyet saflık oluyor artık

Aynen canım fazla iyi niyetli olma derim ben. Benim de başıma geldi ayrıldığım erkek arkadaşımla samimiyetler filan :)
Sonra bana gelip bana teklif etti demişti :)
Ama ben çocuğu umursamadığım için o zamanlar pek dert etmedim. Ama böyle insanlar tehlikelidir. Aradan 7 sene geçti bu olayı yaşadığımdan beri ama kız benim hayatımı kopyalamaya çalıştı resme. Evlendim,benden 1 ay sonra nişanlanmak için diretti,3 ay sonra evlendi. Ve evlendiği kişinin ailesi yüzüne istemiyorum seni demesine rağmen diretti düşün. Daha bir sürü şey bu sadece basit bir örnek.
Ne zaman birşey olsa kıyafetlerimi istedi,gelinliğime varana kadar ödünç istedi.
Ben de saf gibi yardım edeyim diye düşüğyordum sonra bi öğrendim ki benim özel hayatımı patronuna anlatmış :)
Eski erkek arkadaşıma anlatmış. Ne diye görüşüyorsa artık onu da anlamadım :)

Back
X