Bir daha söylerse diyecem zatenhmm açık açık söyle o zaman bi kere ben bi tanıyım sonra sen tanırsın bu ne merak sen hayırdır de .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir daha söylerse diyecem zatenhmm açık açık söyle o zaman bi kere ben bi tanıyım sonra sen tanırsın bu ne merak sen hayırdır de .
ben konuyu yazdığında da çok iyi niyetli algılamamıştım zaten. Normal bi erkek arkadaşımla sevgilim gibi tanıştırır uzaktan izlerdim ben olsamŞu an yok kimse
Olunca hep böyle yaptı
Bilmiyorum ondan çok soğudum
Görüşmek istemiyorum
Eski sevgilimi görmüş bir mekanda
Beni kesti seninki baktı bana vs dedi
Söylerken böyle hoşuna gitmiş gibi davranması falan bilmiyorum beni soğuttu kwndinden
Ben arkadaşının bu cümlelerinde pek iyi niyet sezemedim..Seninki beni kesti ne demek ya.Bence arkadaşlığınıza mesafe koyun ki aranızda güven yok..Arkadaşlık güven demektir..Güvenmediğiniz,sürekli içinize şüphe düşüren ve sizi huzursuz eden bir insanla neden arkadaşlık yapıyorsunuz ki??Şu an yok kimse
Olunca hep böyle yaptı
Bilmiyorum ondan çok soğudum
Görüşmek istemiyorum
Eski sevgilimi görmüş bir mekanda
Beni kesti seninki baktı bana vs dedi
Söylerken böyle hoşuna gitmiş gibi davranması falan bilmiyorum beni soğuttu kwndinden
Uğraşmak istemiyorum onlaben konuyu yazdığında da çok iyi niyetli algılamamıştım zaten. Normal bi erkek arkadaşımla sevgilim gibi tanıştırır uzaktan izlerdim ben olsam![]()
Haklısınız kesiyorum arkadaslığımıBen arkadaşının bu cümlelerinde pek iyi niyet sezemedim..Seninki beni kesti ne demek ya.Bence arkadaşlığınıza mesafe koyun ki aranızda güven yok..Arkadaşlık güven demektir..Güvenmediğiniz,sürekli içinize şüphe düşüren ve sizi huzursuz eden bir insanla neden arkadaşlık yapıyorsunuz ki??
Zaten yeni ilişki yani niye tanışmak istiyor art niyet seziyorumBen birak arkadaslarimi kuzenlerimin sevgileriyle bile tanismak istemedim. Ne ilginc bi durum.
Bence "henüz tanıştırılacak durum olmayan" bi erkek için o kadar yıllık arkadaşınızı silmeyi düşünmeniz sağlıklı değil. Eğer gerçekten sorun olursa silin. Arkadaş kolay bulunmuyorTanıştırmak istemiyorum zaten tanıştırılcak durum yok şu an
Benim eski sevgilim için ortamda görüp beni kesti etti diyen biri bu kişiBence "henüz tanıştırılacak durum olmayan" bi erkek için o kadar yıllık arkadaşınızı silmeyi düşünmeniz sağlıklı değil. Eğer gerçekten sorun olursa silin. Arkadaş kolay bulunmuyor
bağlarını kopar valla hiç seneye bakma.. Bence aksine özgüven sorunu yaşıyor. Onu da bi şekilde atmaya çalışıyor.Uğraşmak istemiyorum onla
Egosu yüksek biri
Diğer arkadaslarımada aynısını yapıyor
Kendini bütün erkekleri etkileyeceğini falan sanan bir tip
Doğru haklısınız, eğer böyle birşey yapıyorsa etrafınızda olmasına katlanamayabilirsiniz. Sonuçta gerçekten kesmiş bile olsa insan söyleyemez yanlış anlaşılmaması için.Benim eski sevgilim için ortamda görüp beni kesti etti diyen biri bu kişi
Bilmiyorum ben rahatsız oluyoeum
Bendw o yüzden tuttum zaten bu zamana kadar eski bir arkadasım olduğu için
Ben herhangi bir erkek için değil bu tavrı yüzünden kesicem zaten arkadaslığımızı
Ahmet olmuş Mehmet olmuş yarın farketmez..
Arkadasının eski sevgilisi içinde beni kesti denmesi sağlıklı bir durum mu ki
Ben olsam arkadasım kırılmasın diye söylemezdimDoğru haklısınız, eğer böyle birşey yapıyorsa etrafınızda olmasına katlanamayabilirsiniz. Sonuçta gerçekten kesmiş bile olsa insan söyleyemez yanlış anlaşılmaması için.
Ben çok şans verdim bu kişiyebağlarını kopar valla hiç seneye bakma.. Bence aksine özgüven sorunu yaşıyor. Onu da bi şekilde atmaya çalışıyor.
Evet anlatma tabi ki, zamanla da senden kopar gider zaten. Belli ki onun derdi "kendini kanıtlamak" ama kime ve neden? Yani eski erkek arkadaşın ona baksa ne bakmasa ne? bir erkeğin bakması için kızın güzel olması gerekmez ki, ilgi çekici giyinirsen bakarlar. Sıkıntılı bir arkadaş tipi. Evlenince daha da zorlanırsın böyle insanla. Şimdiden yavaş yavaş yol ver gitsinBen çok şans verdim bu kişiye
Senelerin hatrı var
Yemiş içmişliğimiz var diye
Ama erkekler konusunda yanluş davranıyor hep güvenemiyorum ona
En iyisi birseyimi anlatmamak sanırım ..
Evet genel tavrı buEvet anlatma tabi ki, zamanla da senden kopar gider zaten. Belli ki onun derdi "kendini kanıtlamak" ama kime ve neden? Yani eski erkek arkadaşın ona baksa ne bakmasa ne? bir erkeğin bakması için kızın güzel olması gerekmez ki, ilgi çekici giyinirsen bakarlar. Sıkıntılı bir arkadaş tipi. Evlenince daha da zorlanırsın böyle insanla. Şimdiden yavaş yavaş yol ver gitsin
Yok uğraşamıcamTanıştırdıktan sonraki davranışları önemli bence.
Onun sevgilisi var mıYok uğraşamıcam
Herkes egosunu başka yerde tatmin etsin
Var şu an evet ama onu sevmiyorOnun sevgilisi var mı
ben daha tanımadan seni neden tanıştırayım ki de yada başbaşa klamyı tercih ediyoruz deBir arkadasım var .çok eski 8 senelik falan
Her gün görüşmesekde arada görüşürüz ederiz .zor zamanlarında hep yanında olduğum biri .
Şöyle birsey var ne zaman sevgilim olsa aşırı derecede ilgileniyor hemen tanışmak vs istiyor birsey diyemiyorum ama normal zamanda aramayan sormayan insan sevgilim olunca hemen arıyor benide tanıştır falan yapıyor ki henüz tanıştırmama gerek olmayan durumlarda
Ben buna çok taktım.kötü niyet mi kıskançlık mı yoksa ben mi büyütüyorum .kıskanç bir yapımda yok aslında ama bir iki hareketi çok rahatsız etti beni
Çok eski arkadasım bitirmeye kıyamadım arkadaslığımızı
Açık açık da söylemedim .kendime düşman etmek istemiyorum.
Ne yapsam şaşırdım kaldım.
Siz ne yapardınız??