arkadaşımla paylaştığım bir sır

ladyrosy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
791
54
123
Ankara
Kızlar size öncelikle danışmak istediğim bişey var eşlerinizle/nişanlınızla/ciddi ilişkilerinizde cinsel hayatınızda yaşadıklarınızı çok yakın arkadaşınıza anlatıyor musunuz? Arkadaşımın cinsel hayatı çok yeterli değilmiş, bana nasıl yapıyorsunuz diyo sordu, bende yardımcı olmak adına söyledim. O da o sırada sorular da sordu, mesela o sadece altta yatıyormuş bende değişik pozisyonlar söyledim, afedersiniz boyutunu sordu söyledim. Çok fazla ayrıntı şekilde anlattım yani, bu yüzden kendime çok kızıyorum, ilk defa birine bukadar detaylı anlattım. Üzerinden Zaman geçti bu konuşmanın şu anda görüşmeme kararı aldık, ama benim içim şöyle huzursuz. Acaba ilişkiye girerken benim nişanlımı düşünüyor mudur, keşke benimkide öyle olsa diye; ya da fotoğrafımızı görünce cinsellikle ilgili konular aklına geliyor mudur? Bir de ortak arkadaşlarımızda var anlatabilir mi başka birine diye tedirginim. Bu konuya gerçekten takmış durumdayım, birileriyle de paylaşamadığım için nedir ne değildir tam bilemiyorum, lütfen yargılama adına değil yardımcı olma adına yazarsanız sevgili kk bayanları hepinize minnettar olurum ...

hayat tecrubesi işte, bi daha kimseyle paylaşmazsın, gereksiz derecede detay vermişsin, yani internet varken senin aklına ihtiyacı yoktu mesela pozisyon konusunda, neyse olan olmuş, zaten de görüşmüyormuşsunuz yapacak birşey yok...

Şu ilişkiye girerken benimkini düşünüyor mudur paranoyaklığından bi çıkın bence. İşi gücü yok sevişirken kocanızı hayal edecek. Çok sapkınca bi düşünce tarzı.
Anlatmaya gelince de ben özelimi kimseye anlatmamayı tercih ediyorum. Çok nadirdir konuşmam.
Hoşlanmıyorsan sen de anlatmaktan, bir daha konu açılırsa tut kendini. Pişman olmaman adına.

Sacmalamassiniz.

Ne diye anlatiyorsun? Deki ac interneti pozisyonlara bak.
Tevbe yaRABBIM. mahrem denen birsey var. Sen esinin musadesini aldinda mi anlattin?
Bir tek senin ozelin degilki diledigine anlatiyorsun. Esin bir erkek arkadasina anlatsa kizmazmisin ikimizin ozelini neden anlattin diye.
Oylede dusunur boylede dusunur onada anlatir bunada anlatir.

Cok yanlis yapmissin ki kizmalisinda zaten kendine...
Kusura bakma teselli cumleleri kurmak isterdim ama cok yanlis yapmissin.

valla cinsel acıdan merak ettigini soran sorununu paylasan arkadaslarım oluyor ama hic aklıma boyle seyler gelmiyor hani kızın icinde kafasında varsa anlatmadan da kurar kafasında sizin erkek arkadasınızı zaten hem bunları dusunmeye ne gerek var anlatmıssınız bitmiz gitmis

Yanlış yapmışsın canim,hatanı anlamışsın ama geç olmuş, olur olmaz insanlara bu kadar mahrem şeyler anlatılmaz ,belkide niyeti seni konuşturmaktı bilemezsin,dua et de, bu döktüklerini sağda solda toplamak zorunda kalma,başka insanlarla muhatap olma ,buda sana ders olsun canım,en samimi olduklarına bile gizlerini açma,yaz bize çare bulalım,geçmiş olsun....

bırı bana esımın capını ,yarı capını ,boyunu, boyutunu soracak...sorabılecek ...

ıyı sız cevap vermıssınız masallah

gorusmeme kararı neden aldınız ? konustuklarınızdan oturu mu
pisman olacaksanız neden konustunuz kı bunları anlayamadım ben

evet hayat tecrübesi gerçekten bir daha da kimseye bir şey anlatmam

Cinsellik hakkında konuşursunuz belki neysede bıyutuna bilmem neyine kadar konuşmakta çok gereksiz olmuş.

Yanlis yapmissin cok merak ediyosa netten baksin elalem benim ozelimi niye bilsin hayatta anlatmam dort duvar bosa mi var. Ya

Amaaan başka erkek mi kalmadı seninkini düşünecek?

Brad Pittle mi nişanlısın kardeş?
çok doğru söylediniz ama insanın aklına gelmeden edemiyor işte

evet hayat tecrübesi gerçekten bir daha da kimseye bir şey anlatmam

zaten genelde bu konuda kadınlar genelde birbirini yanlış yönlendiriyor, bilerek ya da bilmeyerek
açıkcası kıskanma ya da tam tersi iğrenme durumları da oluyor, o yüzden bu kadar özel konuları kimseyle konuşmamak en iyisi

Keşke kendinizden değilde genel olarak bir cinselliğin nasıl olması gerektiği ile ilgili program yada uzman kişilerin verdiği tavsiyelerden örnek verseydiniz.
Herkes aynı pozisyon yada davranışlardan hoşlanmaz ki zaten.O arkadaşınız da tuhafmış.Devir bilgi devri.açsın internetten bile baksın bin çeşit pozisyon öğrenir zaten.
Çok özel ve mahrem bir konu bu.boyunutuna kadar anlatmamiz yanlış olmuş.

bende bir daha anlatmam, aynen öyle boş bulunduğum bir anıma denk geldi sanırım bende nasıl anlattım okadar şeyi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…