arkadaşımla konuşuyoruz...

samyelipoyraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
506
41
48
İzmir
Arkadaşımla konuşuyoruz, Diyor ki bir erkek bu kadar cezbedici faktör varken nasıl tek bir kadına bağlı kalabilir. Bu adam ömrü boyunca bir daha kimseye aşık olmayacak mı, tamam cesaret edemese de aldatmaya, gönlü elbet ömründe konar birilerine. Aşkı devam eden evlilikler vardır diyorum. Bırak ya diyor. Hangi aşk sonsuza kadar devam eder diyor. Ee diyorum bizde aşık oluruz o zaman. O da biz farklıyız çünkü anaç duygularımız var. En fazla beğeni hoşlanma duyabiliriz diyor. hatta ve hatta kimse aldatmadı beni eşim demesin, illaki reelde olmasa da gönlen birilerine uçmuştur. tabi eşini kaybetmek istemeyen ve seven bu duygularını dizginlemiştir. diyor da diyor.
Ne konuşmaydı yahu

Son düzenleme:
Bu arada kendisi de evli. ee kocanda o zaman hoşlanmıştır birilerinden diyorum. hoşlanmamışsa bile ilerde hoşlanmayacağının garantisi yok. Yapacak bir şey de yok diyor.. İnsaoğlunun yapısı bu. Gerçeği kabul etmemek gerçeği gerçek olmaktan çıkarmıyor diyor.

Sanırım başına böyle bir şey geldi, kendince normalleştirmeye çalışıyor

Hiç bir kadın sevdiği/ seveceği erkeğe bu sıfatı yakıştıramaz

Arkadasin uçmuş
Ona söylede bu kadar paronayak olmasin adamada yazik kendinede.

Her insanın içinde onu dürtükleyen bir şeytan vardır. Sadece bu aldatma konusunda değil, her konuda. İlla ki... Önemli olan nefsine sahip çıkabilmektir. Bu gerek erkek olsun, gerek kadın... Hiç farketmiyor bence. Bunu erkeğe indirgemek çok saçma. Yok erkeklik güdüsü, yok kadının anaçlığı falan fasa fiso bana göre. Erkek için çok cezbedici alternatif varsa kadın içinde var. Yok mu? Etrafta çok alımlı, güzel kadınlar varsa çok yakışıklı, çekici erkekler de var. Ama bir kadının gözü,gönlü tek bir insana ait kalabiliyorsa erkeğinde kalabilir pekala... Önemli olan gönülden bağlılık. Sadakat beyindedir, cinsiyette değil. Erkeğe bu tarz bir üstünlük verdiğimiz an kaybediyoruz işte kadınlar olarak. Arkadaşınıza hiç katılmıyorum aksi gibi düşünceleri midemi bile bulandırdı.

Sanırım başına böyle bir şey geldi, kendince normalleştirmeye çalışıyor

Hiç bir kadın sevdiği/ seveceği erkeğe bu sıfatı yakıştıramaz

yani yakıştırma deilde. gerçekleri değiştiremeyiz diyor. insanoğlu için aşk bir ihtiyaç bunu gizli yada aleni yapacak diyor. cesareti yoksa içinde platonik yaşar diyor.

yani yakıştırma deilde. gerçekleri değiştiremeyiz diyor. insanoğlu için aşk bir ihtiyaç bunu gizli yada aleni yapacak diyor. cesareti yoksa içinde platonik yaşar diyor.

Evet, aşk bir ihtiyaç olabilir ama neden illa başkasına aşık olmak? Eşine aşık olarak yaşanmıyor muymuş?

Kuzum kıskanmıyor adamı zaten... öyle takıntılı deil

Hiimmm o zaman bade'nin dedigi gibi.:26:
yada arkadasinin isi gucu yok boyle seylerle kafa patlatiyo
Daha ne diyim bilemedim.

Surda sorsan 100 kadindan 70i esine sonsuz guvenmiyordur.
Ama bunu dusunerekte yasanilmaz ki.

Bende o kadar sey goruyor duyuyorum ki.ozelliklede bu sitede.
Sirami bekliyorum dunyanin civisi cikti benim ki de kesin yapar diyorum.

Esim yapsa sasirmam yani onu soyliyim.

Son düzenleme:

aslında benzer şeyler düşünüyorsunuz. ayrıldığınız nokta siz kadın da yapabilir şeytana uyarsa diyorsunuz. o kadın kolay kolay yapmaz diyor. o da diyor nefse hakim olma olayını ama bir insan nefsine hakim olmaya çalışıyorsa zaten gönlen kaymışta kendini tutmaya çalışıyor olmuyor mu. yani kaymış o gönül de nefsine hakim olmaya çalışıyor... ebele bübele. ne dedim anlatabildim mi bilemedim. :44:

Ben ikiside yapabilir, yapamaz olayını tartışmıyorum ki. İki tarafta yapmamalıdır. Ahlaksızca, terbiyesizce bir şeydir bu. Ben bunun yapılabilir tarafını savunmadım. Ben arkadaşınızın kadın aşık olamaz sadece hoşlanır, erkek aşık olur olayına takıldığım için nefis olayından bahsettim. Kadın da olur, oluyorlar da görüyoruz, duyuyoruz yani. Erkek yapabilir, kadın yapmamalıdır olayında kadını yermiş, erkeği yüceltmiş oluyoruz. Kendine hakim olma durumunda zaten raydan çıkmış oluyorsunuz. Ama aranan insan aldatıyor, nefiste burdan başlıyor. Ama sadakat beyinde işte dediğim gibi. Bence aynı yanları tartışmıyoruz ama neyse.

Arkadaşınız kendi yerini hazırlıyor bence. Suçu erkek milletine ataraktan..

Son düzenleme:
Aşık olmak var bir de aşık olduğunu sanmak var
Genelde aşık olduğumuzu sanabiliriz..
Her insanın kalbinde ve beyninde taşıdığı sadece 1 kişi vardır, ben buna inanıyorum.

ben hiç katılmıyorum eğer sen erkeğe ilgini azaltmazsan her gün aynı ilgiyle davranırsan o adam bi başkasına değil her gün sana aşık olur ama bunun için önce kendine güvenin olması lazım kendine güvenen hiç bi kadın bunu düşünemez bence

Aşk devam etmez. Devam eden sevgidir, sadakattir, saygıdır. İnsan bunları kaybettiği zaman aldatmaya meyilli bir duruma gelebilir.

Vicdanı Allah korkusu yoksa insanoğlu herşeyi yapar.. Bi insan karşı cinse o gözle bile bakmamalı biriyle birlikteyse, hele ki evliyse. Belki biz böyle oldugumuz halde aldatılacagız ya da birine tercih edilip bırakılcaz ama vicdan rahatlıgı ve temiz kalmak çok önemli o acılar geçer elbet ama vicdan azabı ve ah almak var ya, off.
Dünya üzerindeki en önemli şey niyet bana göre. Bi adam niyetini bozmuşsa dünya üzerindeki tek kadın olsan bile gider hemcinsiyle yapar. Böyle şeyler çok uzakta değil aynı dünyada yaşadığımız aynı etten kemikten insanlar yaşıyo, yaşatıyo. Önemli olan niyetler temiz olsun, temiz kalsın:)

Aklima ne geldi. Bir itiraf sitesinde kadinin biri aynen soyle bisey yazmis. " selulitliyim sismanim yag ficisina benziyorum yasimdan yasli duruyorum. O kadar guzel kadin kiz var ki. Kocam beni aldatsa hic suc bulmama onda, bana mecbur kalarak ona haksizlik ediyomusum gibi geliyor" yaziyordu....

Oncelikle her doguran anne olmuyor,her kadin da anac ya da duygusal degil.Guzel olana kadin erkek fark etmez herkes bakar,dikkat ceker cunku.Erkeklerin dogurganlik ozelliginin olmamasi onlarin her cicekten bal alacagi anlamina gelmez.Bu bir karakter meselesidir.Omurluk ask cikabilir de cikmayabilir de.Bu sizin sansiniza bagli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…