arkadaşımla vedalaşıp helalleşmilimiyim

Sanki kocanız günlerce eve gelmedi de, gelince de "bugüne kadar hangi kadınla gezdiysen ona git" der gibi olmuş.
Arkadaşınız sizden daha iyi anlsştığı birini de bulmuş olabilir, olamaz mı?

Bir de rica ediyorum içinizde biriktirmeyin böyle şeyleri, sonra birikip birikip dert oluyo. Aklınıza düştüğü an kahveye çağırıp konuşsaydınız böyle olmazdı.

Özellikle ilk paragrafa katılıyorum. Fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş diye bunun için demişler bence. Çok samimiyet olunca illa bir taraf arkadaşını sanki nikahlı kocasıymış gibi görüp sahipleniyor. Ya da göbekleri bir kesilmiş gibi ömür boyu ayrılamama, hergün görüşme beklentileri... Başıma da geldi. Başka arkadaş durumunda aldatılmış gibi abartılı, hastalıklı tepkiler veriyorlar.

Benim de cok samimk oldugum komsularim var.calismadan once bizde cok gider gelirdik iznim bitti ve calismaya basladim.yeni bi ortam yeni arkadaslar edindim haliyle eskisi gibi gidip gelmiyorum.iliskiyi birden kesmesi ayip olmus ama bence helallik dileyecek bisey yok ortada

Gerek yok helallesmeye
Kopruleri atan kisi sizsiniz,her gun kimle iciyorsan kahveyi gene git onunla ic ne demektir? Ayip

Düşman olsa evine gelecegim dese buyur gel denir .
Sizin yaptığıniz cok ayip olmus .Sözlesmemi var arkadassak sadece benimle konusacaksin diye ilkokul çocuğu gibi .

Ben sizin yerinizde olsam o cikisi yapmazdim arkadasima. İnsanlar donem donem nefes almak ister, yeni insanlarla yeni konular konusmak ister. Arkadasiniz da sizin tapulu maliniz degil neticede, o da baska insanlarla arkadas olabilir siz de.

Tepkiniz çok saçma olmuş. En fazla "canım bu ara beni ihmal ediyorsun. Seni özlüyorum" demeliydiniz. Kendine güveni olmayan kıskanç bir imaj çizip kaba davranmışsınız. Hata sizde

2
merhaba,
benim bir arkadaşım var aynı zamanda komşum 3 yıldır çok sıkı bir arkadaşlığımız vardı birlikte ağladık birlikte güldük benim evimde bişey olsa onsuz yiyemezdim onda bişey olsa bensiz boğazından geçmezdi 3 yıl boyunca benim evime gelmediği tek gün olmadı şehir dışına falan gitse bir kaç günlüğüne döndüğünde evine gitmeden bana uğrardı. bu arkadaşımın kızı bir yerde işe başladı sonra buda kızının patronuyla epey samimi oldu (patron bayan) bana hergün gelen arkadaşım önce haftada bir uğramaya başladı sonrada 20 günde bir geldiğindede hep diğer bayanla yedikleri içtikleri gezdikleri yerleri anlatmaya başladı. ben önceleri çokta kendimi dolduruşa getirmek istemedim. takii 2 ay sonra bir gün beni aradı kahven varmı sana kahve içmeye gelecem dedi bende kahvem yok hergün kiminle içiyorsan yine onunla iç bugünde dedim ve telefonu kapattık. o gün bugün 2 ay gecti üstünden ne arama ne sorma iki yabancı olduk. şimdi ben taşınmak üzereyim bu hafta sonu evimi taşıyorum oradan biraz uzak bir mahalleye bu arkadaşımında haberi yok taşınacağımdan. sizce arayıp vedalaşmalımıyım helalleşmelimiyim.
2 ay aramadı diye mi trip attınız.Git 2 aydır kimle içiyorsan onla iç demek çok ayıp bence ayy iyi ki arkadaşın değilim ben yılda bir arıyorum en sevdiğim arkadaşlarımı ama hiç böyle yapmazlar

Back
X