- Konu Sahibi Semrakaya28
-
Evet aslan burcuAslan Burcu mu djskdkdkd
Hiç şaşırmadım. Hepsi böyle takmanıza gerek yokEvet aslan burcu
Çok ilginç nasıl anladınız.aslan burcu tanıdığım var öyle değil dikkat etmedim.Aslan Burcu mu djskdkdkd
Burçlar konusunda uzmanım.Çok ilginç nasıl anladınız.aslan burcu tanıdığım var öyle değil dikkat etmedim.
Senin burcun nedirBurçlar konusunda uzmanım.Aslan Burcu sadece kendini düşünür
Bir şey sorcam terazi burçları neden bu kadar kararsizBurçlar konusunda uzmanım.Aslan Burcu sadece kendini düşünür
OğlakSenin burcun nedir
Nedenlerini bilmem ama terazi ve ikizler çok kararsız ama çokta duygusaldır hele terazi anlık karar değiştirir bi dediği bi dediğini tutmazBir şey sorcam terazi burçları neden bu kadar kararsiz
Evet teraziyi gözlemledim yeterince. Bende akrebim sence kimlerle anlaşırNedenlerini bilmem ama terazi ve ikizler çok kararsız ama çokta duygusaldır hele terazi anlık karar değiştirir bi dediği bi dediğini tutmaz
Ayy akrep kadını para hırs-ı zekisi ile tehlikeli.. yengeç, boğa ve balık akreple harika anlaşırEvet teraziyi gözlemledim yeterince. Bende akrebim sence kimlerle anlaşır
Boğa burcu erkeği çok tuhaf ay burcu da yay baya değişik umursamaz sence nasılAyy akrep kadını para hırs-ı zekisi ile tehlikeli.. yengeç, boğa ve balık akreple harika anlaşır
Ben ikizler eşim terazi :)Nedenlerini bilmem ama terazi ve ikizler çok kararsız ama çokta duygusaldır hele terazi anlık karar değiştirir bi dediği bi dediğini tutmaz
e gorusmeyın ?Merhabalar 18 yaşındayım lise son öğrencisiyim sinava hazirladigim için zor bir süreç geçiriyorum psikolojik tedavi görüyorum. Bir sorunum 13 yillik arkadaşım. Aynı okuldayız suan okullar kapali ama açık olduğunda hep beraberiz okulda ikiz diye tanımlıyorlar bizi kendisi sadece kendini düşünüyor hic arayip sormaz mesaj atmaz sürekli ben atıyorum hiç sen napiyorsun nasil gidiyor veya bir sordugumda sadece kendi dusuncelerini söylüyor bana senelerdir böyle ne yapmam gerekiyor görüşememek çare mi?
Ben öyle değilim yükselenim de aslanHiç şaşırmadım. Hepsi böyle takmanıza gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?