- Konu Sahibi samyelipoyraz
-
Arkadaşımla konuşuyoruz, Diyor ki bir erkek bu kadar cezbedici faktör varken nasıl tek bir kadına bağlı kalabilir. Bu adam ömrü boyunca bir daha kimseye aşık olmayacak mı, tamam cesaret edemese de aldatmaya, gönlü elbet
Bu arada kendisi de evli. ee kocanda o zaman hoşlanmıştır birilerinden diyorum. hoşlanmamışsa bile ilerde hoşlanmayacağının garantisi yok. Yapacak bir şey de yok diyor.. İnsaoğlunun yapısı bu. Gerçeği kabul etmemek gerçeği gerçek olmaktan çıkarmıyor diyor.
Arkadaşımla konuşuyoruz, Diyor ki bir erkek bu kadar cezbedici faktör varken nasıl tek bir kadına bağlı kalabilir. Bu adam ömrü boyunca bir daha kimseye aşık olmayacak mı, tamam cesaret edemese de aldatmaya, gönlü elbet ömründe konar birilerine. Aşkı devam eden evlilikler vardır diyorum. Bırak ya diyor. Hangi aşk sonsuza kadar devam eder diyor. Ee diyorum bizde aşık oluruz o zaman. O da biz farklıyız çünkü anaç duygularımız var. En fazla beğeni hoşlanma duyabiliriz diyor. hatta ve hatta kimse aldatmadı beni eşim demesin, illaki reelde olmasa da gönlen birilerine uçmuştur. tabi eşini kaybetmek istemeyen ve seven bu duygularını dizginlemiştir. diyor da diyor.
Ne konuşmaydı yahu
yani yakıştırma deilde. gerçekleri değiştiremeyiz diyor. insanoğlu için aşk bir ihtiyaç bunu gizli yada aleni yapacak diyor. cesareti yoksa içinde platonik yaşar diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?