Kızlar size öncelikle danışmak istediğim bişey var eşlerinizle/nişanlınızla/ciddi ilişkilerinizde cinsel hayatınızda yaşadıklarınızı çok yakın arkadaşınıza anlatıyor musunuz? Arkadaşımın cinsel hayatı çok yeterli değilmiş, bana nasıl yapıyorsunuz diyo sordu, bende yardımcı olmak adına söyledim. O da o sırada sorular da sordu, mesela o sadece altta yatıyormuş bende değişik pozisyonlar söyledim, afedersiniz boyutunu sordu söyledim. Çok fazla ayrıntı şekilde anlattım yani, bu yüzden kendime çok kızıyorum, ilk defa birine bukadar detaylı anlattım. Üzerinden Zaman geçti bu konuşmanın şu anda görüşmeme kararı aldık, ama benim içim şöyle huzursuz. Acaba ilişkiye girerken benim nişanlımı düşünüyor mudur, keşke benimkide öyle olsa diye; ya da fotoğrafımızı görünce cinsellikle ilgili konular aklına geliyor mudur? Bir de ortak arkadaşlarımızda var anlatabilir mi başka birine diye tedirginim. Bu konuya gerçekten takmış durumdayım, birileriyle de paylaşamadığım için nedir ne değildir tam bilemiyorum, lütfen yargılama adına değil yardımcı olma adına yazarsanız sevgili kk bayanları hepinize minnettar olurum ...