Arkadaşımla konuşmalı mıyım..yoksa susup izlemeliyim miyim..

delinefsim

ALLAHIM bu defa olsun...
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
3.946
1.334
373
Merhba arkadaşalr...bulundugum yer küçük bir ilçe..ve kızgızistan lı bir arkadaşım var..daha doğrusu eşi eşimin küçüklükten beri arkadaşı oldugu için bizde bu vesile tanıştık..yaklaşık 2 yıldır...arkadaşımın eşi antalyada çalışıyor kadın da burda kalıyor..bize gidp geliyor burda ki en yakın çevresi biz oldugumuz için..gerektiğinde geç oldugn da bzde yaıtıyor..

sorumum şu :arkadaşım kocasını aldatıyor..facede başkasıyla yazışmalarını gördüm..ayrıca bnm yanımda telle konuşuyor..bana da kocam diyor...kocası da onu çok seviyor ...ailesi tarafından amcasının kızı ile imam nıkaylı olmasına rğmen köydeki imam nikaylı karısının yanında hiç gitmez .(ayrıca köyde ki kadın hamile...bunun da tüpleri tıkalı oldugu için tedavi görüyor ).süekli bunun yanında..o bn istemedim diyor..arkadaşımd seviyorum diyor..ama aldatıyr..ve eşim de şüpheleniyor..telefon geliyor meşgule alıyro diyor..yüzü sararıyor diyor..bn yok diyorum..bilmiyorum kendi günahı diyip geçiştiryorum..ama kadın gittikçe yüzüsleşşiyor..sevgilisi kocasının anlatyya gittiğini söylemiş adamda arkadşaımım evinde görüşmek istiyor..görüşüp görüşmediklerşini bilmiyorum

şimdi ben ne yapmalıyım..arkadaşım 1 aya kadr kocasının yanına gidecek...suusp gitmesini bkliyeyim..yoksa arkadşaıma doğru yolda değilsin diye konuşayım mı ?

Bir karı-koca, kocanın köyde imam nikahlı hamile karısı, kadının gizli kapaklı sevgilisi, bunlara şahit olan siz, şüphelenen eşiniz, eşinizin çocukluk arkadaşı olan koca... Entrikalı diziler gibi maşallah.

Bu tip durumlarda size düşen uyarmaktır ama bir şey dediğinizde siz kötü olursunuz, bunu da göze almak lazım. Bence %100 emin olmadan hiçbir şeye kalkışmayın. Eğer durum şüphe götürmüyorsa eşiniz arkadaşıyla konuşup, "aldatıyor" demeden bazı hususlara dikkatini çekebilir. Fazla karışmamak lazım, bu işin bir de vebali var çünkü.

oyyyy karışıklığa gel ...

peki kadın ,kocasının diğer eşinden haberi var mı?

varsa hamile olduğunu biliyor mu?

kocası o kadının yanına gitmiyorsa,kadının hamileliği nerden?

yani kısaca kocasının haltlarını biliyorsa kadın ,o yüzden bu kadar yüzsüzdür...

haklı demiyorum kesinlikle ama bu da onun bir savunma tekniği diyelim ...

eşime söylemeyi asla düşünmüyorum...hatta onun şüphelerini de ortadan kaldıriyorum....kadın konusunda emimim...geçen bnle dükkana gitti..bizm çlaıştımız yere ordanda pazara uğruyacaktık.. sevgilisi ile facede konuşuyor..adam pazar da seni bkliyorum diyor..bna da anlatyadan çalştığım yerin oğlu..ona anlatyadayım pazara gdiyorum dedim o yüzden böyle yazdı... pazara gidp gldikten sonra da adam aradı ..sessiz konuştu..ama yanımda ister istemez duyuyorum..adama seni gördüm üstüne deri ceket giymişsin faln dedi..sonra kalkık bizim eve gldik ...tekrar adam aradı..başına yastığa dayayarak sesizce konuştu 15 dk kadr..eşim dedi...eşi olmadıgını da gayet iyi biliyorum..facesini de bn kurdum ...bnm yanımda giriyor..msjlarını da gördüm ..arkdşım adama sen unututn bni bnde seni nutacm yazıyor..adam da seni hala çok seviyorum faln diyor..blli ki bir ara ayrılmışlar.

Karşılıklı açık ilişki yaşıyorlar bence. Adam köydeki amca kızıyla imam nikahlı bununla resmi nikahlı sanırım. Ve vatandaş olmak için eşinizin arkadaşına yamanmış olabilir. Geçimini eşinizin arkadaşı sağlıyorsa iyi yere kapak atmış bu kırgızistanlu hatun. Kendi çalışıyor mu çalışmıyor mu anlamadım.

Bu arada eşinizin arkadaşı bi türkle imam nikahlı, bir kırgızla resmi nikahlı, antalyada ruslarla da oynaşta olduğunu düşünüyorum. Çok istese bu hatunu yanına aldırırdı. İki ev açacağına bir ev açık durur. Ama belli ki adam orda da haltlar karıştırıyor. Bence görmezlikten gelin. Belli ki kocası zaten böyle yapıyor.

ewet kadın kocasının karısında haberi var ..bebeğinden de ...ama kabul etmiş ..kocam beni seviyor diyor...köydekinin hamileliği yanına gitmiyor diyorsam ayda 1 kere bir gece kalır gelir hemen...hamil olmasına rağmen anlatyadan geldğinde bir gece kaldı geldi....

ama köydeki kadının bırakma şansı yok ..amca kızı oldugu için akrabalar izin vermez..arkadşaım da bunu biliyor..ama arkadşaım bırakıp memeleketine gidebilir..gitmesini istedğimden değil ama aldatacak kadr sevmiyorsa bırakmak en iyisi...

arkadşaımla 5 yılır evliler ve çocuk isiytorla ama olmuyor..kadınla adam burda restorant işletiyorlardı..ama iş iyi olmayınca kapatılar..ve adam 3 aydır antalyada kadın 1 aya kadr gdecek...ama kadın burda çok sefillik çekti..sefillik derken fakirlik..sevmiyorSa nice nice erkekler bulabilirdi evlenmek çin..

evet bir çıkarı yoksa gidebilir....ama yukarda arkadaş söylemişti ....

vatandaşlık meselesinden olabilir....tc vatandaşı mı?

birbirlerini sevdiğini hiç zannetmiyorum ....bence siz hiç ellemeyin bırakın öyle kalsınlar....

yani kısacası ..kadın 1 ay sonra kocasının yanına çalışmaya gidecek...1 aydan önce de olabilir sonrada...bn sesizliğimi koruyp bişey söylemesem mi..yoksa kadına konuyu açıp anlatmalımıyım..

vatandaşlığını almasına az kaldı..eşimin arkadşaının sevgine çok emimin..ama arkadşaım eskiden böyle değildi..çok seviyordu gözünün içine bakıyordu..şimdi bilmiyorum..blki hala seviyor bn bunlara şahip oldugum için sevediğini sanıyrum...

Durum daha değişik. Acaba adam burdayken de yapıyor muydu ya merak ettim. Ama kocası gidip imam nikahlı eşiyle de birlikte oluyosa arada, kadın ne kadar kabullendim dese de kendi de yapmaya hak görüyordur ki. Tasvip etmesem de böyle bir ilişkiyi erkek iki eşli bir hayat sürerken kadını bu kadar dert etmeyin bence. İmam nikahlıyı sevmiyo diyosunuz da yani gidip onunla birlikte olmuş ki kaıdn hamile kalmış. Sevmesi gerekmiyor zaten. Bu meseleyi deşmeyin bence. Nasılsa gidicekmiş de. Ve küçük yerde yaşıyorsanız bu kadınla fazla gezmeyin derim.

yani kısacası ..kadın 1 ay sonra kocasının yanına çalışmaya gidecek...1 aydan önce de olabilir sonrada...bn sesizliğimi koruyp bişey söylemesem mi..yoksa kadına konuyu açıp anlatmalımıyım..

ortada birbirini seven ve saygı duyan bir çift yok....

hani desen ki birbirlerini çok seviyolar ama içlerinden biri bir yanlış yaptı konuşmaya değer değil...

bence hiç bulaşma....

alışkanlık bunlarınki başka birşey değil...

her ne kadr arkadaşıma 2 yıllık geçmişim olsada..köydeki kadına haksızlık..kadın 5 yıldr evli ve kocası ayda bir geliyor yad aglmiyor.. o da sadece bkliyor..isanın zoruna gidiyor..o yüzden bu kadr kafam takmam..arkadşaım aldaatcksan bırak git..en azından adam da köydekine tutunur..

Yalnız adam da seviyorum bile dese sütten çıkma ak kaşık değilmiş. Tamam imam nikahlı eş var, sevmiyo yanına gitmiyo da kadın nası hamile kaldı pardon? Bırakın Allah aşkına, tencere kapak ilişkisine dönmüş bence bu iş.

Bunlar olmasa bile böyle konulara çok girmeyin derim, yarın bi gün karı-koca düzelirler kabak sizin başınıza patlar, olayların içine nası girdiniz farketmezsiniz bile...

Siz öyle sanın. Adam bundan ayrılırsa köydekine gitmez ki başka bulur. Belli ki köydeki onun için yedek.

ben eminim ki bu kadın vatandaşlığını aldığı zaman kendine güveni gelecek...

ayrıca 5 yılda alması gerekiyordu çoktan ....nesse demem o ki ,kadın eğer az akıllıysa

zaten gereğini yapacak....ayda1 bile olsa bu kadın aldatılıyor...ötesi var mı?

çıkarı olmayan kaç kişi katlanır buna?

dedi dersiniz....

Canım bence karışma ve bence mesafeli davranın bu insanlara. Hiç yoktan siz üzülmeyin sonra.

adamın yaptıgı doğru bişey değil bunu her zamn söylüyorum..ama adam ayda bir kere yanına gdiyordu burda çaışırken şimdi alatyada yılda bir kere gelir artık..ayrıca adam burdayken ayda bir gitmese kızın aile ve adamın ailesi kapısına geliyorlaı .. o da ortsa yolu bulmak amaçlı ayda bir giderdi...bkleme düşüncesindeydim..kadın 1 ay sonra adamın yanına gidecek ..artık orda ne yaptıgı bni ilgilendimez...bn konuşcak olsaydım da seni kocanı aldatıyorsun diye üstüne yüreyecek dğilim ayrıca buna hakım da yok...sadece bana söyeldği yalnları ona söylüyerek.. yanlızken tabi..yanımda facede adama yazarken ve yorumu esirgemezsem kendi anlatır zaten..

Akrabalar adamı yatağa girmeye de mi zorluyolardı köydeki kadınla?

sen bu durumu kocan den neden saklıyorsun ki..
sanki aldatan sensinde kocama söylemem diyorsun neden?
ben olsam hemen söylerdim böyle böyle duyuyorum görüyorum rahatsız oluyorum bi daha gelmesin bu eve görmek görüşmek istemiyorum derdim..
hiç hazetmem böyle insanlardan ve karakterime yakıştırmam eşimden gizlemeyi..
ben ilk sayfanı okudum sonrakilerde sorduğum soruların cevapları varsa kusura bakma..
bence eşine anlat ilişkini kes evinde kalmasına müsade etme..
sonuçta facesinide anladığım kadarı ile sen kurmuşsun ilerde senin başına patlamasın mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…