arkadaşımla konuşuyoruz...

Allahım şeytana uydurmasın inşallah.
Elbette neyle karşılacağımızı bilmiyoruz ama bence ihaneti dillendirmek yanlış.
Yani eğer herşey yolundaysa doğanın kanunu bu insanoğlu tek bir kişiye bağlı kalamaz vs. gibi teorilerle aklımızı bulandırarak mutlu olamayız ki...

Aldatma olayini sadece ask mesk duygularina baglarsa bi insan tabiki aldatir. Yani asiksam aldatmam, sevgim biterse aldatirim diyorsa. Cunku ask illaki bir gun bitebilir. Aldatmamak icin:
1.aile yapisi ve yetistirilme
2. Namus kavrami oturmus bir kisilik
3. Durustlugu icsellestirmis bir insan
4. İmanli olmak, ahireti dusunmek
De gerekir. Bu saydiklarimdan en az 2 sine sahip bir insan aldatmaz, basini bile kaldirip bir kisiye bakmaz.
Arkadasin cok materyalist bakiyor olaya. İnsanlar sadece boyle durtuleriyle yasayan, surekli duygularini tatmin etme pesinde olan saskin yaratiklar degildir. İrade diye bir sey vardir. İnsan konusan heyvandir da diyor mu bu arkadas merak ettim
Bir de bu sekilde bakarsa dunyaya, hem boynuzlanir, hem boynuzlar.
dunyada daha muhim seyler var, insan aklina ve uckuruna hakim olabilme yetenegine sahip kutsal ve ustun bir yaratiktir. Kopek gibi her kuyruk sallayanin pesinden gitmez.
Arkadasinin bu dedikleri hormonlari tavan yapmis ergencikler icin gecerli olabilir ancak. Ya da buyumus ama ergenlikten cikamamis insanlar icin.
duygusal ergenler diyorum ona ve kocasina

Son düzenleme:

Laale, eskisi gibi sık girmiyosun nete, sanki. Çok arıyorum yorumlarını. Bulmuşken yazayım dedim.

Kadın anaçsa erkek de babaç.. hemen "anneliği" kadının üzerine yıkıp tereyağından kıl çeker gibi çekiliyor erkekler...

Evliyken, eşine saygı ve sevgi duyarken başka birine gönül kayabilir mi? Aşkın ömrü billah sürmesi mümkün değil ama sadakat öyle...

Arkadaşın gibi düşünen bayanların olması çok üzücü...

çok yakalamış herhalde kocasını.

Ben ne yazık ki arkadaşınıza katılıyorum, erkeklerin iradelerinin duygusal ya da fiziksel anlamda daha zayıf olduğunu düşünüyorum yoksa ahlaksızlığın kadını erkeği yok, ilgisiz kalan kadın kocasını aldatmayı aklından geçirebilir ama uygulamaz çoğu zaman, erkekse hatalara daha eğilimdir... Şimdiye kadar eşimden şüphe duyacağım bir sorun yaşamadım, ama bu eşimin beni aldatmayacağı, gözlüyle bakmayacağı, kalbiyle istemeyeceği, özenmeyeceği anlamına gelmiyor... Eminim ki kendisine ilgi gösterecek bir kadını beğendiği taktirde ilgisine, ya bir saniye bile olsa aklından geçirerek ya ilgisinden memnun olarak ya öyle ya böyle karşılık verir... Eşime güveniyorum lakin ALLAH ın yaratırken 4 kadınla evlenebilme hakkı tanıdığı yaratığın fıtratına güvenmiyorum ne yazık ki. Aşk konusuna gelince kesinlikle ömür boyu süremez, sevgi saygı ve eebeveyin haline dönüşür...

Son düzenleme:
Genellemelere karsiyim. Tek bildigim dusunen dusuunur yapan yapar yakalayan koyar kapinin onune. Bunu goze alan kisi zaten sevmiyordur. Sevmeyende yanimda durmasin zaten... bu arad kimseye sonsuz guvenmem.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…