kesinlikle öyleymiş bu da bana ders olsun bir daha da hiç kimseye bişey anlatmamYanlis yapmissin cok merak ediyosa netten baksin elalem benim ozelimi niye bilsin hayatta anlatmam dort duvar bosa mi var. Ya
Teşekkür ederim, inşallah çabuk bitiririm bu konuyu kafamdaOlan olmuş ama sizin nişanlınızı niye hayal etsin ki. Boşuna büyütmeyin kafanızda.
çok haklısınız keşke genelleme üzerinde anlatmayı becerebilseydim, boyutu konusunda bir objeden bahsederek bu kadar var mı diye sordu afedersiniz bende var dedim o şekilde yani özel olarak onu anlatmadımKeşke kendinizden değilde genel olarak bir cinselliğin nasıl olması gerektiği ile ilgili program yada uzman kişilerin verdiği tavsiyelerden örnek verseydiniz.
Herkes aynı pozisyon yada davranışlardan hoşlanmaz ki zaten.O arkadaşınız da tuhafmış.Devir bilgi devri.açsın internetten bile baksın bin çeşit pozisyon öğrenir zaten.
Çok özel ve mahrem bir konu bu.boyunutuna kadar anlatmamiz yanlış olmuş.
ben bunların farkındayım zaten yine de cevap verme nezaketinde bulunmuşsunuz saolunSacmalamassiniz.
Ne diye anlatiyorsun? Deki ac interneti pozisyonlara bak.
Tevbe yaRABBIM. mahrem denen birsey var. Sen esinin musadesini aldinda mi anlattin?
Bir tek senin ozelin degilki diledigine anlatiyorsun. Esin bir erkek arkadasina anlatsa kizmazmisin ikimizin ozelini neden anlattin diye.
Oylede dusunur boylede dusunur onada anlatir bunada anlatir.
Cok yanlis yapmissin ki kizmalisinda zaten kendine...
Kusura bakma teselli cumleleri kurmak isterdim ama cok yanlis yapmissin.
bu konuştuklarımızında etkisi var tabi bir de o bana farklı şeyler anlatmıştı düşündüğüm gibi biri değilmiş o nedenlebırı bana esımın capını ,yarı capını ,boyunu, boyutunu soracak...sorabılecek ...
ıyı sız cevap vermıssınız masallah
gorusmeme kararı neden aldınız ? konustuklarınızdan oturu mu
pisman olacaksanız neden konustunuz kı bunları anlayamadım ben
orası öyle tabiki çok teşekkürler yorumunuz içinHee senin nişanlını hayal ediyordur , bi erkek sende var. Ayrıca edecek insan anlatmasan da eder nerden biliceksin.
canım teşekkür ederim anlatma konusunda içim daha rahat çünkü anlatmıycana güveniyorum diğer konuda arkadaşların dediğiyle içimi rahatlatmaya çalışıyorum düşünücek insan ben anlatmadan da düşünürdü ki inşallah öyle bir şey yokturBaşkalarına anlatır mi diye dert etmen normal de senin eşini dusunursediye dert etme bence.heralde düşünmez ama dusunurse dusunsun o kendi sorunu.ben de yerinde olsam tedirgin olurdum başkalarına anlatır diye ama olan olmuş yapacak birşey yok.ben anlatmazdim .2 dostum var herşeyi konusuruz böyle birşey konuşmadık hiç.ama yeri gelir de bir sorun olur bunu konuşma gereği duyarsak sadece onlarla konuşurum.onun dışında kimseyle cinsellik hakkında konusmam
bilmiyorum gerçekten yardıma ihtiyacı olduğunu düşündüm galiba benim saflığımdan bende anlattım da anlattımMuhabbet iyi sarmış galiba ?o sordukça sormuş sen döküldükçe dökülmüşsün
Hakikaten öyle olmuş bu arkadaşta sağ birimi ki internetten bakmak öğrenmek aklına gelmemiş burada bu kadar kadının aklına gelen onun aklına da gelirdi illaki ben bile irrite oldum bu tarz konuları konuşmaktan hoşlanmambilmiyorum gerçekten yardıma ihtiyacı olduğunu düşündüm galiba benim saflığımdan bende anlattım da anlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?