ne derse desin ne yaparsa yapsın sorunlu insan her zaman başa bela olur bununla kurtulduğunuza şükredin bence ve gerçekten ben yerinizde olsam bu konuyu bahane ederek komple görüşmeyi keserdimÇok sinirliyim hala söylemeyi unuttum bu arkadaş ben onun sevgilisi falan sürekli görüşen ve yakın yaşayan insanlarız onun önceden yaşadığı evi ve benim evim 5 dk mesafede falan kapımıza ağlayarak gelince bi şey diyemedik aldık eve birkaç gün kalır sandık ev konusunu ne yaptın diye sordukça konuyu çevirip of ben şimdi ne yapacağım ev kiraları çok pahalı diyip ağlıyordu
Hayır demeyi artık öğrenmişsinizdir umarım. Hep söylüyorum kimseyle bu kadar samimi içli dışlı olunmamalı diye. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez, kardeş gibiyiz, annem gibi sevdim, baba yerine koydum... böyle ilişkiler kurulunca durmak veya sağa sola manevra yapmak mümkün olmuyor. Çok samimiyiz dediğin kişiye hayır veya müsait değilim diyemiyorsun. İşyerinde öğle yemeklerinde falan takılın her gün beraber yiyin ama evinizi özel hayatınızı açmayın herkese.Çok sinirliyim hala söylemeyi unuttum bu arkadaş ben onun sevgilisi falan sürekli görüşen ve yakın yaşayan insanlarız onun önceden yaşadığı evi ve benim evim 5 dk mesafede falan kapımıza ağlayarak gelince bi şey diyemedik aldık eve birkaç gün kalır sandık ev konusunu ne yaptın diye sordukça konuyu çevirip of ben şimdi ne yapacağım ev kiraları çok pahalı diyip ağlıyordu
Öyle eşyalarını da alıp size sormadan mı geldi kapınıza? Gerçekten çok manipülatif biriymiş. Sizin bir hatanız yok onu eve almak dışında. Benim de başıma geldi böyle bir şey. Bir de kavgacı bir kızdı herşeyden kavga çıkarıyordu, ki ben hiç hayatımda görmedim öyle bir şey arkadaşla kavga olur mu? En sonunda bir kavga ettik, ben "olmuyor böyle ben alışık değilim böyle şeylere" dedim, kız çıktı, o geceleri takıldığı arkadaşlarının evinde kalmaya başladı. Ama eşyalarını da bende bıraktı, evimi depo olarak kullandı yani anlayacağınız, ev 3 odalı 2 oda onun eşyalarıyla doluydu. Neyse, gidince arkadaşlarına ne söyledi umurumda değil, sizin de olmasın. Herkes sizi de biliyor onu da biliyordur.Çok sinirliyim hala söylemeyi unuttum bu arkadaş ben onun sevgilisi falan sürekli görüşen ve yakın yaşayan insanlarız onun önceden yaşadığı evi ve benim evim 5 dk mesafede falan kapımıza ağlayarak gelince bi şey diyemedik aldık eve birkaç gün kalır sandık ev konusunu ne yaptın diye sordukça konuyu çevirip of ben şimdi ne yapacağım ev kiraları çok pahalı diyip ağlıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?