arkadaşımla nasıl sevgili olacağız

off o kadar yorum yaptım konu kesin fake baksanıza o da bizimle dalga geçiyo verdiği cevaplarla :)
Hamile kalmak icin cok gencmis yoksa birlikte mi olmaliymis adamlar kafasi karisikmis. Erkek mi bu uye yoksaa kafamda deli sorulaarr

Aranızda birşey yok adam alkol alıyor sizi öpüyor ve bitiyor sonra ne arıyor ne soruyor istese arar sorar yani hala devam etmek istiyorsanız yine bara gidin yine için yine öpüşün olay bundan öteye gitmemiş hala soruyorsunuz nasıl sevgili oluruz diye.

Ne sağlıksız bir başlangıç sevgili olsanız ne olmasanız ne bence böyle takılın siz

bence bu hareketi tekrar yapmaya kalktığı anda tersle "böyle bi saçmalık olmaz de seviyosan seviyorum de herşey ona göre şekillensin yok böyle iyi diyosan bunlar bana gelmez de" tavrını belli et olsun bitsin arkadaşlığını kaybetmek istemiyorumda deme sakın böyle bi arkadaşlık olmaz ayrıca bence çok güvenilir bir tipte değil kim bilir senden nasıl bahsediyor? sen tavrını koymazsan o hep seni kullandığını düşünür.

Daha degisik konular bulursan eger ve anlatim tarzini gelistirirsen fake konu demeyiz o zaman bak. Ama yasin kac cocuum azicik kitap okuu. Ne guldurdun bizi aksam aksam espri bombardimanina tuttuk sayfayi senin yuzunden seni çılgınn

Akşam akşam çok güldürdün beni yaa her yorumuma ayrı güldüm
Opturceksen gulmene izin veriyorum
yaa aksamdan beri bende yarildim hee hic bu kadar eglenmemistim bu sayfada. Arkadas cok yanlis bi yere gelmis ama benim fake konu acmak diye bi konum var bu performansi orda gormek isterdim. Ama yeni hikayelerinde oraya bekliyorum

Fake üyelerin de dalga geçilen mesajlara "ayy hiçbişey anlamadım ki ben daha bugün dünyaya geldim, nasıl olacak ki o" tarzı cevaplarına hastayım.

bu konunun üst versiyonu yakında konu olarak açarlar. birlikte olduk sevgili miyiz diye. eyy allahım

Ya spnra daha kötü olursa??

ama bana şans vermiyorsun da diyor ben anlamıyorum ne yapacağım?

Güzel öpüyorsa finali de güzel olur diye düşünüyorum ha cv iste bak iyi fikir daha önce kimleri öpmüş kimleri mutlu etmiş bar sonrası referansları ne ona göre verirsin geri kalanı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…