Kızlar size öncelikle danışmak istediğim bişey var eşlerinizle/nişanlınızla/ciddi ilişkilerinizde cinsel hayatınızda yaşadıklarınızı çok yakın arkadaşınıza anlatıyor musunuz? Arkadaşımın cinsel hayatı çok yeterli değilmiş, bana nasıl yapıyorsunuz diyo sordu, bende yardımcı olmak adına söyledim. O da o sırada sorular da sordu, mesela o sadece altta yatıyormuş bende değişik pozisyonlar söyledim, afedersiniz boyutunu sordu söyledim. Çok fazla ayrıntı şekilde anlattım yani, bu yüzden kendime çok kızıyorum, ilk defa birine bukadar detaylı anlattım. Üzerinden Zaman geçti bu konuşmanın şu anda görüşmeme kararı aldık, ama benim içim şöyle huzursuz. Acaba ilişkiye girerken benim nişanlımı düşünüyor mudur, keşke benimkide öyle olsa diye; ya da fotoğrafımızı görünce cinsellikle ilgili konular aklına geliyor mudur? Bir de ortak arkadaşlarımızda var anlatabilir mi başka birine diye tedirginim. Bu konuya gerçekten takmış durumdayım, birileriyle de paylaşamadığım için nedir ne değildir tam bilemiyorum, lütfen yargılama adına değil yardımcı olma adına yazarsanız sevgili kk bayanları hepinize minnettar olurum ...
evet hayat tecrübesi gerçekten bir daha da kimseye bir şey anlatmamhayat tecrubesi işte, bi daha kimseyle paylaşmazsın, gereksiz derecede detay vermişsin, yani internet varken senin aklına ihtiyacı yoktu mesela pozisyon konusunda, neyse olan olmuş, zaten de görüşmüyormuşsunuz yapacak birşey yok...
hayat tecrubesi işte, bi daha kimseyle paylaşmazsın, gereksiz derecede detay vermişsin, yani internet varken senin aklına ihtiyacı yoktu mesela pozisyon konusunda, neyse olan olmuş, zaten de görüşmüyormuşsunuz yapacak birşey yok...
çok doğru söylediniz ama insanın aklına gelmeden edemiyor işteAmaaan başka erkek mi kalmadı seninkini düşünecek?
Brad Pittle mi nişanlısın kardeş?
evet hayat tecrübesi gerçekten bir daha da kimseye bir şey anlatmam
bende bir daha anlatmam, aynen öyle boş bulunduğum bir anıma denk geldi sanırım bende nasıl anlattım okadar şeyi bilmiyorumŞu ilişkiye girerken benimkini düşünüyor mudur paranoyaklığından bi çıkın bence.İşi gücü yok sevişirken kocanızı hayal edecek. Çok sapkınca bi düşünce tarzı.
Anlatmaya gelince de ben özelimi kimseye anlatmamayı tercih ediyorum. Çok nadirdir konuşmam.
Hoşlanmıyorsan sen de anlatmaktan, bir daha konu açılırsa tut kendini. Pişman olmaman adına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?